Günlük Burç Yorumları 20 Ekim 2021

20 Ekim Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 20 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
20 Ekim 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Bugün köpüren güçlü duyguların içinde durun, Koç. Görkemli dolunay bugün burcunuzda çiçek açıyor ve sizi geride durma ve keşfettiğiniz mevcut ilişki hikayesini kabul etme fırsatına itiyor. Ortaklıklar kurmanın karmaşık iç işleyişi enerjinizi emdi, ancak bugünün ay tutulması sizi bireyselliğinize enerji göndermeye teşvik ediyor. Başkaları söz konusu olduğunda enerjinizin ne kadarını feda etmeli veya paylaşmalısınız?


Boğa Burcu
20 Ekim 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Boğa, yılın bu zamanı seni her zamankinden daha meşgul buluyor. Doğru işinizi keşfetme ve sağlık ihtiyaçlarınızı dinleme sürecinde derinsiniz. Zamanınızın çoğu iş/yaşam dengenizi düzeltmeye ayrıldığından, evren yeni bir bakış açısı için gerçeklikten uzaklaşmanıza yardımcı olmak için çalışır. Bugünün Koç burcundaki dolunayı, yalnızlık, maneviyat ve teslimiyetle mevcut bağlantınızı keşfetmenize yardımcı olduğu için tam da bunu yapıyor.


İkizler Burcu
20 Ekim 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

İkizler, hayatı ilginç kılmak için çeşitli uyarıcı faaliyetler gerektirir. Yılın bu zamanı, yaratıcı amaç duygunuzla yeniden bağlantı kurmayı hedeflerken, size tam neşe ve zevk veren çabalara odaklanıyorsunuz. Çarşamba gününün Koç burcundaki dolunayı, arkadaş gruplarınızla olan mevcut bağlantınıza, topluluk duygunuza ve en yüksek özlemlerinize ışık tuttuğu için sizi kısaca bu anlatıdan çekiyor.


Yengeç Burcu
20 Ekim 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Yorumları

Özel kabuğuna çekilmen gerekiyordu, Yengeç. Yılın bu zamanı, içgüdüsel olarak, sosyal dünyanızı kapatma ve yuvanız ve sıkı sıkıya bağlı ailenizle yeniden bağlantı kurma konusundaki derin ihtiyacınızı beslediğinizi bulur. Koç burcundaki dolunay bugün çiçek açar, sizi kısaca iç dünyanızdan çeker, gizli özel dünyanız ile kamusal yaşamınızdaki hırslar arasında gerçekleşen güncel anlatıyı ortaya çıkarır.


Aslan Burcu
20 Ekim 2021 Çarşamba Aslan Burcu Yorumları

Bir Aslan olarak, ham kendini ifade etme sanatını keşfetmek için dünyaya getirildiniz. Terazi mevsimi, zihinsel alanınızı keşfederken ve düşünme sürecinizi daha iyi netleştirirken, kişisel sesinize ve hikayenize ince ayar yapmanızı bulma eğilimindedir. Bugünün Koç burcundaki dolunayı, ışığını hayatınızın büyük resmine tam olarak yansıtarak, daha büyük inançlarınızı ve algılarınızı vurgularken, sizi zihinsel dünyanızın daha küçük ayrıntılarından uzaklaştırır.


Başak Burcu
20 Ekim 2021 Çarşamba Başak Burcu Yorumları

Bir Başak olarak, zanaatınızı bulmak ve dünyaya hizmet benzeri bir kapasitede sunmak için buradasınız. Terazi sezonu, tomurcuklanan becerilerinizden birinin daha fazla ince ayar gerektirdiğini keşfetmenize yardımcı olmak için çalışır. Çarşamba günü gökyüzü, Koç burcundaki dolunayın gelişine tanıklık ediyor, bu sizi kısaca bu kendini keşfetme hikayesinden uzaklaştırıyor ve sizi paylaşılan kaynaklara ve yakın ortaklıklara yaklaşımınıza dair güçlü, duygusal bir genel bakışa itiyor.


Terazi Burcu
20 Ekim 2021 Çarşamba Terazi Burcu Yorumları

Terazi burcunuz, insan ilişkileri sanatını derinlemesine araştırmayı amaçladığından, doğal olarak kendilerini bir çatışma ve uzlaşma sıçramasına dahil etme eğilimindedir. Yılın bu zamanı, kimlik duygunuzu geri kazanmaya çalışırken, bağımsızlık duygunuza enerji ve gücü geri vermekle ilgilidir. Koç burcundaki dolunay bugün çiçek açıyor, sizi bu kendinizi keşfetmenizden çekip mevcut ortaklık hikayenizin tam farkındalığına geri getiriyor.


Akrep Burcu
20 Ekim 2021 Çarşamba Akrep Burcu Yorumları

Son haftalarda dünyada pek vakit geçirmedin Akrep, çünkü rüyaların ve derin duyguların dikkatinin çoğunu talep etti. Bu güçlü yenilenme ve salıverme döneminde bilinçaltınızı özel olarak incelerken yalnızlığı arıyor ve kendinize saklıyorsunuz. Çarşamba günkü Koç burcundaki dolunay, sağlığınız ve iş/yaşam dengeniz konusunda size yeni uyandırma çağrıları sunduğu için, pratik gerçeklik dünyasına odaklanmanızı hedefliyor.


Yay Burcu
20 Ekim 2021 Çarşamba Yay Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı, sizi sosyal kelebek, Yay ile dolu bulma eğilimindedir. Terazi mevsimi, arkadaş grupları ve ait olduğunuz benzer düşünen insanların kulüpleri aracılığıyla ortak bağlantı duygunuzu uyandırmanıza yardımcı olur. Çarşamba günkü bağımsız Koç burcundaki dolunay, dikkatinizi toplumsal katılımdan uzaklaştırır ve kendi kişisel yaratıcı çabalarınızla ilişkinize odaklanmanıza yardımcı olur.


Oğlak Burcu
20 Ekim 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu olarak, güçlü bir amaç ve kendi kaderini tayin etme duygusuna sahipsiniz. Yılın bu zamanı, daha büyük bir ilerleme duygusu elde etmek için çalışırken tüm odağınızı kariyerinize ve toplumsal rolünüze yönlendirdiğinizi bulur. Çarşamba günkü Koç burcundaki dolunay, ev, aile ve eski duygularla ilgili en özel, bilinçaltı materyallerinizi aydınlattığı için biraz açıklayıcı bir duygusal risk oluşturabilir.


Kova Burcu
20 Ekim 2021 Çarşamba Kova Burcu Yorumları

Kovalar genellikle insan durumu hakkında yargılayıcı olmayan, geniş bir bakış açısına sahiptir. Terazi mevsimi genellikle, şu anda dünyayı nasıl gördüğünüzü tanımlayan veya kısıtlayan yaşamla ilgili tüm inançları yeniden değerlendirdiğinizi bulur. Bugünün Koç burcundaki dolunayı, içsel zihinsel dünyanızın içsel işleyişini ve kendini ifade etme konusundaki hassasiyetlerinizi aydınlattığı için sizi hayata dair büyük resim görünümünden kısaca uzaklaştırır.


Balık Burcu
20 Ekim 2021 Çarşamba Balık Burcu Yorumları

Son zamanlarda kendi derinliklerini keşfetmek için uzaklaşman çok önemliydi, Balık. Yılın bu zamanı, içe doğru hareket etmenizi ve sosyal etkileşimden uzak durmanızı talep etme eğilimindedir, çünkü iç dünyanızı ve taahhütlerinizi inceleme ihtiyacınız normalden daha güçlüdür. Bugünün Koç burcundaki dolunayı, zihninizi kalbinizin ihtiyaçlarından uzaklaştırır ve öz değerinize ve beceri setlerinize odaklanmayı amaçlar.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.