Günlük Burç Yorumları 16 Ekim 2021

16 Ekim Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 16 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
16 Ekim 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Bir Koç olarak, hepsini görmek ve yapmak için doğal bir dürtüye sahipsiniz. Cumartesi gökyüzü, boşta koşmamak için arada bir dinlenmenizi ve şarj olmanızı hatırlatır. Ay, uykulu Balıklar arasında süzülerek geçirerek, kendinizi sosyal olarak zorlamak yerine, sizi rahatlamaya ve rüya gibi bir film ve müzik dünyasına sürüklenmeye teşvik eder. Yavaşlamış tempodan yararlanın ve yalnızlığı arayın.


Boğa Burcu
16 Ekim 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Cumartesi günü gökyüzünün altında sosyal spot ışığından kaçamıyor gibisin Boğa. Ay, duygulu Balıklar arasında sürüklenirken, evren sizi bugün dışarı çıkıp insan topluluğunuzla bağlantı kurmaya teşvik ediyor. Mütevazı atmosfer, eğlenmeyi kolaylaştırır, ancak Luna’nın sevgilisi Venüs ile karesi, ilişki cephesinde duygusal gerilimleri hafifçe canlandırabilir.


İkizler Burcu
16 Ekim 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Cumartesi günü gökyüzü, daha geniş plandaki yerinizi düşünürken buluyor, İkizler. Kendinizi iyi hissediyorsanız, projeleri herkese açık olarak paylaşmak ve ilgi alanınızda ilerlemek için ideal bir gün. Kariyeriniz bir gerilim noktasıysa, geleceğinizle ilgili vizyonlarda kaybolmanıza ve bunun yerine cevapların yavaş yavaş zihninizin kıyısına ulaşmasına izin verin.


Yengeç Burcu
16 Ekim 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

O kadar çok özlediğin macerayı ara, Yengeç. Cumartesi günü gökyüzü, rutininizi terk etmeye ve ay derin duygulara sahip Balıklar arasında ilerlerken sıradan şeyleri göz ardı etmeye teşvik ediyor. Luna’nın buradaki varlığı, duygusal duyarlılığınızı artırırken, aynı zamanda kendinizi ifade etmenize sahne ışıklı bir parıltı sunar. Ay’ın Venüs’le karesi daha sonra sağlık veya iş konularında biraz gerilim yaratabilir.


Aslan Burcu
16 Ekim 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Duygular Cumartesi göğünün altında güçlü bir şekilde akıyor gibi görünüyor, Leo. Ay, son derece hassas Balıklar arasında dans ederek mahremiyet ve yakınlık bağlantılarına olan ihtiyacı artırır. Luna’nın buradaki varlığı, sizi sıkışmış hissedebilecek herhangi bir şeyden geçmek için ilişki cephesinde yenilenmeyi benimsemeye teşvik ediyor. Daha sonra Luna’nın parti kızı Venüs ile karesi, sosyal gezileri kendinizi tamamen kaptırmanızı zorlaştırabilir.


Başak Burcu
16 Ekim 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Cumartesi günü gökyüzü şu anki ilişki hikayenize odaklanıyor Başak. Ay, derin duygulu Balık burcunun zıt burcunda dolaşır ve ilişki meselelerine tam olarak uyum sağlamanıza yardımcı olur. Tek ya da tek başına, küçük kozmik aksiyonlar günü bulandırdığından, özel biriyle geçirmek için ideal bir gün. Daha sonra, Luna’nın bağla ilgili Venüs ile karşılaşması, mevcut aile gerilimlerini boşa çıkarabilir.


Terazi Burcu
16 Ekim 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Cumartesi gününün kozmik manzarası sizi vücudunuza geri dönmeye teşvik ediyor Terazi. Ay, vizyon sahibi Balıklar arasında süzülür ve dikkatinizi iş/yaşam dengeniz etrafında var olan duvarlarla çevrili duygulara çevirir. Fiziksel veya duygusal olarak bir dengesizlik durumuna düşmüş olabilecek herhangi bir yerde daha iyi bir denge duygusu geliştirmeyi hedefleyin. Luna’nın Venüs’le olan karesi daha sonra duygusal olarak yüklü ilişki konuşmalarına yol açabilir.


Akrep Burcu
16 Ekim 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

İyi vakit geçirmek için can atıyorsun, Akrep. Ay, diğer dünya Balıklarında süzülürken, bugün karanlıktan sıyrılın ve ışığa girin. Luna’nın buradaki varlığı, kalbin meselelerini bilemenize, bir performans duygusunu benimsemenize ve gerçekten zevk aldığınız insanlarla birlikte olmanıza yardımcı olur. Daha sonra, Luna’nın Venüs ile karesi finansal endişeleri hafifçe canlandırabilir.


Yay Burcu
16 Ekim 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Yay, bugün halkın gözünden kaçmasına izin ver. Ay duygulu Balıklar arasında dolanırken, kendi çatınız altında geçireceğiniz dinlendirici bir aksama süresine ihtiyacınız var. Luna’nın buradaki varlığı, olaylara karşı duygusal tepkilerinizi artırarak, terapötik bir çıkış aramak için ideal bir gün olmasını sağlar. Daha sonra, sevgili Venüs ile ayın karesi, bağımsız ihtiyaçlar ve aile talepleri arasındaki gerilimleri vurgulayabilir.


Oğlak Burcu
16 Ekim 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Bugün anlatacak bir hikayen var, Oğlak. Duygulu Balık’taki ayın varlığı sizi konuşmaya ve fikirlerinizi paylaşmaya teşvik ettiğinden, düşüncelerinizi kilit altında tutmayın. Yerel seyahat, kardeşlerle yeniden bağlantı kurmak veya kalpten kalbe önemli işlerle meşgul olmak için ideal bir gün. Düşük anahtarlı kozmik gün, eğlenmeyi kolaylaştırır, ancak Luna’nın Venüs’le olan karesi daha sonra ilişki güvensizliklerini aydınlatabilir.


Kova Burcu
16 Ekim 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Hafta sonu olsa bile, üretken olmak ve işinizle ilgilenmek istiyorsunuz, Kova. Ay, günü ilham alan Balıklar arasında dolambaçlı bir şekilde geçirir ve kişisel kaynaklarınızın gücünden yararlanmanıza yardımcı olur. Eski yetenekleri harekete geçirmek ve onları hayata geçirmek ve aynı zamanda yapılacaklar listenizden bir şeyler çıkarmak için ideal bir gün. Luna’nın Venüs ile karesi daha sonra grup dinamikleri arasında bazı gerilimleri canlandırabilir.


Balık Burcu
16 Ekim 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Cumartesi günü gökyüzü kolay ve kaygısız, Balık. Ay, günü burcunuzdan geçerek geçirir, sizi sağlığınıza uyum sağlamaya ve fiziksel ihtiyaçlarınıza daha iyi bakmaya teşvik eder. Şu anda biraz TLC’ye ihtiyacınız olduğundan, kendinizi şımartmak ve rahatına düşkün olmak için ideal bir gün. Luna’nın daha sonra değer belirleyen Venüs ile karesi, mevcut kariyer yolunuzdaki gerilimleri aydınlatabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.