Haftalık Burç Yorumları (11 Ekim – 17 Ekim Haftası)

Haftalık burç yorumları ve Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu
Koç Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, eğiliminiz acele etmek ve harekete geçmektir, ancak Koç, bazen duraklamak en büyük yararı sağlar.

12 Ekim Salı günü, ortaklıklar evinizde Terazi burcunda geri giden Merkür, para evinizde Uranüs ile kavuşum yapar. Eski bir tartışma yeniden ortaya çıkıyor. Hayat arkadaşınızla veya tüm ailenizle harcama yaparken boşluklar doldurabilirsiniz. Belki daha önce işinize yaramış olan bir “harcama yok” ayı deneyebilirsiniz. Çözüm ortak bir amaç için bir araya gelmektir, ancak bugün bu enerjiyle zorlayıcıdır.

13 Ekim Çarşamba günü haftanın ortasına doğru, eğitim evinizdeki Yay burcundaki Venüs, topluluk evinizdeki Kova burcundaki Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Şimdi, bu sefer hanenizin dışındaki insanlarla işbirliği duygusunu hissediyorsunuz. Koç, başka ebeveynlerle bir projeye katılabilirsin. Belki de Belediye ile birlikte mahallede bir şeyler yapıyorsunuz ya da mahalleyi güzelleştiriyorsunuz. Hava izin verirse, bir mahalle garajı satışını düşünebilirsiniz.


Boğa Burcu
Boğa Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta kutlanacak birkaç şey var. Boğa, bu hafta iyi haberlere dikkat edin.

12 Ekim Salı günü, iş evinizde Terazi burcunda geri giden Merkür, kendi Boğa burcunuzda ve güven evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. İhtiyacınız olan cevap, bir yetkili veya şirket temsilcisi ile görüşmenizi gerektirebilir. Sinirlenmemeye çalışın. Telefondaki diğer kişinin sadece bir iş yaptığını, kutuları işaretlediğini veya bir kota yaptığını unutmayın.

13 Ekim Çarşamba günü haftanın ortasına doğru, kaynaklar evinizdeki Yay burcundaki Venüs, kariyer evinizdeki Kova burcundaki Satürn ile altmışlık açı yapıyor. Boğa burcu, şirketinizin İK departmanından biriyle tanışabilir veya yeni bir iş başvurusu yapıyor olabilirsiniz. İsteklerinizle doğrudan olun ve çok mutlu bir sonuç olabilir.


İkizler Burcu
İkizler Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Burç Yorumları

İkizler, büyük duyurular ve cesur eylemler bu hafta size başarı getirebilir.

12 Ekim Salı günü romantizm ve macera evinizde Terazi burcunda geri giden Merkür, bulanıklık evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile kavuşum yapıyor. Esnek olmak iyidir, çünkü bugün öğle yemeği randevusunu bozmak, aramayı unutmak veya Otomatik Düzelt’in metninizi sizin için yeniden yazmasına izin vermek çok kolay. Ya da bu tür romantik sahte pasların alıcısı olabilirsiniz. Kalp meseleleri söz konusu olduğunda, her zamanki gibi bağışlayıcı ve anlayışlı benliğiniz olmak önemlidir.

13 Ekim Çarşamba günü haftanın ortasına doğru, 14 Ekim Perşembe günü, ortaklıklar evinizdeki Yay burcundaki Venüs, sözleşmeler evinizdeki Kova burcundaki Satürn ile altmışlık açı yapıyor. gelecek hakkında tartışma. Bugün, bir evlilik sözleşmesi imzalamak, bir ev satın almak veya birlikte bir kontrat imzalamak isteyebilirsiniz. Tartışmak güzel ama asıl imzayı Merkür bu ayın ilerleyen zamanlarına kadar bekleyin.


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, deneme eşittir kötü, denenmiş ve gerçek eşittir iyi. Yengeç, bildiklerine bağlı kal.

12 Ekim Salı günü evinizin ve mutfaklarınızın olduğu evinizde Terazi burcunda geri giden Merkür, yeni deneyimler evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile kavuşum yapıyor. Bugün mutfağı denemeyi düşünebilirsiniz, ancak bu size beklenmedik ve muhtemelen hoş olmayan sonuçlar getirebilir. Pişirmeye başlamadan önce son kullanma tarihlerini kontrol edin. Ve dışarıda yemek yiyorsanız, oldukça aşina olduğunuz bir yere gitmeyi düşünün.

Haftanın ortasına doğru 13 Ekim Çarşamba günü, sağlık ve esenlik evinizdeki Yay burcundaki Venüs, koruma evinizdeki Kova burcundaki Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Bugün kendinize nasıl baktığınızı gözden geçiriyor olabilirsiniz. Belki yoga yapmak ya da “orman banyosu” gibi daha egzotik bir şey yapmak istersiniz. Yengeç burcu, doğayla temasa geçmek, ormanda yürümek ve sonbahar havasını solumak, kendinizi yenilenmiş hissetmenize yardımcı olabilir.


Aslan Burcu
Aslan Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta macera sizi bekliyor. Leo, yeni bir bölgeyi aydınlatıyorsun.

12 Ekim Salı günü, ulaşım ve araçların evinizdeki Terazi burcundaki Merkür gerilemesi, Boğa burcundaki Uranüs ile kavuşum yapıyor. Bu hafta bir yerden bir yere gitmeye çalıştığınızda lojistik bir soruna hazırlıklı olun. Trafik veya dolambaçlı yollar sizi engelleyebilir veya aniden aracınız aşırı derecede güvenilmez hale gelebilir (oyun amaçlı). Leo, bugün telefonunun şarjının dolu olduğundan emin ol, böylece yolda sana yardım etmesi için bir arkadaşını arayabilirsin.

13 Ekim Çarşamba günü haftanın ortasına doğru, heyecan ve romantizm evinizdeki Yay burcundaki Venüs, uzun süreli ilişkiler evinizde Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Bugün, ilişkinizi nasıl daha resmi veya daha kalıcı hale getirebileceğinizi tartışmak için partnerinizle bir araya geliyor olabilirsiniz. Leo, birlikte yaşamaktan, mülk satın almaktan veya büyük bir adım atmaktan ve “Yapıyorum” demekten bahsedebilirsin. Aşkı arıyorsanız, bugün iyi bir eşleşmeyle tanışmak için mükemmel bir fırsat.


Başak Burcu
Başak Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta blokları kaldırıyor ve engelleri ortadan kaldırıyorsunuz. Başak, önünüzdeki yol açık.

12 Ekim Salı günü, mali evinizde Terazi burcunda geri giden Merkür, inanç sistemleri evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Şimdi (tekrar) paraya odaklanıyorsunuz ve refahınızı engelleyen hangi inançlara sahip olduğunuza bakıyorsunuz. Artık bir engeli (korkular veya güvensizlikler olabilir) tamamen ortadan kaldırabilirsiniz. Başak, genel olarak parayı, bütçeyi ve refahı yeniden düşünmekle ilgili videolara göz atın. Onaylamalar yapın. Hafif para tütsü.

13 Ekim Çarşamba günü haftanın ortasına doğru, evinizin ve ailenizin evinizdeki Yay burcundaki Venüs, iş evinizde Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Temiz, düzenli ve daha minimalist bir ev sizi arıyor olabilir. “Benimle temizle” videosunu açın veya mutfağınızı yeniden düzenlerken esintiler yaratmak için en sevdiğiniz müziği açın. Banyonuzu düzenlemenin veya gardırobunuzu küçültmenin zamanı geldi. Başak, sonuçlardan çok memnun kalacaksın.


Terazi Burcu
Terazi Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta aşk ve dostluk kapınızı çalıyor. Terazi, fırsatlar yakındır.

12 Ekim Salı günü, Merkür Terazi burcunda geri gidiyor, güven evinizde, hayal kırıklıkları evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Terazi, bugün aptallıklarına ve zayıflıklarına gülmeye odaklan çünkü onları tamamen ortadan kaldırmanın bir yolu yok. Başkalarına iyi bir spor olduğunuzu ve mükemmel olmadığınızı gösterin. Her zamankinden daha fazla arkadaş ve destek toplayacaksınız.

13 Ekim Çarşamba günü haftanın ortasına doğru iletişim evinizdeki Yay burcundaki Venüs, romantizm evinizde Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Bugün, beklediğiniz metin veya telefon görüşmesini alabilirsiniz. Terazi, bu yakın zamanda tanıştığınız biri olabilir ve şimdi sohbet etmek, hatta tanışmak için zamanları var. İlgilendiğiniz birine ulaşmak veya sizi takip eden kişinin aramasını yanıtlamak için harika bir zaman.


Akrep Burcu
Akrep Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu haftaki dengesiz enerji boyunca, kendinizi tebrik edin, Akrep. Daha iyi seçimler yapıyorsun.

12 Ekim Salı günü, Merkür Terazi burcunda, dinlenme ve iyileşme evinizde geri gidiyor, ilişkiler evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Partneriniz bugün enerjiyle dolu olabilir ve kapalı tırmanma spor salonunda sizi zirveye çıkarmak istiyor olabilir. Ama tırmanamayacak kadar kakanız var. Akrep, uzlaşmayı düşün ve sevgilinle izlemeye git.

Haftanın ortasına doğru, 13 Ekim Çarşamba günü, para evinizdeki Yay burcundaki Venüs, konut evinizde Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Bugün evinizi daha enerji verimli hale getirmek ve kışa hazırlanmak gibi sorumlu şeyler yapıyorsunuz. İyi kapsanıp korunmadığınızı görmek için kiracınızın sigorta poliçesini çıkarabilirsiniz. Akrep, paradan tasarruf etmek için ampulleri LED’e çevirebilirsin. Bugün olgunlaşıyorsun.


Yay Burcu
Yay Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta kararlar net ve ne yaptığınızı biliyorsunuz. Yay, inançlarının arkasında durabilirsin.

12 Ekim Salı günü, dostluk evinizdeki Terazi burcundaki Merkür gerilemesi, Uranüs’ün çalışma evi ile kavuşumsuz bir ilişki kuruyor. Bugün, bir arkadaşınızı veya yöneticinizi hayal kırıklığına uğratmak zorunda kalabilirsiniz. Kendiniz için çift rezervasyon yaptınız ve şimdi bir karar veriyorsunuz. Yay burcu, sonuçta bu her iki şekilde de işe yarayacak, ancak Lady veya Tiger’ın hikayesini hatırlamak için bir an olacak.

13 Ekim Çarşamba günü haftanın ortasına doğru kendi burcunuzda ve güven evinizdeki Venüs, iletişim evinizde Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Bugün bir inanç duygusuyla uyanabilir ve bir sözleşme imzalamaya hazır olabilirsiniz. Ne yazık ki Yay, Merkür hala geri harekette ve muhtemelen sözleşme henüz elinizde değil. Tamamdır. Sadece diğer tarafa bir karar verdiğinizi bildirin ve zaman doğru olduğunda işler ilerleyecektir (ki bu Merkür ileri gittikten sonra olacaktır).


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, önümüzdeki yol engebeli olabilir. Oğlak, sadece dört tekerlekli olarak düşün.

12 Ekim Salı günü, kariyer evinizdeki Terazi burcundaki Merkür gerilemesi, risk alma evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Tam patronunuzun ofisine gidip zam talep etmeyi düşünürken, onun şehir dışında olduğunu görürsünüz. Bu, Evrenin sizi koruma şeklidir. Oğlak, bu, özellikle yüzleşmeler veya ültimatomlar içeren bir risk almak için iyi bir gün değil. Birisi blöfünüzü arayabilir.

13 Ekim Çarşamba günü haftanın ortasına doğru mistisizm evinizdeki Yay burcundaki Venüs, para evinizde Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Bugün, sihir yoluyla eviniz için biraz refah enerjisini harekete geçirmek için iyi bir gün. Oğlak, biraz para toplayın ve yere oturup hedeflerinizi para için söylerken etrafınıza saçın. Büyümek için yeşil bir mum yak ve şimdi o Evrenin elinde.


Kova Burcu
Kova Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta bağlantılar kuruyor ve yeni arkadaşlarla tanışıyorsunuz. Kova, sen manyetiksin.

12 Ekim Salı günü seyahat evinizde Terazi burcunda geri giden Merkür, evinizde ve ailenizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Bu seyahat etmek için zorlu bir gün. Otobüsler, trenler, uçaklar, her türlü ulaşım bugün ters gidebilir. Yerel Whole Foods’ın ötesine geçmeyi planlıyorsanız, bir acil durum planı yapın. Esnek olun ve işlerin ters gitmesine izin verin. Ve hepsinden önemlisi, mizah anlayışınızı koruyun.

13 Ekim Çarşamba günü haftanın ortasına doğru, dostluk evinizdeki Yay burcundaki Venüs, kişisel manyetizma evinizde Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Bugün arkadaş çevrenizi genişletebilirsiniz. Kova, bu bir kutlamaya, bir Meetup grubuna veya bir kitap kulübüne katılmak için iyi bir gün (bu sadece Zoom ile bir toplantı olsa bile).


Balık Burcu
Balık Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta kendinize ve yaratıcılığınıza güvenmek güzel. Balık, yıldızlara ulaşmakta sorun yok.

12 Ekim Salı günü Terazi burcunda geri giden Merkür, yatırım evinizde, bilgi evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Bitcoin böceği tarafından ısırılabilir veya bir kutu gümüş para almak için can atabilirsiniz. Ancak bugün, özellikle son derece spekülatif nitelikte bir yatırıma acele etmekten kaçının. Balık, birileri sana yarış pistine bedava binme hakkı verse bile bugün kumar oynamak için iyi bir gün değil.

13 Ekim Çarşamba günü haftanın ortasına doğru, kariyer evinizdeki Yay burcundaki Venüs, sezgi evinizde Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Bugün, bir müşteri veya yönetici ile ilgili bir durum söz konusu olduğunda, iç pusulanız sizi doğru yönü gösteriyor. Kendinize güvenin ve seçiminize bağlı kalma güvenine sahip olun. Balık, yeni bir pozisyon için veya bir takıma liderlik etmek için teklif alabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.