Günlük İş Burç Yorumları 22 Ekim 2021

22 Ekim Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 22 Ekim Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Yaşasın, nihayet Cuma! Ama hafta sonunuz başlamadan önce işinizi bitirmeniz gerekiyor, Koç. Neyse ki, ay dayanıklı ancak güdümlü Boğa burcundadır ve başladığınız işi parasal bir bakış açısıyla bitirmeniz için sizi teşvik eder. Hafta sonu planlarınıza kıyasla işiniz sıkıcı olsa bile, ay enerjisi odaklanmak için mükemmeldir. Gözünüzü ödülde tutarak -ödül sizin maaşınızdır- iş gününüz boyunca görevinize devam edebilirsiniz. Ay tutulması, üstesinden gelinmesi gereken en önemli görevlere odaklanmanıza da yardımcı olabilir.


Boğa Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Ay burcunuzdayken, iş gününüzün bitmesine çoktan hazır olabilirsiniz! Boğa, neredeyse hafta sonu ama sıkı oynamak için önce çok çalışmalısın. İş gününüz devam ederken, görevde kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Normalden daha tembel veya daha hoşgörülü bir ruh halinde olabilirsiniz, bu nedenle profesyonel görevlerinizi yerine getirmek sıkıcı olabilir. Yardımcı olacaksa, tamamlanması gereken en önemli sorumlulukların bir yapılacaklar listesi oluşturun. Akılda tüm hafta sonu dinlenmek nihai hedefi ile görevde kalmanıza yardımcı olabilir.


İkizler Burcu
22 Ekim 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Hafta sonu neredeyse geldi İkizler! Hafta sonu eğlenceniz başlamadan hemen önce, işinizi güçlü bir şekilde bitirmeniz gerekir. Ay Boğa burcundayken, işyerinde daha sezgisel olarak para kazanma konusunda nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz. Gün geçtikçe, iş akışınızı nasıl daha karlı hale getirebileceğiniz konusunda ince ipuçları veya fikirler edinebilirsiniz. Ay enerjisi, iş yerinize ve iş arkadaşlarınıza nasıl değer verdiğinize öncelik vermek için de mükemmeldir. En sevdiğiniz meslektaşınıza onları ne kadar takdir ettiğinizi söylemeyi düşünün!


Yengeç Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Bugün biraz duygusal hissedebilirsin, Yengeç. Ay Boğa burcunda, bu nedenle ay enerjisi profesyonel ağınızı, arkadaşlarınızı ve özlemlerinizi vurguluyor. Şimdiye kadarki profesyonel yolculuğunuz hakkında düşünebilirsiniz – başardığınız ve kimlerle bağlantı kurduğunuz. Hatta bir iş arkadaşınızla düşünmek isteyebilirsiniz. Bu bağlantı, potansiyel olarak “nerede başladığımıza ve şimdi nerede olduğumuza bakın” açısından bireysel ve ortak yolculuklarınızı doğrulayabilir. Ayrıca, kariyerinizde beklentilerinizin nasıl sonuçlandığı konusunda biraz duygusal olabilirsiniz.


Aslan Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Hafta sonunuz başlamadan önce, kariyer yolunuzdaki konumunuzla biraz meşgul hissedebilirsiniz. Ay, kariyerinizi vurgulayan sabit Boğa burcunda. Ay enerjisi, kariyerinizin veya mesleki başarılarınızın ne kadar halka açık olduğunu düşünmekle meşgul. Spot ışığının içinde veya dışında olduğunuzu düşünüyorsanız, biraz duygusal olabilirsiniz. Mesleki çabalarınız için, tercihen fikirleri önemli olan belirli kişilerden doğru miktarda ilgi isteyebilirsiniz. Başkalarının onayı önemli olsa da, başarılarınız için kendinizi doğrulamaya da odaklanmalısınız.


Başak Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Hafta sonunuz başlamak üzereyken, kendinizi her zamankinden daha hırslı hissedebilirsiniz! Ay Boğa burcunda, çalışma, çalışma, çalışma arzunuza enerji veriyor. Başak, meşgul arı doğan bu sabit ay tutulması altında odaklanmayı kolay bulacaktır. Bugün iş yerinde ne yapmanız gerektiğine dair net bir vizyona sahip olacaksınız ve buna uygun bir istek ve hırsla sahip olacaksınız. İş gününüz devam ederken, üretken ancak istikrarlı hissedebilirsiniz. Ay enerjisi dayanıklıdır, bu nedenle strese girmeden hırslı hissetmeyi bekleyebilirsiniz.


Terazi Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Hafta sonu başlamadan önce, iş yerinde bağlantı kurmanız gereken bazı gevşek işleriniz olabilir. Ay Boğa burcunda, gizli yatırım ve dönüşüm sektörünüzü vurguluyor. Profesyonel yapılacaklar listenizde hiçbir şey bırakmadan hafta sonuna girmek isteyebilirsiniz. Bu, ortak bir yatırıma son rötuşları yapmanız veya yeni bir yatırımı tamamlamanız gerektiğinde geçerli olabilir. Neyse ki, ay enerjisi sabrı teşvik ediyor. Bugün her şeyi halledebilirsin. Beklemesi gerekiyorsa, sorumluluklarınızı her zaman Pazartesi günü veya hafta sonu boyunca halledebilirsiniz.


Akrep Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Hafta sonu başlamadan hemen önce, profesyonel bağlantılarınızda daha derin bir yakınlık düzeyi arzulayabilirsiniz, Akrep. Ay karşı burcunuzda, Boğa, bu yüzden dikkatiniz artık profesyonel taahhütlerinize odaklanmış durumda. Kariyerinizde başarılı olmak için belirli bir düzeyde kırılganlık gerekir. Ortaklara, iş arkadaşlarına, müşterilere ve daha fazlasına açılmak işiniz için harikalar yaratabilir. Örneğin, bir sözleşmedeki bir ayrıntıda bir iş ortağına karşı dürüst olmak, işi daha karlı hale getirebilir. Pazarlamaya veya satış konuşmasına kişisel bir dokunuş eklemek bile harika bir satışa yol açabilir.


Yay Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Ay kararlı Boğa burcundayken, tüm dikkatiniz iş ve iş hayatınızı organize etmekle ilgili. Yay, çalışma ortamınızı nasıl güzelleştirebilirsiniz? Ay enerjisi, ofis veya masa gibi çalışma alanlarınızı yeniden dekore etmenizi teşvik edebilir. Çalışma ortamınız daha düzenli veya daha iyi organize olabileceğinden, sizi ortalığı toplamaya bile teşvik edebilir. Ay enerjisine dokunduğunuzda, kendinizi daha üretken hissedebilirsiniz. Özellikle hafta sonu eğlenceniz başlamadan önce işi bitirmek istiyorsanız, bugün görevde kalmak nispeten kolay olabilir!


Oğlak Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, işte yaratıcılığınızdan nasıl yararlanabilirsiniz? Ay Boğa burcunda, yaratıcılığınızla temasa geçmeye önem veriyor. Bu ay enerjisinin yeni bir deyiş değeri olduğundan, işyerinizi veya devam eden bir projeyi güzelleştirmek isteyebilir. Çalışmaları sanatsal olarak yeniden hayal etmek için harika bir gün olabilir. İlham her yere gelebilir, özellikle de bu ay enerjisinin dünyevi temalarına dokunursanız. Dışarıda olmaktan veya yakın zamanda bir seyahatten ilham alabilirsiniz. Toprak tonları bile bir işyerine harika bir katkı sağlayabilir.


Kova Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Hafta sonu daha başlamadı mı Kova? Ay dünyevi Boğa burcundayken, ev ve aile sektörünüz odaklanmaya başlıyor. İş gününüzü erken bitirmek isteyebilir veya hatta evden çalışmayı düşünebilirsiniz. Sonuçta, bu ay enerjisi, yoğun bir çalışma haftasından sonra evde dinlenmek için mükemmeldir. Erken çıkamıyorsanız veya uzaktan çalışamıyorsanız, son iş gününüzü bitirdikten sonra ödülünüz olarak eve gitmeyi düşünün. Sadece ay enerjisinin işten uzakta rahatlatıcı bir hafta sonu vaat ettiğini bilin.


Balık Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Sohbet hiç bu kadar kolay olmamıştı. Ay Boğa burcunda olduğu için bugün iş arkadaşları, meslektaşlar ve hatta müşterilerle ilişki kurmak kolay olabilir. Ay enerjisi istikrarlı ancak şefkatlidir. Duygusal olarak tükenmiş hissetmeden bağlantı kurabilirsiniz. İşyerinizdeki kişilerle para, tazminat ve hatta işte sanatsal yetenekler hakkında konuşmak kolay olabilir. Bugün onlarla konuştuğunuzda, işteki ilişkilerinize daha fazla değer verebilirsiniz. İş arkadaşlarınız, hafta sonu boyunca düşünmeniz için size önemli bilgiler verebilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.