Günlük Burç Yorumları 5 Ekim 2021

5 Ekim Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 5 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
5 Ekim 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Salı günü gökyüzü, kozmik yakıt deposunun azaldığını görüyor, Koç. Ay, meşgul vücut Başak’tan romantizm özlemi çeken Terazi’ye geçiş yaparak, zayıflama evresinde yorgun bir şekilde dolaşıyor. Karanlık ay kapanış çağrısı yaparken, mevcut projeleri tamamlamayı ve son çabalara son rötuşları yapmayı hedefleyin. Luna’nın topraklanmış Satürn ile güçlü uyumu, güne bir doz ciddiyet katarken aynı zamanda görevde kalmayı kolaylaştırır.


Boğa Burcu
5 Ekim 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Salı gökyüzünün altında tonda bir değişiklik ortaya çıkıyor, Boğa. Azalan ay, yaratıcı projeler ve romantik ilişkiler etrafında kapanış çağrısı yapıyor ve sizden bu alanlarda neyin ilerlemeye ve neyin sona ermeye değer olduğunu yeniden değerlendirmenizi istiyor. Luna, şehvetli Başak’tan mantıklı Terazi’ye geçerek odağınızı acil iş konularına çevirir. Ayın yetenekli Satürn ile bağlantısı, kendinizi sürekli olarak uygulamanızı kolaylaştırır.


İkizler Burcu
5 Ekim 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

Bugün işleri sonuca götürmeyi hedefleyin, İkizler. Salı günü gökyüzü, azalan ayın enerji ve potensinin azalmasına tanık olur ve bu da yeni girişimlere başlamayı akıllıca yapmaz. Luna, içine kapanık Başak burcundan ayrılır ve sosyal kelebek Terazi’ye doğru kıvrılır, odağınızı yaratıcı kendini ifade etmeye ve eğlenceli romantik flörtlere yönlendirir. Luna’nın yetenekli Satürn ile sabit bağlantısı, topraklama havası sunar.


Yengeç Burcu
5 Ekim 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

Bir Yengeç olarak, şekil değiştiren aydan kozmik ipuçları alırsınız. Luna, bugün kendini enerji seviyelerinin düşmesine neden olarak ve son çabalarda kapanma ve tamamlama ihtiyacını teşvik ederek, zayıflama aşamasından yorgun bir şekilde geçerken bulur. Luna, meşgul Başak’tan barış arayan Terazi’ye geçiş yapar ve topraklanmış Satürn ile yumuşak üçgen açısı, ilişkilerdeki her türlü kabarık tüyü yumuşatmanıza yardımcı olur.


Aslan Burcu
5 Ekim 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

Sürekli hareket halindeydin, Leo. Bugünün küçülen ayı dinlenmeyi ve kapanmayı gerektirdiğinden, hızınızı yavaşlatmak ve enerjinizi yeniden doldurmak için ipucunu kendinize bırakın. Luna, go-alıcı Başak’tan güzellik arayan Terazi’ye geçiş yapar, sizi duyularınızı zevkle şımartmaya ve huzur duygunuzu sessizce yeniden kazanmaya teşvik eder. Luna’nın disiplinli Satürn ile olan güçlü bağı, ilişki sorunlarını çözmek için alan sunuyor.


Başak Burcu
5 Ekim 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Salı göğünün altında rahatlık geliştirmeye izin verin, Başak. Ay, azalma evresinde derin bir şekilde hareket ederken, kozmik yakıt deposunun enerjisi azalır. Bu dönem, kapatma veya serbest bırakma gerektiren son çabalara son rötuşları yapmak için idealdir. Luna burcunuzdan ayrılıyor ve yüksek duygusal duyarlılığı gevşeterek mantık öncelikli Terazi’ye ilerliyor. Luna’nın Satürn ile topraklanmış bağlantısı, iş projeleri ve sağlık planlarında takip imkanı sunar.


Terazi Burcu
5 Ekim 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

Salı günü gökyüzü hızınızı yavaşlatır ve sizi vücudunuza yeniden bağlar, Terazi. Azalan ay, içe dönük Başak’tan ayrılır ve burcunuza doğru kayar, duygusal duyarlılığınızı artırır ve bireysel ihtiyaçlar konusundaki farkındalığınızı artırır. Küçülen ay son rötuşları ve kesinliği gerektirdiğinden enerji seviyeleri azalır. Luna’nın gerçekçi Satürn ile olan tatlı bağı, romantik bağlantıları keskin bir şekilde net ve gerçekçi bir şekilde görmenize yardımcı olur.


Akrep Burcu
5 Ekim 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

Planlarını iptal et ve telefonunu kapat Akrep. Küçülen ay, iç gözlem ve izolasyon ihtiyacınızı artırdığı için, dünyadan uzakta geçirdiğiniz münzevi zamanına ciddi şekilde ihtiyacınız var. Luna, pratik Başak’tan barış arayan Terazi’ye geçerek yeniden şarj olmaya ve dinlenmeye odaklanmanıza yardımcı olur. Daha sonra, ayın Satürn ile destekleyici bağlantısı, evde ve aile cephesinde iyileşmeyi ve ileriye doğru hareketi kolaylaştırır.


Yay Burcu
5 Ekim 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Salı gününün kozmik manzarası kapanmayı ve tamamlanmayı gerektiriyor, Yay. Ay, analitik Başak’tan ayrılıyor ve denge arayan Terazi’ye doğru ilerliyor, sizi yaklaşan projeleri tamamlamaya ve son kariyerle ilgili çabalara son rötuşları yapmaya teşvik ediyor. Luna’nın derinden azalan evresi enerji seviyelerini düşürür ve sessiz zamanı teşvik ederken, sabit Satürn ile olan yumuşak bağlantısı, sağlam, geleceğe yönelik konuşmalar için yer sunar.


Oğlak Burcu
5 Ekim 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu olarak, başarmanız gereken şeyler olduğunu bildiğinizde hızınızı yavaşlatmanız zor olabilir. Salı günkü gökyüzü, sizi son çabalara veya planlara nazikçe kapatmaya teşvik ediyor, çünkü ay, azalma evresinde yorgun bir şekilde kıvrılıyor. Karanlık ay, baş döndürücü Başak’tan dengeyi arzulayan Terazi’ye geçiş yaparken, disiplinli Satürn ile olan yumuşak bağlantısı size duyguları paylaşmanız ve içsel bir güvenlik duygusunu yeniden inşa etmeniz için alan sunar.


Kova Burcu
5 Ekim 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

Salı gökyüzü yükünüzü hafifletmek için çalışıyor, Kova. Ay, aşırı düşünceli Başak’tan ayrılır ve mantık öncelikli Terazi’ye fırlar, yakınlık ve ortaklık etrafında kalan tüm üzücü duygulardan kurtulmanıza yardımcı olur. Luna, son çabalarında dinlenmeye, kapanmaya ve son rötuşlara çağrıda bulunarak, kendini azalma evresinin derinliklerinde bulur. Daha sonra, ayın sabit Satürn ile olan tatlı bağı, size temelli bir kendini ifade etme ve güçlendirilmiş güven sunar.


Balık Burcu
5 Ekim 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

Salı günkü kozmik manzara Balık altında yerden bir şeyler çıkarmak zor. Ay kendini karanlıkta azalma evresinde bulur, enerji seviyelerini düşürür ve son projelerin tamamlanmasını teşvik eder. Luna, keskin Başak’tan ayrılır ve diğer odaklı Terazi’ye doğru hareket eder ve odağınızı yüzeyin altında gelişen tüm yakınlık sorunlarına çevirir. Neyse ki, ayın yetenekli Satürn ile destekleyici bağlantısı, kolay iyileşmeyi ve duygusal istikrarı kolaylaştırır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.