Günlük Burç Yorumları 19 Ekim 2021

19 Ekim Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 19 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
19 Ekim 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Bir Koç olarak, kişisel gücünüzü ve gücünüzü, sizi çarkta bir dişli olarak görmeyi tercih edenlerin ellerinden geri almak için buradasınız. Salı günü gökyüzü, ay burcunuzdan geçerken, bu doğuştan gelen kendini yenileme arzusunu onurlandırmanızı hatırlatır. Ayın zevk arayan Venüs ile tatlı birlikteliği, kendinizi şımartmak, ihtiyaçlarınızı önceliklendirmek ve hikayenizi dünyaya anlatmak için ideal bir gün olmasını sağlıyor.


Boğa Burcu
19 Ekim 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Boğa, ihtiyacın olan geri kalanı yakalamana izin veriyor musun? Salı günü gökyüzü, çok ihtiyaç duyulan, onarıcı yalnız zamanını gerektiriyor. Luna, yalnız Koç burcunda ilerler ve sizi hafif egzersizler veya düşük anahtarlı, solo aktiviteler yoluyla dekompresyona teşvik eder. Ayın içten Venüs ve iyimser Jüpiter ile tatlı buluşması, iyi bir ruh hali korumayı ve duygusal bir denge kurmayı kolaylaştırır.


İkizler Burcu
19 Ekim 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

Dışa dönük ikiziniz bugün biraz sahne zamanı arıyor, İkizler. Ay, tüm gün heyecan verici Koç burcundan geçerek sizi sevgili arkadaş grubunuzla veya benzer ilgi alanlarını paylaşan insan ağınızla yeniden bağlantı kurmaya teşvik eder. Luna’nın bağ oluşturucu Venüs ile tatlı bağlantısı, sıcak bağlantılar kurmayı kolaylaştırırken, Jüpiter ile olan tatlı bağı, keyfini çıkarmak için büyük bir resim, olumlu bir zihniyet sunuyor.


Yengeç Burcu
19 Ekim 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

Bir Yengeç olarak, duygusal olarak destekleyici bir ev üssü kurmak çok önemlidir. Buna sahip olduğunuzda, yıldızlara ulaşmaya ve kendinizi bir kariyer yoluna adamaya hazırsınız. Luna’nın bugün inisiyatif alan Koç burcundaki varlığı, sizi büyük ölçekli projelerde hırslarınızı değerlendirmeye ve parçalamaya teşvik ediyor ve Venüs ve Jüpiter ile olan nazik bağlantıları, cesaret verici ileriye doğru hareketi geliştirmeyi kolaylaştırıyor.


Aslan Burcu
19 Ekim 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

Kendini bilinen sınırlarının ötesine uzat Leo. Ay, öncü Koç burcunda dolaşırken, bugün durgun rutinleri yıkmak ve bir macera duygusu bulmakla ilgileniyorsunuz. Luna’nın manyetik Venüs ile tatlı bağlantısı, onu romantik flörtler ve yaratıcı aktivasyon için ideal bir gün haline getirirken, Jüpiter ile olan pürüzsüz bağlantısı, ortaklık sınırında iyi hissetmeyi kolaylaştırır.


Başak Burcu
19 Ekim 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Düşünecek çok şeyin var, Başak. Ayın kendine odaklanmış Koç burcundaki varlığı, nerede yaralanmış hissettiğinizi kabul etmeniz için sizi cesaretlendirdiğinden, bir vuruş yapmanız ve göğsünüzden bazı şeyleri çıkarmanız gerekiyorsa sorun değil. Luna’nın ilişki odaklı Venüs ile samimi bağlantısı, ana cephedeki kabarık tüyleri yumuşatmayı kolaylaştırırken, Jüpiter ile olan bağlantısı, zanaatınızı geliştirerek rahatlama sağlar.


Terazi Burcu
19 Ekim 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

Odağınızı dünyanızdaki yakın ilişkilere gönderin, Terazi. Evren sizi, o arenada dönen anlatılara, özellikle de diğer insanlarla zaman ve kaynak alışverişiniz etrafında dönen anlatılara yakından bakmaya teşvik ediyor. Luna’nın sevgili Venüs ve inanç sağlayan Jüpiter ile tatlı uyumu, işler sarpa sardığında bağlantılar kurmayı ve bağları sıkılaştırmayı kolaylaştırır.


Akrep Burcu
19 Ekim 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

Akrep, bugün kendinizi organize bir iş akışına bırakın. Elinizden gelenin en iyisini hissetmek için, bugün başarmak için kendinize bir şeyler vermeniz çok önemlidir. Ay, kendi kendini motive eden Koç’u önemser, sizi üretken önlemlere, egzersize ve vücudunuzu dengelemeye teşvik eder. Luna’nın tatlandırıcı Venüs ve koca yürekli Jüpiter ile pürüzsüz bağlantısı, yapılması gerekenlerle uğraşırken kendinizi iyi hissetmenizi kolaylaştırır.


Yay Burcu
19 Ekim 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Salı gökyüzünün altında zevk en üst düzeyde hüküm sürüyor, Yay. Sıradan emeği ve yükümlülükleri başka bir güne saklayın. İhtiyacınız olan şey iyi bir zaman ve evren sağlamaya istekli olmaktan daha fazlası. Luna, tüm gün boyunca cesur Koç’ta geçit töreni yaparak yaratıcı spot ışığınızı bulmak veya romantik bir buluşma geliştirmek için ideal bir zaman. Ayın sevgili Venüs ve cesur Jüpiter ile tatlı bağlantısı, mükemmel bir randevu gecesi sağlar.


Oğlak Burcu
19 Ekim 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu, bugün çok ihtiyaç duyulan kesinti sürelerini geliştirmek için kendine izin ver. Ay, bencil Koç’tan geçerek yaşam alanınıza, aile bağlantılarınıza ve ilgilenmeniz gereken altta yatan duygusal sorunlara odaklanmanıza yardımcı olur. Luna’nın bağ oluşturucu Venüs ve inanç aşılayan Jüpiter ile uyumlu bağlantısı, aktivitelerinizi eve yakın ve onarıcı tuttuğunuzda iyi hissetmenizi kolaylaştırır.


Kova Burcu
19 Ekim 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

Hikayeni anlat Kova! Ay, kendi kendini yöneten Koç’ta dolaşırken, evren size biraz düzgün konuşmanız için gereken araçları veriyor. Luna’nın bağ oluşturan Venüs ile destekleyici uyumu, grup ortamlarında veya zorlu arkadaşlıkları düzeltmeye geldiğinde cazibeyi açmayı kolaylaştırıyor. Daha sonra, ayın Jüpiter ile buluşması, kendinizi ifade etmenize karizmatik bir göz kamaştırıcı sağlar.


Balık Burcu
19 Ekim 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

Dikkatinizi bugün kendinize olan güveninize yönlendirin, Balık. Dünyayla paylaşacak bir dizi beceriniz var. Neden seni eşsiz kılan o yeteneklere inanmaya devam ediyorsun? Luna’nın korkusuz Koç burcundaki varlığı, sizi bu uyuyan yeteneklerle yeniden bağlantı kurmaya teşvik eder ve tatlandırıcı Venüs ve iyimser Jüpiter ile olan tatlı bağı, kendinizi iyi hissetmenizi ve yaratıcı gücünüzü uygulamanızı kolaylaştırır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.