Günlük Burç Yorumları 3 Ekim 2021

3 Ekim Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 3 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
3 Ekim 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Bir Koç olarak, taze fikirler ve ilhamlarla dolusunuz. Yine de, tek bir hırsın peşinden koşmaya ve onu takip etmeye gelince kolayca pes edebilirsiniz. Cumartesi günü gökyüzü, geri giden Merkür, büyük rüya Jüpiter ile destekleyici bir bağlantı oluşturduğundan, tekrar gözden geçirilmesi gereken unutulmuş özlemleri hatırlatmak için çalışır. Eski sohbetleri yeniden canlandırmak, grup projelerini etkinleştirmek veya hırslarınızın durumunu düşünmek için ideal bir gün.


Boğa Burcu
3 Ekim 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Son zamanlarda tüm hayatın bir değişim içinde gibi görünüyor, Boğa. Değişikliklerin devreye girmesine izin verin ve mümkün olan her yerde yenilenen hız değişikliğinin tadını çıkarın. Pazar günü gökyüzü bu hikayeye, özellikle kariyerinizde meydana gelen genişleme ve dönüşümlere değiniyor. Retrograd Merkür, vizyon sahibi Jüpiter ile güçlü bir ittifak kurarak adımlarınızı takip etmenize ve uzun vadeli hırsları ve kariyer projelerini yeniden incelemenize yardımcı olur.


İkizler Burcu
3 Ekim 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

Pazar günkü gökyüzü mağazada birkaç atılım yapıyor, İkizler. Yönetici gezegeniniz, haberci Merkür, iyimser bir bakış açısı benimsemenize ve yeni fırsatlara korkusuzca “evet” demenize yardımcı olarak, hevesli Jüpiter ile canlandırıcı bir bağlantı kurar. Bu canlı eşleştirme, son aylarda farkındalığınızı yitirmiş seyahat veya eğitim planlarını yeniden incelemenize yardımcı olur ve size değişiklikleri yürürlüğe koymak ve yönünüzü düzeltmek için yeni bir şans verir.


Yengeç Burcu
3 Ekim 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Günümüzün kozmik manzarası içe dönük ama iyimser bir atmosfer yaratıyor, Yengeç. Retrograd Merkür, ders veren Jüpiter ile yumuşak bir hizaya geri dönerek samimi ortaklıklarınız etrafında dönen mevcut hikayeyi aydınlatmaya yardımcı olur. Bu pozitif uyum, hassas konuşmalara kolaylıkla ve iyileştirici bir zihniyetle sorunsuz bir şekilde yaklaşmanıza ve ilerlemenize yardımcı olur. Ev, yakınlık ve mali konularla ilgili endişelerinizi kapsayan görüşmeleri ele almayı hedefleyin.


Aslan Burcu
3 Ekim 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

Pazar günü gökyüzünün altında büyük sohbetler seni bekliyor Leo. Retrograd Merkür, büyüme sağlayan Jüpiter ile destekleyici bir hizaya geri dönerek, ilişki departmanına çok önemli görüşmeler getiriyor. Bekar ya da tek başına, gerçeği söylemek ya da çatlaklardan sızan romantik ilgi alanlarına ulaşmak için ideal bir gün. Bu güçlü pozitif enerjiyi ileriye dönük hareket planları yapmak için kullanın.


Başak Burcu
3 Ekim 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Pazar günü gökyüzü, adımlarını takip ettiğini görüyor Başak. Yönetici gezegeniniz, zihinsel olarak keskin Merkür, kendisini arzulanan Jüpiter ile destekleyici bir bağlantı içinde bulur. Bu olumlu yön, özellikle iş ve finansla ilgili çabalar söz konusu olduğunda, ruh halinizi ve bakış açınızı aydınlatmaya çalışır. Kariyer yaklaşımınızda atladığınız adımları gözden geçirmek için ideal bir zaman.


Terazi Burcu
3 Ekim 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Pazar günkü gökyüzü sizi sıcak bir iyimserlik zihniyetine sokar, Terazi. Retrograd Merkür, büyüme sağlayan Jüpiter ile tatlı bir bağlantıya doğru geriye doğru koşar ve unutulmuş yaratıcı arayışlar veya aşk çıkarları etrafındaki adımlarınızı geri almanıza yardımcı olur. Bekar veya tek başına, işlerin sorunsuz ve açık bir uzlaşma havasıyla yürümesi gerektiğinden, önemli ilişkiler ve konuşmalarla yüzleşmek için ideal bir gün. Yaratıcı girişimlerinizin büyük resmine de bir göz atın!


Akrep Burcu
3 Ekim 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Ev ve aile cephesinde işler değişiyor, Akrep. Pazar günü gökyüzü, geri giden Merkür, genişleme getiren Jüpiter ile sorunsuz bir bağlantıya girerken, bu hikayeye canlandırıcı bir bakış açısıyla dokunuyor. Bu güçlü eşleştirme, gizli konulara ışık tutuyor ve aile cephesinde iyileştirici sohbetler sunuyor. Yaşam alanınızın geleceği için planların üzerinden geçmek için bu enerjiyi kullanın.


Yay Burcu
3 Ekim 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Yay burcu olarak, genişleme arayışında olan neşeli Jüpiter gezegeninden kozmik rehberlik toplarsınız. Pazar günü gökyüzü, Jüpiter ile pürüzsüz bir hizaya giren geri giden haberci Merkür’ü bulur ve mevcut hedeflerinize, arkadaş gruplarınıza ve sosyal ağınıza haber getirir. Geriye dönük bu enerjinin, unutulmuş planlara ışık tutması ve onları özellikle seyahat ve eğitim girişimleriyle ilgili olanları düşünmenizde ön plana getirmesi muhtemeldir.


Oğlak Burcu
3 Ekim 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, sabit bir özgüven duygusu geliştirmeniz için devam eden bir yolculuktu. Geri giden Merkür, büyük resmi Jüpiter ile destekleyici bir bağlantı kurarken, Pazar gününün kozmik manzarası bu devam eden anlatıya değiniyor. Bu eşleştirme, mevcut kariyer yörüngenizde unutulmuş hikayelere veya atladığınız adımlara geri dönmenize yardımcı olur. Bu iyimser enerjiyi, bir sonraki ileriye dönük hareket hırsınızı akıllıca ayırt etmek için kullanın.


Kova Burcu
3 Ekim 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Kendini genişletme, oyunun adı Kova oldu. Bu kulağa olduğundan daha kolay gelse de, yeni bireysellik anlayışınızı ve kişisel gücünüzü benimseme konusunda harika bir iş çıkarıyorsunuz. Geri giden Merkür, büyük resmi Jüpiter ile destekleyici bir bağlantı oluşturduğundan Pazar günü gökyüzü bu devam eden hikayeye daha fazla ışık tuttu. Bu eşleştirme sizi karizma, iyimserlik ve büyük resmin gidişatına dair içgörü ile doldurur.


Balık Burcu
3 Ekim 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Bir Balık olarak, kozmik yön için ruhsal olarak odaklanmış ve büyüme arayan Jüpiter gezegenine bakıyorsunuz. Pazar günü gökyüzü, Jüpiter’in geri giden Merkür’den yeni bir bakış açısıyla mevcut yakınlık sorunlarınızı derinlemesine incelemenize yardımcı olan haberler aldığını görür. Adımlarınızı geri alıyormuş gibi hissedebilirsiniz, ancak bu enerjiyi, paylaşılan finansman ve sıkı sıkıya bağlı ortaklıklarda gözden kaçan ayrıntıları temizlemek için kullanmayı hedefleyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.