Günlük İş Burç Yorumları 26 Ekim 2021

26 Ekim Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Salı günü için 26 Ekim Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
26 Ekim 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Koç, kariyerinde hayalleri gerçeğe dönüştürmek mümkün mü? Bugün itibariyle Venüs geri giden Neptün ile kare açı yapıyor, bu da hayallerinizden kazanç sağlama yeteneğiniz arasında biraz gerginliğe neden oluyor. Kare, planlarınızı bir araya getirebilecek ve daha sonra hayallerinizi başlatmanıza yardımcı olacak ince ayrıntılara bağlanmayı zorlaştırabilir. Ayrıca, özellikle hayallerinizin finansal olarak sürdürülebilir olup olmayacağından emin değilseniz, bir parça şüpheye neden olabilir. Neyse ki, kare yaratıcı bir çözüme ulaşmanıza yardımcı olabilir.


Boğa Burcu
26 Ekim 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Yatırıma değer olan nedir, Boğa? Bugün Venüs, topluluğunuzla karşılıklı yatırımlarınız ve hayalleriniz arasında gerilim yaratan Neptün retrosu ile kare açı yapacak. Kare, iki alandan birinde bir uzlaşma bulmayı ima edebilir. Bir kredi için ayrıntılar gibi bir yatırımdan ödün vermek zorunda kalabilirsiniz. Veya profesyonel hayalinizi gerçeğe dönüştürmek için birlikte çalıştığınız kişilerle uzlaşmanız gerekebilir. Neyse ki, değişken, uygun şekilde düzenlemenize yardımcı olabilir, bu da uzlaşmayı kolaylaştırır. Arzularınıza ulaşabilirsiniz ama taviz vermeden olmaz.


İkizler Burcu
26 Ekim 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

Mevcut profesyonel taahhütleriniz ve ilişkileriniz genel vizyonunuza uyuyor mu, İkizler? Bugün Venüs geri giden Neptün ile kare açı yaptığından, taahhütlerinizde ve kariyerinizde biraz gergin bir çatışmaya neden olurken bunu merak ediyor olabilirsiniz. Mükemmel bir dünyada, tüm ortaklarınız, sözleşmeleriniz ve anlaşmalarınız kariyerinizde ilerlemenizi sağlar. Ancak, iş arkadaşlarınızdan karşılıklı desteğiniz yoksa veya sözleşmeler profesyonel potansiyelinizi kısıtlıyorsa durum böyle olmayabilir. Neyse ki, kare aynı zamanda bir editoryal zihniyeti de gösteriyor, bu yüzden taahhütlerinizi kariyer yolunuza göre ayarlamanın zamanı gelmiş olabilir.


Yengeç Burcu
26 Ekim 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

Mevcut iş yerinizden ve rutinlerinizden ihtiyacınız olanı alıyor musunuz, Yengeç? Venüs bugün geri giden Neptün ile kare açı yaptığından, her zamanki rutininizden ayrılmayı düşünebilirsiniz. Venüs, yapı veya rutin için yeni bir sevginiz olabileceğini gösterdiğinden, çalışmak nispeten kolay olabilir. Bununla birlikte, meydan potansiyel olarak iş hayatınızı kökünden sökme arzusunu şiddetlendirebilir. Herkesin bir anları vardır, “Gidip dünyayı dolaşabilirim.” O an, önümüzdeki birkaç gün sizin için bir tema olabilir. Sakin kalmaya çalışın – bu sadece bir aşama!


Aslan Burcu
26 Ekim 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

Bir tutku projesini hayata geçirmek zor olabilir Leo. Venüs bugün geri giden Neptün ile kare açı yaparken, ayrıntılar konusunda kafanız karışmış olabilir. Belki de tutku projenizi başlatmanıza yardımcı olacak bir yatırıma veya bir ortağa ihtiyacınız var. Bugünün meydanı, iş yerinde de bir yaratıcılık bloğu anlamına gelebilir. Her iki durumda da, yapmayı sevdiğiniz bir şeye yatırım yapmanın kolay olmadığını görebilirsiniz. Soruna yeniden saldırmadan önce tüm yolları değerlendirmek için bir adım geri atmanız gerekebilir. Sonunda, karenin gergin yönü yaratıcı bir çözüme yol açabilir.


Başak Burcu
26 Ekim 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Başak, önce evinize sonra işinize verdiğiniz sözleri dengelemek zor olabilir. Venüs, bugün geri giden Neptün ile kare açı yaptığından, taahhütler arasında çekildiğini hissedebilirsiniz. Hangisinin diğerine öncelik vermeye değer olduğunu görmekte zorlanabileceğiniz için, taahhütlerinizin etrafında bir miktar pus veya sis olabilir. Açıkçası, hem işiniz hem de aileniz önemlidir. Ancak bu, birinin diğerinden önce gelmesi gereken özel durumlar olduğu anlamına gelmez. Biri diğerine göre öncelikliyse, ev ve iş ile etkili bir şekilde iletişim kurmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Terazi Burcu
26 Ekim 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

İş yerinde etkili iletişim kuruyor musun, Terazi? Bugün Venüs, Neptün ile kare açı yaptığında geri giderken, zorlu konuşmalar konusunda bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bir konuşmada bir miktar belirsizlik, karışıklık veya netlik eksikliği olabilir. Bu sizin veya bir meslektaşınızın sonucu olabilir. Her iki durumda da kare, mümkün olduğunca açık ve özlü olmanız gerektiğini gösterir. Kendinizi bir meslektaşınızla bir tartışma veya anlaşmazlık içinde bulursanız özellikle önemli olacaktır. Gerekirse, bir konuşma üzerinde yağmur kontrolü yapmaktan korkmayın. Ne zaman uzaklaşacağını bil.


Akrep Burcu
26 Ekim 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

Akrep, değeriniz ve yatırımlarınız konusunda akıllı mısınız? Bugün bir karede Venüs geri giden Neptün ile buluştuğunda, biraz finansal kısıtlama hissedebilirsiniz. Değerini ve potansiyelini gördüğünüzde yatırım yapmak istediğiniz bir şey olabilir. Bir yan iş, kendi işiniz veya mesleğinizin bir yönü olabilir. Meydan, başkalarının yaratıcılığınızın ve tutkularınızın değerini görmelerini sağlamaya çalışmak için bile işaret edebilir. Ancak bu biraz strese neden olabilir. Başkalarını zaman ve paraya değdiğinize ikna etmek zor olabilir.


Yay Burcu
26 Ekim 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Değerin konusunda net misin, Yay? Bugün Venüs, Neptün ile kare açı yaptığından geri giderken, değeriniz ve profesyonel kimliğinizden biraz emin olabilirsiniz. Venüs burcunuzda, karizma ve çekicilik duygunuzu ateşliyor. İş yerinde, herhangi bir pozisyonda değerli olan belirli bir yolla karşılaşmanıza kesinlikle yardımcı olabilir. Ancak geri giden Neptün ile kare açı biraz bulanıklığa neden olabilir. Bir profesyonel olarak değerli olup olmadığınızdan emin olmayabilirsiniz. Siz kendi değerinizi bilseniz de başkalarının da bunu görmesini sağlamak zor olabilir. Sadece bu hissin geçeceğini bil.


Oğlak Burcu
26 Ekim 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, iş yerinde sohbet etmek için özellikle stresli bir gün olabilir. Bugün Venüs kareden Neptün’e geri giderken, içsel düşüncelerinizi ve duygularınızı ifade etmekte sorun yaşayabilirsiniz. Venüs, bilinçaltınızı etkileyerek yeni profesyonel fırsatlara yönelik taahhütlerinizi yansıtmanıza neden oluyor. Mesleki fırsatlarla ilgili şikayetlerinizi veya endişelerinizi ilettiğinizde net olmayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızın sizin bakış açınızı göremediğini veya nereden geldiğinizi anlayamadığını görebilirsiniz. Düşüncelerinizi başkalarıyla ifade etmek zor olabileceğinden, bunun yerine nasıl hissettiğinizi yazmayı deneyin.


Kova Burcu
26 Ekim 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

Mesleki özlemlerin mümkün mü, Kova? Bugün Venüs kareden Neptün’e geri giderken, mali durumunuz ve değeriniz profesyonel ağınız ve hayallerinizle tam olarak uyumlu değil. Mesleki özlemlerinizin değerli olduğuna kendinizi ve başkalarını ikna etmekte zorlanabilirsiniz. Belki imkansıza yakın ya da alanınızdaki diğerlerinden farklı bir şey yapmayı hayal ediyorsunuz. Ağınızın rüyalarınızdaki değeri sizin gördüğünüz gibi görmemesinin nedeni bu olabilir. Destek eksikliğinin moralinizi bozmasına izin vermeyin! Doğru destek sizin için orada olacak.


Balık Burcu
26 Ekim 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

*Gerçek* sen kimsin, Balık? Bugün Venüs geri giden Neptün ile kare açı yaparken, kimliğiniz konusunda kafa karışıklığı var. Neptün gerilemesi, kendinizi net bir şekilde görme yeteneğinizi etkilerken, Venüs başkalarının sizi profesyonel başarılarınız için tanımasına izin veriyor. Biraz bilişsel uyumsuzluk yaratabilir. Profesyonel kişiliğinizden kopmuş hissedebilir veya hatta bir yalan yaşıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Eğer durum buysa, kendinize neden böyle hissettiğinizi sorun. Belki de kariyerinizde verilen takdir ve takdir, kendi başarınızı tanımadığınız için size yabancı geliyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.