Günlük İş Burç Yorumları 4 Ekim 2021

4 Ekim Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 4 Ekim Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
4 Ekim 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Artık çalışma haftanız başladığına göre, başarı için plan yapmanın zamanı geldi Koç. Bugün kendinizi daha üretken hissedebilir, profesyonel özlemlerinizi sizin için işlemek için muazzam bir hırs tasavvur edebilirsiniz. Aklınız olasılıklarla dönüyor. Girişimlerinizde size kimin ve neyin yardımcı olabileceğini görmek için daha büyük profesyonel ağınıza ulaşmak isteyebilirsiniz. Ancak, geri giden Merkür geri giden Jüpiter ile hala üçgen açıdayken, her ikisinin de geri giden gezegenler olduğunu unutmayın. Bu nedenle, harekete geçme arzusu dürtüsel değil, hesaplanmalıdır.


Boğa Burcu
4 Ekim 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Merkür gerilemesi Jüpiter gerilemesi ile üçgenini sürdürürken, bu çalışma haftanız için hem olumlu hem de olumsuz bir başlangıç ​​olabilir. Olumlu değerlendirilirse, üçlü iletişimsel olarak etkili olabilir! Sözleriniz iş yerinde güç, şans ve bolluğa sahip olacak. Konuştuğunuz zaman, diğerleri söyleyeceklerinizi dinlemek için biraz zaman ayırır. Ancak bu üçlü olumsuz değerlendirilirse, konuşmalar sadece suratınızda patlayabilir. Üçlü, konuşmanın belirli yönlerini orantısız hale getirebilir veya korkunç bir yanlış anlama yaratabilir. Yapmayı seçtiğin şey olacak, Boğa.


İkizler Burcu
4 Ekim 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

İkizler Pazartesi gününü en iyi şekilde nasıl değerlendirebilirsin? Çalışma haftanız başlarken, Merkür gerilemesi Jüpiter gerilemesi ile üçgenini sürdürüyor. İdeal olarak, profesyonel gelişiminize devam etme fırsatlarınız parmaklarınızın ucunda. Durum böyle olsun ya da olmasın, bu tür fırsatları bulmaya odaklanmalısınız. Pazartesinizden en iyi şekilde yararlanmak için tutkularınızın ve eğitiminizin sizi profesyonel olarak nereye götürebileceğini keşfetmelisiniz. Muhtemelen düşündüğünüzden daha fazla seçeneğiniz var! Ayrıca, hem Merkür hem de Jüpiter geri harekette olduğundan taahhütte bulunma baskısı yoktur.


Yengeç Burcu
4 Ekim 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Yorumları

Geleceğinizi planlamaya başlamak isteyebilirsiniz, Yengeç. Merkür retrosu bugün de Jüpiter retrosu ile üçgen açı yapmaya devam ediyor ve dikkatinizi uzun vadede geçiminizi sürdürmeye çekiyor. Hangi işte olursanız olun, paranızı bir tür emeklilik hesabına yatırmalısınız. Şimdi yaptığınız şey, mesleğinizden emekli olmaya karar verdiğinizde geleceğinize hazırlanmanıza yardımcı olabilir. Bu nedenle, bugünkü üçlü, yatırımlarınız ve emeklilik planlamanız hakkında biraz sohbete yol açabilir. Seçenekleriniz hakkında bankanızdaki veya İK’daki bir finansal danışmanla konuşmayı düşünün!


Aslan Burcu
4 Ekim 2021 Pazartesi Aslan Burcu Yorumları

Ne söylemek istiyorsun, Leo? Merkür retrosu bugün de Jüpiter retrosu ile üçgen açı yapmaya devam ediyor ve konuşmak için fırsatlar sunuyor. Aklınızda hitap edecek bir şey, konuşacak bir iş arkadaşınız veya işyerinde sunacak bir şey olabilir. Ancak, zamanlama, ton ve çim her şey olacak! Bugünkü üçlü hem olumlu hem de olumsuz bir etkiye sahip olabilir. Konuşmalarınızı strateji ile yaparsanız, başarmak istediklerinizde oldukça başarılı olabilirsiniz. Ancak, silahı atlarsanız başarılı olmayabilir. En iyi hareket tarzı, fırsatın doğal olarak ortaya çıkmasına izin vermektir.


Başak Burcu
4 Ekim 2021 Pazartesi Başak Burcu Yorumları

Mali durumunuz havada mı, Başak? İşyerinde değiştirmenin bir sonucu olarak mali durumunuzda bir değişiklik fark edebilirsiniz. Neyse ki Merkür retrosu, Jüpiter retrosu ile üçgen açı yapmaya devam ediyor ve bu da işinizi ve nakit akışınızı olumlu yönde etkileyebilir. Bir zam ve/veya mali durumunuzu dengelemek için daha fazla saat ayırma konusunda amirinize ulaşabilirsiniz. Ancak bu üçlü aynı zamanda, zaten yapmaktan hoşlandığınız bir şeyden bahseden bir yan koşuşturma da getirebilir – esasen bir hobiden para kazanmak. Tüm olasılıklara açık olun!


Terazi Burcu
4 Ekim 2021 Pazartesi Terazi Burcu Yorumları

Bugün işinizde kendinize güvenin, Terazi! Merkür gerilemesi Jüpiter gerilemesi ile üçgenini sürdürürken, benlik duygunuzda ve işteki yaratıcılığınızda daha güvende olmaya davetlisiniz. Evet, her iki gezegen de geri harekette, bu da biraz şüphe veya belirsizliğe neden olabilir. Bununla birlikte, üçlü benlik ve yaratıcılık sektörlerinizin birlikte çalıştığını ima eden güçlü, uyumlu bir yöndür. Konfor alanınızdan çıkmanın zamanı geldi. Profesyonel bir girişim için yaratıcı bir yolunuz olduğunda, işteki sanatsal vizyonunuzdan emin olun veya konuşma yapın.


Akrep Burcu
4 Ekim 2021 Pazartesi Akrep Burcu Yorumları

Mesleki ilişkilerinizden ve taahhütlerinizden neden emin değilsiniz Akrep? Merkür gerilemesi hala Jüpiter geri hareketini üçgenliyorken, iş aileniz hakkında ikinci düşünceleriniz olabilir. Mesleki ilişkilerinizde biraz şüpheli veya güvensiz olabilirsiniz. Ne de olsa, Merkür gerilemesi gizli düşman sektörünüzü vuruyor, bu yüzden insanlar işte “sizi almak için dışarı çıkmış” gibi hissedebilir. Herhangi bir şey varsa, bu bilinçaltınızda rol oynayan bazı çözülmemiş iş stresleri olabilir. Pudingde kanıt bulunana kadar profesyonel düzenlemelerinizle ilgili herhangi bir şüphe veya belirsizliği ortadan kaldırmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Yay Burcu
4 Ekim 2021 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Kariyerinde ne yapmayı hayal ediyorsun, Yay? Merkür gerilemesi Jüpiter gerilemesi ile üçgen açı yaptığından, bir sonraki adımda neler yapabileceğinizi düşünmenin zamanı geldi. Belki kariyeriniz şu anda durmuş veya zirveye ulaşmış hissediyor. Bir sonraki adımda neler başarabileceğinizden ilham almamış veya habersiz hissedebilirsiniz. Profesyonel ilhamınızı daha büyük ve yakın topluluklarınızdan bulun. Bugün mevcut ve geçmişteki iş arkadaşlarınızla bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın. Henüz göz önünde bulundurmadığınız bazı değerli bilgiler veya fırsatlar sunabilirler. Onlarla konuşmak, kariyerinizin bundan sonra nereye gidebileceği konusunda size bir fikir verebilir!


Oğlak Burcu
4 Ekim 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumları

Kariyerinde nelerden faydalanabilirsin, Oğlak? Merkür gerilemesi ile Jüpiter gerilemesi arasındaki üçgen açıyla bugün, yeteneklerinizin ve becerilerinizin sizi kariyer yolunuzda nereye götürebileceğini düşünmek için harika bir zaman olabilir. Hangi konuda iyiyseniz, mesleğinizde ondan yararlanın. Sektörünüzde veya alanınızda beceri setlerinize ne kadar ihtiyaç duyulduğuna şaşırabilirsiniz. Her şeyi bir araya getirmekten kaçınma potansiyeli, hem Merkür’ün hem de Jüpiter’in retrograd niteliklerinden kaynaklanabilir. Şimdi, becerilerinizi dahil ederek strateji oluşturmak için muhtemelen daha iyi bir zaman, ardından hemen harekete geçin.


Kova Burcu
4 Ekim 2021 Pazartesi Kova Burcu Yorumları

Profesyonel olarak nasıl tanınmak istiyorsun Kova? Merkür gerilemesi Jüpiter gerilemesi ile üçgenini sürdürürken, deneyimleriniz, eğitim geçmişiniz ve iş ahlakınız aracılığıyla profesyonel olarak kim olduğunuzu tanımlama konusunda çok fazla gücünüz var. Bu üçgenin geri giden gezegenlerden oluştuğu düşünülürse, şimdi özel olarak düşünme ve başarı için strateji oluşturma zamanıdır. Gardırobunuzu veya mesleğinizle ilgili çevrimiçi platformları güncellemek gibi iş görünümünüzü yenileme dürtüsü hissedebilirsiniz. Şu anda ne tür eylemlerde bulunursanız bulunun, gezegenler istasyonu tekrar yön verdiğinde on kat fark edilecek.


Balık Burcu
4 Ekim 2021 Pazartesi Balık Burcu Yorumları

Kalbin yerine kafanla düşünmenin zamanı geldi, Balık. İnanılmaz derecede duygusal ve sezgisel bir işaret olduğunuza şüphe yok. İçgüdüsel ve sanatsal bir vizyona öncülük etme eğilimindesiniz. Ancak Merkür gerilemesi, Jüpiter’in bugün yeniden gerilemesi ile üçgen açı yapıyor ve dikkati kalbinizin üzerinde kafanıza çekiyor. Aramanız hakkında mantıklı düşünmeye başlamak isteyebilirsiniz. Kesinlikle büyülü bir kariyer yolunuz olabilir – duygusal olarak tatmin edici bir yol. Ancak profesyonel hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilecek ortaklıklarınızı ve yatırımlarınızı ciddi şekilde düşünmeniz gerekiyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.