Günlük İş Burç Yorumları 21 Ekim 2021

21 Ekim Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 21 Ekim Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Koç, Mars Plüton’la kare açı yaptığından, bugün iş yerinde topu yuvarlama yeteneğiniz zor olabilir. Bu kare, devam etmek isteyeceğiniz için gerginlik yaratır, ancak kaldığınız yerden devam etmekte veya hatta mevcut girişiminizi işte dönüştürmek için sonraki birkaç adımda mücadele edebilir. Kare ayrıca tüm seçeneklerinizi değerlendirmeniz için size bolca zaman sağlayabilir, bu da işinizi yaratıcı bir şekilde farklı bir açıdan ele almanıza neden olabilir. Bu nedenle, kendinizi sinirli hissettiğinizde, tüm açıları ve seçenekleri değerlendirmek için bir adım geri atın.


Boğa Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Bugün Mars ile Plüton karesi arasında iş yerinde bazı anlaşmazlıklar olabilir. Boğa, herhangi bir konuda veya kararda tam olarak nerede durduğunuzu bilme eğilimindesiniz. Bu nedenle, bugün işteyken, bir projeyi yürütmek için karşıt bir fikir veya farklı bir yöntem düşünmekte zorlanabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla göz göze gelmemek sinir bozucu olsa da, aydınlatıcı da olabilir. Aklınızdakinden daha iyi olabilecek farklı bir şey deneme fırsatınız var. Ama buna açık olmalısın!


İkizler Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Ciddi mi sosyal mi, İkizler? Mars bugün Plüton ile kare açı yaptığından, iş gününüz garip bir iş ve oyun akışı olabilir. Mars tamamen sosyalleşmek ve çevrimiçi ve çevrimdışı bağlantı kurmakla ilgilidir. Potansiyel bir tutku projesi hakkında fazladan konuşkan veya heyecanlı hissedebilirsiniz. Ancak Pluto daha ciddi, daha çok mevcut profesyonel girişimlerinizi zaman ayırmaya değecek şekilde radikal bir şekilde dönüştürmeye odaklanıyor. Sosyal kelebek ihtiyaçlarınızı karşılarken göreve devam etmekte zorlanabilirsiniz. Bugün her iki dünyanın da en iyisine sahip olmanın bir yolunu bulmalısınız.


Yengeç Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Hangi yükümlülük önce gelir, Yengeç? Mars bugün Plüton ile kare açı yaparken, evdeki ve işteki sorumluluklarınız potansiyel olarak çatışabilir. Her ikisi de çok önemlidir, bu nedenle birini diğerine göre önceliklendirmek zor olabilir. Ailevi veya evle ilgili yükümlülükleriniz olabileceği gibi iş yerindeki sözleşmelerinize karşı görevleriniz de olabilir. Hatta hem kişisel hem de profesyonel ilişkileri yarı yolda karşılamakta bile zorluklar olabilir. Bu kare devam ettikçe, her iki uçtan da gerilimi hissedebilirsiniz. Bir seferde bir şey yaparken sakin kalmaya çalışın.


Aslan Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Bugün sohbet ederken başkalarıyla nasıl tanışabilirsin, Leo? Mars bugün Plüton ile kare açı yaptığından, bugün iş arkadaşlarınızla sohbet etmekte zorluk çekeceksiniz. Heck, fiziksel olarak işe giderken bile bazı sıkıntılarınız olabilir! Ancak daha da önemlisi, bugünün meydanı, siz ve iş arkadaşlarınızla göz göze gelmediğinizde biraz gerginliğe neden olabilir. Basit bir konuşma hızlı bir dönüş alabilir. İş arkadaşlarınızla uyum içinde olmak akıllıca olacaktır, bu nedenle gereksiz yere hararetli tartışmalara girmeyin. Ne sizin ne de bir iş arkadaşınızın kıpırdayamayacağını hissettiğinizde uzaklaşın.


Başak Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Uygun şekilde tazmin ediliyor musunuz, Başak? Bugün Mars, profesyonel yaratıcılığınıza ve projelerinize verdiğiniz değere dikkat çeken bir karede Plüton ile buluşuyor. Muhtemelen ne yapacağınızı düşünmek, doğru materyalleri bulmak ve mükemmel bir şekilde düzenlemek için önemli miktarda zaman harcıyorsunuz. Bu nedenle, başkalarının sıkı çalışmanıza değer vermediğini düşündüğünüzde hayal kırıklığı yaratabilir. Biraz daha fazla kredi veya tazminat istemek garip, hatta düpedüz zorlayıcı olabilir. Transit devam ederken, tutkularınızdan nasıl daha fazla para kazanacağınızı düşünmek isteyebilirsiniz.


Terazi Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

İşiniz konusunda tutkulu musunuz, Terazi? Mars bugün Plüton ile kare açı yaptığından, profesyonel tutkularınız ve yaratıcılığınızla nasıl özdeşleştiğiniz konusunda biraz gerginlik var. İdeal olarak, işinizle her şey dahil olmak istersiniz. Ancak bununla ilgili bir şey sizinle bir kişi olarak konuşmayabilir. Bu meydanın gerilimi yaratıcı bir çözüm gerektiriyor. Mesleki tutkularınızı bir bütün olarak değerlendirmek için bir adım geri atmanın zamanı geldi. Onlardan biraz zaman ayırdıktan sonra içlerinde biraz ilham bulabilirsiniz.


Akrep Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Akrep, bugün kafana girmemeye çalış. Mars’tan Plüton’a kare ile iş yerinde düşüncelerden uzak durmanın zor olduğunu görebilirsiniz. İş gününüz ilerledikçe, kendinizi şüpheli veya endişeli hissedebilirsiniz. Sezginizin konuşması veya stres olabilir. Özellikle başkalarıyla çalışırken, birini diğerinden nasıl ayırt ettiğinizi düşünmek önemlidir. İçgüdülerinize değil, aynı zamanda iş arkadaşlarınıza da güvenmeniz gerekir – her ikisi de mantıklı. Başkalarına şüphenin avantajını vermeye çalışın ve zihninizi herhangi bir endişeden uzaklaştırın.


Yay Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Hayalleriniz finansal olarak sürdürülebilir mi, Yay? Mars bugün Plüton ile kare açı yaparken, hayallerinizin uzun vadede finansal olarak sürdürülebilir olup olmayacağını düşünebilirsiniz. Bu, bir yatırım veya kredi gibi profesyonel özlemleriniz için yapmanız gereken yatırım anlamına gelebilir. Ayrıca, başlatmak istediğiniz bir projeden büyük paralar kazanmak gibi başkalarının sizi hayallerinizi tazmin edip etmeyeceğini merak ediyor olabilirsiniz. İsteklerinizin finansal yönünü düşünmek göz korkutucu olabilir, bu yüzden bir karara varmak için acele etmeyin, hatta olumsuz bir zihniyete sahip olmayın.


Oğlak Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, kariyerinde uzlaşma anahtarıdır. Mars bugün Plüton ile kare açı yaptığından kariyer yolunuza devam etmek için vermek zorunda kalabilirsiniz. Mars profesyonel hayallerinizin peşinden koşarken Pluto, kimliğinizi dönüştürmeye yardımcı olmak istiyor. Bununla birlikte, kare, kariyer yolunuzla tam olarak uyumlu hissetmeyebileceğinizi veya doğru yolda olup olmadığınızdan gerçekten emin olmadığınızı gösterir. Yaptığınız şeye güven duymuyorsanız, amacınıza uymamanın bir sonucu olabilir. Size hitap eden tatmin edici bir kariyere sahip olmak için neler yapabileceğinizi düşünün.


Kova Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Kova, hayal kurmaya cesaretin var mı? Mars bugün Plüton ile kare açı yaparken, profesyonel yeteneklerinizden ve becerilerinizden emin olamayabilirsiniz. Evet, kariyer yolunuzdaki becerilerinizi keskinleştirecek eğitim ve deneyimlere sahip oldunuz. Peki, neden yeteneklerinizden emin değilsiniz? Kare, eldeki görev için yeterince iyi hissetmediğini veya iyi donanımlı olmadığını gösterir. Söylemesi yapmaktan daha kolaydır, ancak gerçekten kendinden emin bir tavırla ilerlemelisiniz. Kariyerinizde daha yetenekli olmanız için gereken tüm becerilere ve araçlara sahipsiniz.


Balık Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Sonunda her şey yoluna girecek, Balık. Mars bugün Plüton ile kare açı yaptığından, profesyonel ağınıza ve hayallerinize yaptığınız yatırımları yeniden gözden geçiriyor olabilirsiniz. İdeal olarak, yatırım yaptığınız şey karşılığını vermelidir. Ancak bazı yatırımlar zaman alır. Bağlantılar kurularak güçlendirilmeli, sonra yeniden teyit edilmelidir ve profesyonel özlemlerin meyve vermesi için biraz sabır gerekir. Bu nedenle, kare, işlerin ne zaman kalkacağını veya lehinize çalışacağını merak ettiğinizi gösterebilir. Her şey kendi zamanında olması gerektiği gibi ortaya çıkacak!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.