Günlük İş Burç Yorumları 19 Ekim 2021

19 Ekim Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Salı günü için 19 Ekim Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
19 Ekim 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Vurmak için ilham almaya hazır mısın, Koç? Pekala, bugün şanslı gününüz olabilir! Jüpiter, bugün başka hiçbir şeye benzemeyen bir tutkuyu ateşleyerek Mars’ı üçgen açı yapacak. İşyeri bağlantılarınızı ve sözleşmelerinizi geliştirmek için yeni fikirler ve önerilerle özellikle zihinsel olarak yüklenmiş hissedebilirsiniz. Üçlü, sizi sosyal olarak daha hırslı olmaya da yönlendirebilir. Meslektaşlarınızla hem çevrimiçi hem de çevrimdışı ilişki kurma ve derinleştirme isteği uyandırabilir. Bugünün ilham verici üçlüsü, sonunda profesyonel özlemleriniz için de yardım istemeniz için sizi cesaretlendirebilir!


Boğa Burcu
19 Ekim 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Boğa, bugün işte üretkenlik artışı hissetmeyi bekleyin. Mars Jüpiter ile üçgen açı yaptığında, çalışma arzunuz on kat hissedilecek. Jüpiter, Mars’ın üretken olma dürtüsünü genişletiyor ve genişletiyor. İşyerinde fiziksel ve zihinsel olarak organize olmak için harika bir gün olabilir. Fiziksel olarak, derinlemesine temizlik veya çalışma malzemeleri ve öğelerinin yeniden düzenlenmesi gibi çalışma alanlarınızı yenileyebilirsiniz. Genel olarak, çalışma ortamınıza bir düzen ve denge duygusu getirebilirsiniz. Zihinsel olarak, profesyonel oyun planınızın ayrıntılarını tekrar gözden geçirmek için harika bir gün olabilir.


İkizler Burcu
19 Ekim 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

Bugünün astrolojisi, bugün işte size oldukça beyin desteği verecek, İkizler. Mars, Jüpiter ile bir hava üçgeninde buluşur ve zihinsel uyarımınızı ve sosyal becerilerinizi ateşler. İş gününüz devam ederken, zihinsel olarak durdurulamaz hissedebilirsiniz. Zihniniz düşünce üstüne düşünceyle yarışacak. İşin püf noktası, iş yerinde düşünce treninizi kaybederseniz, üçlü özellikle dikkat dağıtıcı olabileceğinden odak noktanızı korumaktır. Neyse ki, özellikle fikirlerin özgürce paylaşıldığı aydınlatıcı bir sohbet arıyorsanız, işyeri diyaloğunu kolaylaştırmak için de yardımcı olabilir.


Yengeç Burcu
19 Ekim 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

Her şeyin bir nedeni olur, Yengeç. Mars bugün Jüpiter ile üçgen açı yaptığında, hayatınızı kişisel olarak dönüştürmek için profesyonel olarak neler yapabileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. Bu üçlü, özellikle iş yerinde yatırımlar veya işbirlikçi çabalar konusunda daha proaktif olmanız gerekiyorsa, hareketinizi bir araya getirmek için mükemmeldir. Üretken olma hırsının kıvılcımını bulmak için bugünün astrolojisini kullanın. Bir şey tam olarak beklendiği gibi gitmese bile, en azından bugün yapılan herhangi bir çaba, işinizde daha fazla ilerleme kaydetmenize yardımcı olabilir. İşe yararsa, hedeflerinizle üretken olmak için bir yapılacaklar listesi oluşturun!


Aslan Burcu
19 Ekim 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

Bugün ne dediğine dikkat et, Leo. Mars bugün Jüpiter ile üçgen açı yaptığında, iletişim sektörünüz profesyonel ortaklıklarınız ve sözleşmelerinizle bağlantılı hale geliyor. Mars ve Jüpiter, konuşmada sıçramalar ve sınırlar yapmak için birlikte çalışabilir. Sağlamlaştırmak veya bir iş ortağından veya anlaşmadan almak istediğiniz bir şey varsa, bugün bu sohbeti eğlendirmek için ideal bir gün olabilir. Ancak, yolunuza çıkmazsa Jüpiter, Mars’ın öfkesini orantısız bir şekilde patlatabilir. Özellikle bir şeyler yolunda gitmiyorsa, bugün işyeri konuşmalarında sağduyulu kalmanızı sağlayın.


Başak Burcu
19 Ekim 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Çalış çalış çalış! Mars bugün Jüpiter ile üçgen açı yaptığından, özellikle finansal bir teşvik varsa, ne kadar üstlenebileceğiniz konusunda özellikle hırslı hissediyor olabilirsiniz. İşiniz, yapılan Y iş miktarı için X ödeme teklif ediyorsa, muhtemelen her şey dahil! Yakalama, sınırınızı bilmektir. Başak, ne kadar üstlenebileceğini bilmek için elinden gelenin en iyisini yap. Mali teşvik güzel olabilir, ancak tabağınızda çok fazla şey olması gereksiz strese değmez. Bugün iş yerinde çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırmayın!


Terazi Burcu
19 Ekim 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

Terazi, iş gününüz bugün iki yoldan biriyle geçebilir. Mars, Jüpiter ile üçgen açı yaptığında, güven veya sıkıntı duygunuz orantısız bir şekilde uçabilir. Üçlü, yaratıcılığınıza tam olarak adım atmanızı mümkün kılabileceğinden olumlu olabilir. İşten hoşlandığınızı görebilir veya işte farklı bir şey yapmak için kolayca ilham alabilirsiniz. Bununla birlikte, özellikle işler tam olarak planlandığı gibi gitmezse veya çok fazla tehlikeye atılırsa, herhangi bir sıkıntıyı şiddetlendirebilir. Üçgen devam ederken her zamanki dengeli benliğiniz olmaya çalışın.


Akrep Burcu
19 Ekim 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

Akrep, bugün işte veya profesyonel yaşamınızda yeni bir şeyler yapmak için mükemmel olabilir. Mars bugün Jüpiter ile üçgen açı yaptığından, havada esnek bir uyarılabilirlik var. İşin bu yönleri zihinsel olarak uyarıcı olabileceğinden, bağlantılarınızdan ve sosyal etkileşimlerinizden kolayca ilham alabilirsiniz. Üçgen size bir üretkenlik artışı sağlayabilir. Bir sonraki profesyonel girişiminizde size ivme kazandıracak pozitif bir astrolojik güç olabilir. Gerekirse, profesyonel ağınız içinde yardım aramak için mükemmel bir astrolojik geçiş bile olabilir!


Yay Burcu
19 Ekim 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Kariyer yolunda ne yapmak istiyorsun Yay? Halihazırda epey bir şey başarmış olabilirsiniz ve bir sonraki adımda ne olması gerektiğini merak ediyor olabilirsiniz. Mars bugün Jüpiter ile üçgen açı yapacağı için sizi büyük hayaller kurmaya teşvik edecek. Bu üçlü, büyük resimle ilgilidir ve sizi yolunuzda başarabileceğiniz en büyük şeyi düşünmeye teşvik eder. Hayal kurmaya cesaret ederken, sırdaşlarınız ve meslektaşlarınızla bunun hakkında konuşmayı düşünün. Bağlantılarınız, profesyonel hayallerinizin somutluğu hakkındaki algınızı olumlu yönde etkileyebilir.


Oğlak Burcu
19 Ekim 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Uygun şekilde telafi ediliyor musunuz, Oğlak? Mars bugün Jüpiter ile üçgen açı yaptığında, mevcut maaşınız perspektife giriyor. Kariyer hamlelerinizi düşünürken, maaşınız da dahil edilmelidir. Artış talep etme veya hatta daha iyi ödeme yapan pozisyonlar arama konusunda daha agresif olmanın zamanı geldiğinden, üçlü dikkatleri maaşınıza çekiyor. İşvereninizden maaşınızı gözden geçirmesini istemek garip veya zor gelebilir. Ancak üçlü, işinizde hak ettiğiniz şeyi istemek için ihtiyacınız olan zevki verecektir.


Kova Burcu
19 Ekim 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

Kariyerinde kendine sadık kalıyor musun, Kova? Mars bugün Jüpiter ile üçgen açı yaptığında, işiniz söz konusu olduğunda ahlakınız, etik değerler ve değerleriniz dikkate alınır. İdeal olarak, özgünlüğünüze ve inanç sisteminize hitap eden bir meslektesiniz. Örneğin, bir şirkette çalışmak veya inandığınız bir meslekte olmak. Bunu düşünürken, şu anki mesleğinizin bir insan olarak kim olduğunuza hitap edip etmediğini düşünün. Kendinizi profesyonel amacınızla yeniden hizalamak için temellere geri dönmenin zamanı gelebilir.


Balık Burcu
19 Ekim 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

Akıllıca yatırımlar yaptınız mı, Balık? Bugün Mars, Jüpiter ile üçgen açı yapıyor ve şu anda kariyer yolunuzda rol oynayan her taahhüt, sözleşme ve bağlantıya ışık tutuyor. Her yönü kariyerinize bir yatırım gibidir. Tüm yatırımlar sosyal, zihinsel ve veya finansaldır. Her birini incelerken, hangilerinin size arzu ettiğiniz mesleki gelişimi sağladığını ve hangilerinin sadece sıkıntı yarattığını da göz önünde bulundurmalısınız. Günümüz astrolojisi ile şikayetlerinizden kurtulabilir, pozitif yatırımlara odaklanabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.