Günlük Burç Yorumları 26 Ekim 2021

26 Ekim Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 26 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
26 Ekim 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Salı gününün kozmik manzarası sizi nazikçe denize doğru itiyor, Koç. Manyetik Venüs, günü gerçekliği büken Neptün ile kafa karıştırıcı bir meydanda geçirir ve sizi fantastik bir aşk ve romantizm vizyonları dünyasına daldırır. Denize atlayarak kendinizi tamamen kaybetmeden bu ilham verici ve romantik enerjiye yaslanın! Başka yerlerde, uysal Yengeç ayı, düşük profilli olmayı ve aile bağlantılarını güçlendirmeyi teşvik eder.


Boğa Burcu
26 Ekim 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Boğa olarak, kozmik olarak büyüleyici aşk tanrıçası Venüs’e cevap veriyorsunuz. Salı günü gökyüzü, gerçeği büken Neptün’den yankılanan ve sizi trans benzeri bir duruma sokan çekici bir siren şarkısıyla Venüs’ü silahsız bulur. Düşük enerji seviyelerini benimsemek ve diğer insanlarla daha ince sınırlar beklemek için kendinize alan verin. Bu ilham verici enerjiyi, aşkla ilgili kafa karıştırıcı fikirlere karışmak yerine, hedeflerinizi ayırt etmek söz konusu olduğunda kullanın.


İkizler Burcu
26 Ekim 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

Salı gününün sisli kozmik manzarası İkizler altında net bir şekilde görmek zor. Manyetik Venüs, bugün gerçekliği çözen Neptün ile kafa karıştıran bir dalgaya sürükleniyor ve kalbin meseleleri etrafında fantastik bir pus yaratıyor. Bu enerji, müzik ve film yoluyla fantezilerde kaybolmak söz konusu olduğunda keyifli olabilir, ancak gerçek zamanlı ilişkileri bir ideale ulaşamazlarsa yoğun eleştirilere maruz bırakabilir.


Yengeç Burcu
26 Ekim 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

Salı günü gökyüzü, şeyleri gerçekte oldukları gibi görmeyi zorlaştırıyor, Yengeç. Değer belirleyici Venüs, illüzyonist Neptün ile kafa karıştıran bir bağlantıya kilitlenir ve iş cephesinde fantezi ve gerçeklik arasında bir ayrım yaratır. Sahip olmadığınız şeyler için üzülmek yerine, şimdiye kadar inşa ettiğiniz her şeyi değerlendirmeye çalışın. Bu arada, burcunuzdaki ayın varlığı, fiziksel bedeninizle daha dikkatli bir ilişki geliştirmenize yardımcı olur.


Aslan Burcu
26 Ekim 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

Kalp meselelerinin bugün çok anlamlı olmasını bekleme, Leo. Bağ kuran Venüs, gerçeği çarpıtan Neptün ile kafa karıştıran bir kare oluşturduğunda denize doğru sürüklenir. Bu güçlü eşleşme, romantik bağlantılarınız söz konusu olduğunda gerçeği kurgudan ayırt etmeyi zorlaştırıyor. Gerçek hayatta sizi yalnızca hayal kırıklığına uğratan fantezilere yorulmak bilmeden enerji harcamak yerine, güçlü yaratıcı arzularınıza göre hareket etmenize izin verin.


Başak Burcu
26 Ekim 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Bir Başak olarak, gösteriyi rasyonel zihninizin yönetmesine izin verme eğilimindesiniz. Salı günü gökyüzü, diğer yönelimli Venüs yanıltıcı Neptün ile kare açı yaparken, fantezi ve uhrevilik için daha derin arzularınıza kontrolü teslim etmeniz için sizi teşvik ediyor. Bu güçlü eşleşme, aşk ve yakın ilişkiler konusundaki mevcut görüşünüzü çarpıtabilir ve sizi başka idealist durumlara hazır hale getirebilir. Bu enerjiyi, romantizme olan derin özleminizi kabul etmek ve neye ihtiyacınız olduğunu sormak için kullanın.


Terazi Burcu
26 Ekim 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

Bir Terazi olarak, aşk tanrıçası Venüs’ün kendisinden kozmik rehberlik istersiniz. Salı günü gökyüzü, Venüs’ün gerçekliği büken Neptün ile silahsız ve hayal kırıklığı yaratan bir kareye kilitlendiğini görüyor. Bu eşleştirme idealizmi artırır ve daha gerçekçi bir bakış açısı gerektirebilecek konularda sizi pembe gözlük takarken bulur. İş hayatınız ve bağımsızlık duygunuzla ilgili yeni ilhamlara açık olduğunuz için daha düşük enerji seviyeleri beklenebilir.


Akrep Burcu
26 Ekim 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

Bugün paranızı nasıl harcadığınıza dikkat edin Akrep. Değeri tanımlayan Venüs, gerçekliği değiştiren Neptün ile kafa karıştırıcı bir kareye kilitlendiğinden, bugün yanlış şeylerin üzerine biraz hamur bırakarak boşluğu doldurmaya çalışmak çok kolay. Bu güçlü eşleşme, özellikle yakın kişisel ilişkiler ve uygun finansal yönetim söz konusu olduğunda, gerçeği net bir şekilde görmeyi zorlaştırıyor. Tamamen aşırıya kaçmadan hoş romantik sisi kucaklayın!


Yay Burcu
26 Ekim 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Salı gününün kozmik manzarası Yay’ı puslu bir romantik atmosfer yıkıyor gibi görünüyor. Gerçekliği tamamen bırakmadan rüya gibi bir manzaraya davet edilmenize izin verin. Manyetik Venüs, aile bağları ve bağımsız ihtiyaçlar etrafında biraz bulanıklık yaratarak, trippy Neptün ile bir kare oluşturur. Sınırlarınıza dikkat edin, ancak bir güvenlik açığının en çok ihtiyaç duyulan yeri göstermesine izin vermekten korkmayın.


Oğlak Burcu
26 Ekim 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, ilişkilerin test ediliyor. Kontrolü gevşetmek zor olsa da, eldeki sürece teslim olmaya çalışın. Salı günü gökyüzü, hayali Neptün ile gerçekleri büken bir kareye kilitlenmiş sevgili Venüs’ü bulur. Bu güçlü eşleşme, idealist romantik koşullara olan ihtiyacınızı artırırken, ilişkilerde kendi kendini yitiren kalıpları gösterir. Bu etki altında puslu bir hayal dünyasına olan ihtiyacınızı benimseyin, ancak imkansız standartlar üzerinde savaşlar başlatmayın.


Kova Burcu
26 Ekim 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

Bir Kova olarak, sizin için sevdiğiniz ve güvendiğiniz destekleyici bir arkadaş grubuna sahip olmaktan daha fazla bir şey ifade etmez. Salı günü gökyüzü, en yakın ilişkilerinizi yeni bir ışık altında yeniden değerlendirirken, topluluk duygunuzu mikroskop altına alıyor. Aralıklı Neptün ile bağ kuran Venüs’ün karesi sınırları inceler ve idealizm yükselir, bu yüzden kime zaman ve enerji harcadığınıza dikkat edin.


Balık Burcu
26 Ekim 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

Kariyer meselelerinin Salı günü gökyüzü altında özellikle sisli olması muhtemeldir, Balık. Manyetik Venüs, mistik Neptün ile gerçekliği büken bir kareye kilitlenirken, değişen değerlerinizin kalbinizin kıyılarında yıkanmasına izin verin. Bu eşleştirme, özellikle hırslarınız ve yakın ilişkileriniz söz konusu olduğunda, olayları gerçekte oldukları gibi görmeyi zorlaştırır. Denizde tamamen kaybolmadan bu eşleştirmenin sunduğu ilham verici, romantik pusun tadını çıkarın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.