Günlük İş Burç Yorumları 25 Ekim 2021

25 Ekim Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 25 Ekim Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
25 Ekim 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Bugünün astrolojisi oldukça kolaydır ve çalışma haftanıza nazik bir şekilde girmenizi sağlar. Koç, düşüncelerinizi konuşma yoluyla zahmetsizce bir araya getirmeye başlayabileceğinizi görebilirsiniz. Ay hala İkizler’de ve Merkür ve Mars Terazi’deyken, hem meslektaşlarınızla hem de müşterilerle sohbet etmek için harika bir gün olabilir. Bir konuşma sorunsuz bir şekilde akabilir ve herkes birbiriyle aynı sayfadaymış gibi hissedebilir. Profesyonel ilişkilerinizdeki net iletişim, iş hayatınızı ve her türlü müzakereyi bugün çok daha kolay hale getirecek!


Boğa Burcu
25 Ekim 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Ay hala İkizler’deyken, işte maaşınızı artırmanın zamanı gelip gelmediğini yoğun bir şekilde tartışıyor olabilirsiniz. Boğa, ay enerjisi muhtemelen mali durumunuz ve değeriniz konusunda zihinsel huzursuzluğa neden oluyor. Konuşmanızın provasını yapmış veya hatta yakın iş arkadaşlarınıza, zam istemek için harcadığınız zamana değip değmeyeceğini görmek için sır vermiş olabilirsiniz. Eğer önemliyse, sorarak ne kaybedeceğinizi düşünmelisiniz. Olabilecek en kötü şey, finansal olarak teşvik edici fırsatlara veya zamlara “hayır” denmesidir.


İkizler Burcu
25 Ekim 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Bugün işte yolda kalmak zor olabilir, İkizler! Ay hala sosyal Terazi’de Merkür ve Mars ile sizin burcunuzda. Bu harika hava enerjisi, iş arkadaşlarınızla sosyalleşmek için mükemmeldir. Mesleki yükümlülüklerinizi yerine getirmektense, gelişigüzel sohbet etmeye daha yatkın hissedebilirsiniz. Bu durumda, en sevdiğiniz iş arkadaşınızla birlikte çalışmayı düşünün. Bu sayede günlük görevlerinizi yerine getirirken sosyal olabilirsiniz. Bunu yapamıyorsanız, üretken ve zihinsel olarak uyarılmış kalmak için birkaç projeyi aynı anda birden çok görevi üstlenmeyi düşünün.


Yengeç Burcu
25 Ekim 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Yorumları

Bugün sezginizi dinleyin, Yengeç. Psikolojik Akrep burcundaki güneş ve bilinçaltınızı etkileyen ay ile aradığınız tüm cevapları içinizde bulabilirsiniz. İşyerinde bir enerji ya da enerji algılarsanız, buna ilk tepkinize güvenin. Belki bir iş arkadaşınızla ilişkinizde bir şeylerin ters gittiğini bilmek ya da kapalı kapılar ardında bir şeylerin demlendiğinin gizli altıncı hissidir. Her ne ise, sezginiz size ipucu veriyor. İş yerinde ve tüm profesyonel konularda içgüdülerinizi bugün takip edin!


Aslan Burcu
25 Ekim 2021 Pazartesi Aslan Burcu Yorumları

Çalışma haftanız başlarken, en yüksek iyiliğiniz için bir şey yapıp yapmadığınızı merak ediyor olabilirsiniz. Leo, hayallerinin peşinden mi gidiyorsun? Ay, profesyonel dileklerinizi, hayallerinizi ve özlemlerinizi aydınlatıyor. Bunları mevcut pozisyonunuzda yerine getirip getiremeyeceğinizi veya bu profesyonel hedeflerin makul olup olmadığını merak ediyor olabilirsiniz. Neyse ki, ay zihinsel olarak uyarıcıdır, bu nedenle umudunuz kaybolmaz. Mümkün olan en tatmin edici kariyer yoluna sahip olmak için tüm yolları ve fırsatları değerlendiriyor olabilirsiniz. Giriş için ağınıza da ulaşmayı düşünün!


Başak Burcu
25 Ekim 2021 Pazartesi Başak Burcu Yorumları

Oldukça huzursuz bir gün olabilir, Başak. Ay hala değişken İkizler’de, kendi burcunuza bir kare oluşturuyor. Bu, işte uyarılma arzusuna neden olabilir, ancak yön olmayabilir. Bir yandan, ay enerjisi, kariyerinizle ilgili birçok profesyonel girişimde ilerleme kaydetmek için mükemmel olabilir. Ancak öte yandan, ilerleme kaydederken hiçbir şeyi tamamlayamayabilirsiniz. Bugünü profesyonel ilerleme için mükemmel olarak kabul edin, ancak yarım kalmış işleri bitirmek için değil. Bugün yapılacak işlerinizi tamamlayamazsanız, kendinizi hırpalamamaya çalışın.


Terazi Burcu
25 Ekim 2021 Pazartesi Terazi Burcu Yorumları

Merkür ve Mars burcunuzdayken, çalışma haftanızın başında durdurulamaz hissedebilirsiniz. Merkür, herhangi bir konuşmayı veya müzakereyi kolaylaştırmanıza yardımcı olabilir. O zaman Mars, işte ne istediğinizi veya neye ihtiyacınız olduğunu sorma hırsını bulmanıza yardımcı olabilir. Seyahat etmek veya bir kursa katılmak gibi işte yeni fırsatlar aramak istiyorsanız bu mükemmel olabilir. Sonuçta, ay size daha meraklı bir görünüm veren zihinsel İkizler’de. Ne istediğinizi sormak için bugünün astrolojisini kullanın.


Akrep Burcu
25 Ekim 2021 Pazartesi Akrep Burcu Yorumları

Bu sizin mevsiminiz olduğuna göre, profesyonel yolunuzu ve gelişiminizi değiştirmenin tam zamanı. Soru şu: Neye yatırım yapmak istiyorsunuz? Güneş enerjisiyle neler yapabileceğinizi düşünürken, daha iyi profesyonel fırsatlar için pazarlık yapabilirsiniz. Sezonunuz, kariyerinizi dönüştürmek için yeni fırsatlar aracılığıyla profesyonel gelişiminiz hakkında süpervizörlerle ciddi şekilde konuşma zamanıdır. Ek olarak, profesyonel kimliğinizi geliştiren yatırımlara ve işbirliklerine bağlanmak için harika bir zaman olabilir. Ne de olsa, bu sizin profesyonel güce adım atma mevsiminiz!


Yay Burcu
25 Ekim 2021 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Ay hala zıt burcunuzda olduğu için İkizler, muhtemelen hala profesyonel ilişkilerinizi ve anlaşmalarınızı düşünüyorsunuz. Ay enerjisi, profesyonel ilişkilerinizde hafif, arkadaşça bir tavır sergilemenizi istiyor. Bugün iş arkadaşlarınızla, iş arkadaşlarınızla ve hatta müşterilerinizle dostça şakalaşmayı düşünmelisiniz. Profesyonel bir ilişki içinde bir dostluk duygusunun olduğunu onaylamak, yakınlığı korumanıza yardımcı olabilir. Sadece profesyonel sınırları aklınızda tutun, böylece onları yanlışlıkla aşmaz veya kendinizi tehlikeli bir duruma sokmazsınız. Hem arkadaş canlısı hem de profesyonel olabilirsiniz.


Oğlak Burcu
25 Ekim 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumları

Merkür ve Mars Terazi’de olduğundan, kariyer yolunuz büyük ölçüde odakta. Mercury, kariyer yolunuzu ilerletmek için istediğiniz alan veya sektördeki başkalarıyla bağlantı kurmanızı teşvik ediyor. Bağlantılar kurmak ve sürdürmek, mesleki gelişimde her şey olabilir. Başkasının kimi tanıdığını asla bilemezsiniz. Mars size bir hırs artışı sağlıyor ve yapmaya karar verdiğiniz her şeyde başarılı olmanıza yardımcı oluyor. Birlikte, bağlantılara girerken ve fırsatların peşinden giderken inanılmaz derecede güvende hissedebilirsiniz. Terazi enerjisi, sosyal olarak meyilli kariyer hamleleri yapmak için mükemmeldir.


Kova Burcu
25 Ekim 2021 Pazartesi Kova Burcu Yorumları

İkizler burcundaki ay, bugün yaratıcılık sektörünüzde merak uyandırıyor. Kova, ne yaratabilirsin? Ay enerjisi yenilik için mükemmeldir. Ne yaparsanız yapın, ay enerjisini iş yerinde ilham almak için bir araç olarak kullanabilirsiniz. Çalışma alanınızı yeniden düzenlemek kadar basit veya büyük bir tutku projesi başlatmak kadar karmaşık olabilir. Ay özellikle medya, iletişim, yazma ve konuşma için mükemmel olabilir! Bununla birlikte, İkizler’in dualitesi odağınızı kaybetmenize neden olabilir, bu nedenle bir yol seçin ve bugün ona bağlı kalın.


Balık Burcu
25 Ekim 2021 Pazartesi Balık Burcu Yorumları

Ay hala İkizler’de, bu da bugün kendinizi huzursuz hissedebileceğiniz anlamına geliyor. Ay enerjisi doğal olarak farklı olduğundan, yön veya dikkat süresinden yoksun olabilir. Aynı zamanda burcunuzu da kareler, bu nedenle bir eylem planı ile taahhütte bulunma ve takip etme fikri zor olabilir. Aklınızda birçok fikir veya proje olabilir, ancak başladığınız işi devam ettirmekte veya bitirmekte zorluk çekebilirsiniz. Bir şey olursa, bugün işte biraz yön için Akrep’teki sezgi güneşine yaslanmalısınız. İçgüdülerinizi takip edin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.