Günlük Burç Yorumları 21 Ekim 2021

21 Ekim Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 21 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Perşembe günkü kozmik manzara, ölçeklendirmek için zorlu bir arazi oluşturuyor, Koç. Yönetici gezegeniniz, Mars’a askerlik yapıyor, günü gerçeği ortaya çıkaran Plüton ile duygusal açıdan güçlü bir karede geçiriyor. Bu eşleştirme, özellikle ilişki hikayenizin ve kişisel hırs duygunuzun etrafında gizlenen gizli gerilimleri ortaya çıkarmak için çalışan patlayıcı bir eşleşmedir. Gerçeğinizi söylemeyi ve biraz buharlaşmayı hedefleyin.


Boğa Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Boğa olarak, gereksiz çatışmalar yerine barışı korumayı seçme eğilimindesiniz. Bu davranış biçimine bugün meydan okunabilir, çünkü Perşembe günü gökyüzü, üstesinden gelinmesi gereken duygusal olarak zor bazı engeller sunuyor. Bencil Mars, yeraltı dünyasındaki Plüton ile gergin bir kare oluşturarak günlük rutininiz ile hayatınız için büyük resim planlarınız arasındaki göz ardı edilen gerilimleri ortaya çıkarır. Sıcak duygular nefes alma odası bulamazsa sağlık sorunları ortaya çıkabilir.


İkizler Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

İçe dönük ikizinizin bugün merkez sahneye çıkmasına izin verin, İkizler. Bugün yüzeye çıkmakta olan tüm güçlü duyguları sıralamak için biraz sessiz kalma süresine ihtiyacınız var. Perşembe gününün kozmik manzarası, özellikle kendi kendini yöneten Mars ile gerçeği ortaya çıkaran Pluto arasındaki kareden kaynaklanan çeşitli zorlu karşılaşmalara sahiptir. Sözsüz ilişki gerilimleri söz konusu olduğunda havayı temizlemeyi hedefleyin.


Yengeç Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

İçe dönük ikizinizin bugün merkez sahneye çıkmasına izin verin, İkizler. Bugün yüzeye çıkmakta olan tüm güçlü duyguları sıralamak için biraz sessiz kalma süresine ihtiyacınız var. Perşembe gününün kozmik manzarası, özellikle kendi kendini yöneten Mars ile gerçeği ortaya çıkaran Pluto arasındaki kareden kaynaklanan çeşitli zorlu karşılaşmalara sahiptir. Sözsüz ilişki gerilimleri söz konusu olduğunda havayı temizlemeyi hedefleyin.


Aslan Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Perşembe göğü altında çalışmak çok kolay Leo. Bugün kendinize fiziksel bir çıkış noktası vermeyi hedefleyin, böylece zihinsel stresiniz sert dışa dönük yorumlarda patlamaz ve patlamaz. Kendi kendini yöneten Mars ile yenilenme arayan Plüton arasındaki güçlü kare, iş gerilimlerini kaynama noktasına getirebilir. Sakin kalabiliyorsanız, iş arkadaşlarınızla veya patronlarınızla havayı temizlemek için işlerin iltihaplanmasına izin vermek yerine bu dürüstlük öncelikli enerjiyi kullanın.


Başak Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Perşembe günü gökyüzünde gezinmek için çeşitli zor yönler var, Başak. Dağınık duyguların ortaya çıkması ve rotasını yönetmesi için kendinize biraz esneklik verin. Öfkeli Mars, hayal kırıklığı yaratan Plüton ile gergin bir kare oluşturarak finans, romantizm veya yaratıcı çabalar etrafındaki tüm stresleri aşmanıza yardımcı olur. Boğa burcu, sizi dünyevi maceralar aramaya ve yorgun rutinleri terk etmeye teşvik ederek yardım sunar.


Terazi Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Perşembe gününün kozmik manzarası hoş olmaktan daha az şekilleniyor, Terazi. Bazı tüyleri karıştırmak anlamına gelse bile, dürüst duyguların konuşma yeteneğinize rehberlik etmesine izin verin. Alçakgönüllü Mars ve gerçeği ortaya çıkaran Plüton arasındaki güçlü kare, ev ve aile cephesinde ortaya çıkan altta yatan gerilimleri hafifletmeye yardımcı olur. Bu enerjiyi üzerinizden atmak ve yaşam alanınızdaki yeniden yapıcı değişiklikleri kucaklamak için kullanın.


Akrep Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Bir Akrep olarak, kendi kendini motive eden gezegen Mars’tan kozmik talimatlar alırsınız. Perşembe günü gökyüzü, Mars’ı bir kaya ile sert bir yer arasında buluyor ve yenilenme arayışındaki Plüton ile kareler halindeyken potansiyel olarak biraz strese yol açıyor. Bu güçlü eşleşme, özellikle kendi kendini sabote etme kalıplarınızı ve iletişim sorunlarınızı ele almakla ilgili olduğunda, patlayan bir yanardağa benzer. Ortamı temizlemeyi hedefleyin, gözden kaçan hayal kırıklıklarını ele alın ve gerçeğinizi söyleyin.


Yay Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Perşembe günü gökyüzü, mağazadaki zorluklardan adil payını alıyor, Yay. Enerjik Mars, günü hayal kırıklığı yaratan Pluto ile gergin bir konfigürasyonda geçirir ve uzun vadeli arzularınız ve mevcut finansal durumunuz arasında var olan kabul edilmemiş stresleri vurgular. Neyse ki, Boğa burcu size her düzeyde refahınıza yönelmenizi hatırlattığından, vücuda topraklanarak ve fiziksel olarak rahatlama aranabilir.


Oğlak Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, bugün kendilerini tanıtmak için bazı potansiyel streslere hazır olun. Perşembe gününün kozmik manzarası, kendi kendini motive eden Mars ve güç oyunu Plüton arasındaki duygusal açıdan güçlü kareyi içeriyor ve kişisel bağımsızlık duygunuz ile kariyerinizin ve itibarınızın devam eden, tüketen talepleri arasındaki mevcut gerilimleri vurguluyor. Neyse ki, Boğa ayı yaratıcı aktiviteler ve romantik düşüncelerle rahatlama sunar.


Kova Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Gözlerden uzak durmak için güzel bir gün Kova. Öfkeli Mars, hayal kırıklığı yaratan Pluto ile kareler halindeyken, biraz özel çalışmaya ihtiyaç duyan çeşitli zihinsel gerilimlerle boğuşuyor olabilirsiniz. Bu güçlü eşleşme, yeniden değerlendirme ve yenileme için derin bilinçaltı materyallerini yüzeye çıkararak, terapötik çabalar aramak için ideal bir gün olmasını sağlar.


Balık Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Perşembe günü gökyüzü, gezinmek için çeşitli gergin kozmik temaslara ev sahipliği yapıyor, Balık. Harekete geçiren Mars, yenilenme arayışındaki Plüton ile sert bir konfigürasyona kilitlendiğinden, ilişki gerilimlerinin kaynama noktasına gelmesi muhtemeldir. Bu güçlü eşleşme, romantik ve platonik en yakın ilişkilerinizde havayı temizlemenize yardımcı olur. Topraklanmış Boğa ayı, duygularınıza dalmak yerine doğruyu söylemeye ve doğruyu söylemeye teşvik ederek rahatlama sağlar.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.