Günlük İş Burç Yorumları 15 Ekim 2021

15 Ekim Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 15 Ekim Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
15 Ekim 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Mutlu Cumartesi mi, yoksa Koç mu? Terazi burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yaptığı için, astrolojik açıdan biraz yoğun bir gün olabilir. Bu ana kare, kariyer yolunuzdaki ortaklıklarınız ve taahhütleriniz arasında biraz gerginliğe neden olur. Özellikle sizi mevcut profesyonel taahhütlerinizden uzaklaştıran eğlenceli teklifler veya fırsatlar alıyorsanız, kariyer yolunuzda nasıl gitmek istediğiniz konusunda kendinizi parçalanmış hissedebilirsiniz. Her iki dünyanın da en iyisine nasıl sahip olabileceğinizi veya hatta köprüleri yakmadan nasıl uyum sağlayabileceğinizi düşünün.


Boğa Burcu
15 Ekim 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Bugün işiniz olmasa bile, son zamanlardaki çabalarınız sayesinde iş hayatınızın ne kadar değiştiğini görebilirsiniz, Boğa. Merkür’ün Venüs’e altmışlık hareketiyle, sıkı çalışmanızdan sonra ödülünüzü alma şansınız var. Belki ödül finansaldır, hatta ileriye dönük bir fırsat hakkında bir konuşmadır. Ne olursa olsun, sekstil, işinize yaptığınız yatırımın bir dereceye kadar tesadüfi olacağını ima eder. Herhangi bir fırsat veya teklif gelirse, sadece en iyi yatırım olanları değerlendirin ve tüm detayları alın.


İkizler Burcu
15 Ekim 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Kredinin vadesi geldiğinde kredi vermenin zamanı geldi, İkizler. İş yerinizde ne kadar olumlu bir etkiniz olduğunu biliyor musunuz? Merkür’ün Venüs’e altmışlık hareketiyle, sizin tam bir takım oyuncusu olduğunuz giderek daha belirgin hale geliyor. İş, endüstri veya alan ne olursa olsun, eğlenceli, hızlı zekalı doğanız nedeniyle değerli bir varlık olarak görülüyorsunuz. İş arkadaşlarınız ve iş ortaklarınız, yaratıcılığınız nedeniyle sizinle işbirliği yapmaktan keyif alabilir. Her zaman beyin fırtınası yapan birisiniz, bu da profesyonel taahhütlerinizi geliştirir. İş yerinizde girdilerinizin ve enerjinizin memnuniyetle karşılandığını bilin!


Yengeç Burcu
15 Ekim 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Arayı kapatmak için zor bir gün olabilir, Yengeç. Terazi’deki güneş, Oğlak’taki Plüton’la kare açı yaptığından, eviniz, aileniz ve taahhütleriniz arasında bir gerilim var. Tabağınızdaki her şeyi dengelemek zor olabilir, özellikle de kişisel ve profesyonel konular eşit derecede zorluysa. Bugünün meydanı, yükümlülüklerinizi perspektife çağırıyor. Özellikle mesleğinizi değiştirirken evde huzuru sağlamaya çalışıyorsanız, işinize ve ailenize olan taahhütlerinizi yerine getirmek zor olabilir. Bugün her seferinde bir şeye odaklanmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Aslan Burcu
15 Ekim 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Bakış açınızı profesyonel veya sindirilebilir bir şekilde mi aktarıyorsunuz, Leo? Terazi burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yaptığında, iletişiminizin çalışma hayatınıza uymadığını veya yardımcı olmadığını fark edebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Aslında, meslektaşlarınız tarafından duyulduğunu hissetmeyebilir ve tavsiyenizin veya yorumunuzun dikkate alınmadığını görebilirsiniz. Durum buysa, bugün iş arkadaşlarınızın geri bildirimlerini değerlendirebilirsiniz. Kendinizi onların yerine koyarak konuşmanıza bakış açılarını düşünün. Bu, diyaloga nasıl aracılık edebileceğinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir.


Başak Burcu
15 Ekim 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Diğer pek çok kişi gibi, çalışmak da istediğiniz gibi yaşama yeteneğinizin nedenidir, Başak. Bu, sıkı çalışmanın meyvelerini topladığınızda her zaman daha belirgindir. Bugün Merkür retrosu Venüs’ü altmışlık açıyla hareket ettirirken, kişisel yaşamınızda ne kadar satın alabileceğinizi, sürdürebileceğinizi ve eğlendirebileceğinizi gördüğünüzde, iş yerinde zorlanmaya değer olduğunu fark edebilirsiniz. Para mutluluğun kaynağı olmayabilir, ancak hayatınızı biraz daha kolaylaştırır ve istediğiniz gibi yaşamanızı sağlar.


Terazi Burcu
15 Ekim 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Söylenen bir şey seni çok uzağa götürebilir, Terazi! Merkür bugün Venüs’ü altmışlık açıyla geri giderken, bakış açınızı meslektaşlarınıza sunma konusunda biraz şansınız olabilir. Bir şeye sahip olmak veya belirli bir şekilde sunmak istiyorsanız, bugünün altmışlık modeli mükemmel! Merkür gerilemesi için neredeyse tüm stresi azaltır, ancak tam olarak değil. Gerileme hala sizden konuşmaya nasıl yaklaşmak istediğinizi ve ne söylemek istediğinizi düşünmenizi ister, ancak altmışlık iş arkadaşlarınızla diyalog kurmanıza yardımcı olabilir.


Akrep Burcu
15 Ekim 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Profesyonelliğinizde takdir edilmediğinizi mi hissediyorsunuz, Akrep? İş yerinizde bir varlık olarak görülüp görülmediğinizi veya işinizi yürütme becerilerine sahip olup olmadığınızı merak ediyor olabilirsiniz. Kendinden şüphe duyma veya güvensizlik bir engel olabilir. Merkür’ün bugün Venüs’ü altmışlık açı yapmasından bu yana güçlenmiş hissedebilir. Bilmeniz gereken şey, işyerinde yeteneklerinize değer verildiğinizdir. Eğer takdir edilmediğinizi düşünüyorsanız, işiniz için değer göreceğiniz yeni fırsatları araştırmaya başlamak için bu altmışlığı kullanabilirsiniz. Her iki durumda da, becerileri fark edilmeyen birisiniz.


Yay Burcu
15 Ekim 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Kiminle ilişkili olduğun ve mesleğinde neye ulaşmak istediğin, seni bir dereceye kadar tanımlar, Yay. Bugün Merkür retrosu Venüs’ü altmışlık açıyla hareket ettirirken, profesyonelliğinizi kime bağlı olduğunuz aşikar olabilir. İş arkadaşlarınız, meslektaşlarınız ve ağınız, kendi kariyer yolunuzun bir yönünü ifade eder. Kariyeriniz için sahip olduğunuz hayaller de kim olduğunuzu tanımlar. Böyle konuşma şeklin bile bir profesyonel olarak kim olduğun hakkında çok şey anlatıyor. Günümüz astrolojisi nispeten olumlu olduğu için, topluluğunuzun ve hayallerinizin olumlu etkilerini görebilirsiniz.


Oğlak Burcu
15 Ekim 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Kariyer yolunuz ve başarılarınızla özdeşleşiyor musunuz, Oğlak? Terazi burcundaki güneş, burcunuzdaki Plüton ile kare açı yaptığından, mesleğinizin dışında bir kişi olarak kim olduğunuz konusunda biraz belirsizlik var. İş size her şey gibi gelebilir, özellikle de yaptığınız işle ve mesleğinizde neyle tanındığınızla özdeşleşirseniz. Ancak kare, kendinizi kariyerinizden ayırmanın zorluklarını gösterir. Hafta sonunu iş dışında kendinizi yeniden tanımak için harcamayı düşünmelisiniz. Bundan dolayı daha doygun hissedeceksiniz.


Kova Burcu
15 Ekim 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Topluluğunuz ve hayalleriniz profesyonel fırsatlarınızdan nasıl ilham aldı, Kova? Bugün Merkür retrosu Venüs’ü altmışlık açıyla hareket ettiriyor, bu da biraz eğitimsel ve fırsatçı bir başarıya işaret ediyor. Öğrendikleriniz veya deneyimledikleriniz sizi daha fazla olasılığa yönlendirdi. Örneğin, üniversitedeki bağlantılarınız artık profesyonel ağınızı etkileyebilir. Başka bir örnek, profesyonel hayallerinize ve özlemlerinize ilham veren bir sınıf olabilir. Deneyimleme fırsatına sahip olduğunuz her şey, kariyer ilerlemenizi büyük ölçüde etkiledi. Bugün bunun için minnettarlığınızı ifade etmek için biraz zaman ayırın. Bir takdir yazısı yazmak veya bir meslektaşınıza teşekkür etmek gibi görünebilir.


Balık Burcu
15 Ekim 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Ne kadar çok yatırım yaparsanız, o kadar başarılı görünüyorsunuz, Balık. Her yatırım, kariyerinizde yerinizi bulma yeteneğinizi değiştirdi ve hatta harika bir şeyi başarma veya başarma olasılıkları için yeni kapılar açtı. Merkür bugün Venüs’ü altmışlık açıyla geri giderken, mesleğinizi ilerletmek için başka nelere yatırım yapabileceğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Altmışlık, yatırımlarınızın umduğunuz gibi karşılığını alamayacağınız endişelerini veya korkularını yatıştırabilir. Kariyerinizde her şeyi yapmaya devam ederken, ödülleri alacağınızı bilin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.