Günlük Burç Yorumları 22 Ekim 2021

22 Ekim Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 22 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Odağınızı kanatlarda beklettiğiniz yeteneklere yönlendirin Koç. Cuma günü gökyüzü, Ay pratik Boğa boyunca ilerlerken dünyaya sunacak özel bir şeyiniz olduğunu hatırlatmak için çalışır. Luna, ilham veren enerji ve kendinizi kolaylıkla yenileme yeteneği sunan çeşitli destekleyici yönlerden hoşlanır, bu da kendinizi üretken çabalara uygulamak için ideal bir gün haline getirir.


Boğa Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Cuma günü gökyüzü, kendinizi iyi hissetmenizi ve denge duygunuzu geri kazanmanızı kolaylaştırır, Boğa. Besleyici ay, günü burcunuzda yüzerek geçirir, sizi vücudunuza geri dönmeye ve buna göre kendinizi şımartmaya teşvik eder. Luna’nın burada varlığı, duygusal tepkileri artırır ve kendinizi ilk sıraya koymanız için güçlü bir ihtiyaç yaratırken, gün boyunca çeşitli yatıştırıcı yönleri keyif almanız için nazik ve iyimser bir atmosfer sağlar.


İkizler Burcu
22 Ekim 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Bugün kapalı kapılar ardında biraz zaman geçirin İkizler. Cuma günü gökyüzü, dün ortaya çıkan pürüzlü yamaların herhangi birini yumuşatmak için çalışır ve düşük anahtarlı faaliyetlere bağlı kalmanıza izin verirseniz, barış hissini yeniden kazanabilirsiniz. Ay, barış arayan Boğa’nın içinden geçerek maneviyat, dinlenme ve teslimiyet duygunuzu yeniden bağlamanız için sizi teşvik eder. Luna’nın çok sayıda destekleyici teması, kendinizi yenilemenizi kolaylaştırır.


Yengeç Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Bugün güvenebileceğiniz ve onunla bağlantı kurabileceğiniz iyi arkadaşlara ihtiyacınız var, Yengeç. Cuma gününün kozmik manzarası, dün ne olursa olsun darbeyi yumuşatmaya çalışıyor ve topraklanmış Boğa ayı, sosyal ağınızın desteğiyle size biraz rahatlama sunuyor. Ay, aynı anda hem iyi hissetmenizi hem de bakış açınızı yenilemenizi kolaylaştıran bir dizi tatlı ve destekleyici temasa sahiptir.


Aslan Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Mevcut kariyer krizini çözmeye biraz zaman ayır, Leo. Ay’ın uyumlu Boğa’daki varlığı, gerçek dünyanız ve itibarınızla ilgili meseleler hakkında pratik olmanızı teşvik eder. Çeşitli pürüzsüz yönleri, kendinizi yaratıcı enerjiyle uygulamanızı kolaylaştırır. Artmaya devam eden tüm yoğunluktan dikkatinizi dağıtmaya ihtiyacınız var, bu yüzden dişlerinizi anlamlı projelere batırın.


Başak Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Bir Başak olarak, zihinsel baskı bineklerinin altına gömülmek sizin için kolaydır. Zihninizi olağan akışında tutan sıkıcı rutinlerden kendinizi kurtararak bunaltıcı duyguları ortadan kaldırmayı hedefleyin. Luna’nın barış arayan Boğa burcundaki varlığı, yeni bir doğa noktasına kaçmak ve biraz netlik aramak için ideal bir gün olurken, çeşitli yatıştırıcı bağlantıları hızınızı yavaşlatmanıza yardımcı olur.


Terazi Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Bugün kendinize karşı ekstra nazik olun Terazi. Dünün duygusal patlamaları gün yüzüne çıkarıldıktan sonra, dünyadan uzakta geçirdiğiniz hassas bir iyileşme süresine ihtiyacınız var. Ay, barış arayan Boğa’yı nazikçe dolambaçlı bir şekilde dolaşır ve düşük anahtarlı çabalara bağlı kalırsanız iyi hissetmenizi kolaylaştırır. Luna, gün boyunca çeşitli canlandırıcı, yenilenme arayan yönlerden hoşlanır, bu da terapötik çabalar aramak ve en yakınlarınıza güvenmek için ideal bir zaman yapar.


Akrep Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Dürüstlük en iyi politikadır, Akrep. Dün ortaya çıkan zorlu konuşmaların sonunda bazı yumuşatıcı dokunuşlar yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz ve Cuma günkü gökyüzü tam da bunu yapmanıza yardımcı olur. Ay’ın karşıt toprak Boğa burcunuzda bulunması, yakın ilişkilerde neyin değişmesi gerektiğine pratik bir şekilde bakmanıza yardımcı olurken, çok sayıda destekleyici bağlantısı iyi hissetmenizi kolaylaştırır.


Yay Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Bugün çalışmak için kendinize bazı sınırlar koyun, Yay. İş akışınız söz konusu olduğunda kendinizi aşırı derecede zorlamakla yükümlüsünüz ve bugün üretken bir eylem için can atarken, bunu tükenmişlik noktasına getirmemek önemlidir. Ay, yetenekli Boğa burcunda istikrarlı bir şekilde ilerler ve çeşitli ilham verici temaslardan hoşlanır, bu da iş akışınızı yaratıcı olanaklarla aşılamayı kolaylaştırır.


Oğlak Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, Cuma günü gökyüzünün altında biraz rahatlık geliştirmeyi hedefleyin. Size rahatlama, zevk ve neşe getiren gündeminize ne koyabilirsiniz? Ay’ın barış arayan Boğa’daki varlığı, kendinizi ifadenizi öne çıkaran ve iyi vakit geçirmenize yardımcı olan etkinliklerle yeniden bağlantı kurmanızı teşvik eder. Luna’nın çok sayıda pozitif kozmik bağlantısı, iyi hissetmeyi, ilham almayı ve değişiklikleri daha az dirençle benimsemeyi kolaylaştırır.


Kova Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Oynamak için dışarı çıkmadan önce biraz daha münzevi zamana ihtiyacın var, Kova. Son birkaç gün sabrınızı test etti ve zihinsel ve duygusal stresinizi artırdı, bu da temelinizi bulmanızı ve kendinize karşı önce şifa veren bir tutumu benimsemenizi kritik hale getirdi. Ay, basitlik arayan Boğa’nın içinden geçerek aile bağlarının tadını çıkarmanızı ve ev ortamınızı güzelleştirmenizi hatırlatır.


Balık Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Cuma gününün kozmik manzarası, hoş bir rahatlama ve bütünleşme duygusu sunuyor, Balık. Dünün kozmik çöküşünden sonra, barışı koruma arzunuzu geri almak ve buna göre kendi ihtiyaçlarınızı beslemek önemlidir. Ay’ın yetenekli Boğa’daki varlığı, onu açık uçlu sohbetleri tamamlamak veya bitmemiş hikayeleri yeniden canlandırmak için ideal bir gün yapar. Luna, umutlu ve ilham verici hissetmeyi kolaylaştıran çeşitli destekleyici yönlere sahiptir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.