Günlük Burç Yorumları 14 Ekim 2021

14 Ekim Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 14 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
14 Ekim 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Evren, geçiminizi nasıl sağladığınıza dair yeni bir yaklaşımı benimsemeye sizi zorluyor, Koç. Macera çağrısına cevap vermeye hazır mısınız? Geleceğe bakan Kova ayı, değişim isteyen Uranüs ile kareye kilitlenirken Perşembe günü gökyüzü bu hikayeye dokunuyor. Bu rahatsız edici yön, uzun vadeli hedefleriniz ile mevcut özgüven seviyeniz arasında neyin değişmesi gerektiğini anlamanıza yardımcı olur.


Boğa Burcu
14 Ekim 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Şimdiki gibi zaman yok, Boğa. Ay, gözlemsel Kova burcunda süzülürken, zihinsel odağınızı bugün orada tutmayı hedefleyin. Luna düzensiz Uranüs ile kareye kilitlenirken, kendinizi kariyer meseleleri ve genel olarak daha büyük yaşam planlarınız üzerinde düşünürken bulabilirsiniz. Bu sarsıcı eşleştirme, hayatınızın daha fazla özgürlük talep eden aydınlatıcı alanları söz konusu olduğunda, bir uyandırma çağrısı yumruk atıyor.


İkizler Burcu
14 Ekim 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

İkizler olarak, doğal olarak bir ömür boyu öğrenmeye doğru çekilirsiniz. Ay, nesnellik arayan Kova ile dans ederken Perşembe günü gökyüzü size bu doğal merakı hatırlatıyor. Konfor alanınızdan çıkmak ve yeni arazileri keşfetmek için ideal bir gün – film izlemeyi, kitap okumayı, kurs aramayı düşünün. Luna’nın düzensiz Uranüs ile karesi daha sonra mavi içgörüleri merkez odak haline getirebilir.


Yengeç Burcu
14 Ekim 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Sert dış kabuğunuzun, Yengeç’in yüzeyinin altında neyin karıştığına iyi bakın. Perşembe günü gökyüzü, sizi kendi duygusal sularınıza derinlemesine dalmaya ve ifade edilmesi gerekenleri onurlandırmaya teşvik ediyor. Terapötik çabalara girişmek için ideal bir gün – terapi, tarot veya günlük kaydı düşünün. Luna’nın rotasını değiştiren Uranüs ile karesi, daha sonra arkadaş grupları veya topluluk katılımları hakkında çığır açan bilgiler sağlayabilir.


Aslan Burcu
14 Ekim 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Odağınızı bugün en yakın bire bire, Leo’ya gönderin. Perşembe gününün kozmik manzarası, çözüm arayan Kova’nın içinden geçen ayı bulur ve değerli ortaklıklarınızda mevcut verme ve alma seviyelerine uyum sağlamanıza yardımcı olur. Bu çok önemli bağlantıları derinleştirmek için biraz zaman ayırın – ister arkadaşlıklar, ister sevgililer veya müttefikler olsun. Daha sonra, Luna’nın yer değiştiren Uranüs ile karesi, kariyer çabalarına doğru bir hız değişikliği getirebilir.


Başak Burcu
14 Ekim 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Bugün kendinizi doğal üretken zihniyetinize bırakın, Başak. Bir şeyleri başarmak istiyorsunuz ve yolunuzu engelleyen başka engellere ihtiyacınız yok! Ay, geleceğe yönelik Kova burcunda dolaşır ve mevcut yapılacaklar listenizde lazer keskinliğinde bir görüşle evinize dönmenize yardımcı olur. Daha sonra, ayın Uranüs ile olan çekişmesi, eğitim girişimleri ve seyahat planları etrafında plan değişiklikleri sunabilir.


Terazi Burcu
14 Ekim 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Evren, çok sayıda hikayeyi hokkabazlık etme yeteneğinizi test ediyor, Terazi. Gereken tüm stres ve dayanıklılığın ortasında, kendinizi canlandırıcı, keyifli ve güzel bir zamana ihtiyaç duyuyor buluyorsunuz. Perşembe günkü gökyüzü, kendinizi daha fazla zorluğa teslim etmek yerine size neşe getiren şeylerle meşgul olmanızı teşvik ediyor. Daha sonra, Luna’nın değişim talep eden Uranüs ile hesaplaşması, samimi ortaklıklar için gerekli sarsıntıları getirebilir.


Akrep Burcu
14 Ekim 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Bugün toprağa gömülmek ve gözden kaybolmak sorun değil, Akrep. Ay, çözüm arayan Kova’da dolaşıyor, ev ortamınıza ve mevcut aile dinamiklerinize karşı duyarlılığınızı artırıyor. Düşük bir sosyal profili koruyun, telefonunuzun bağlantısını kesin ve kendinizi iyi yemek ve rahat bir ortamla topraklayın. Daha sonra, ayın elektrikli Uranüs ile anlaşmazlığı, yakın çevrenizde beklenmedik sarsıntılara yol açabilir.


Yay Burcu
14 Ekim 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

İş/yaşam dengenize yaklaşımınızda kuşkusuz bir şeyler değişiyor, Yay. Sizin için gerçekten neyin işe yaradığını bulmak için aşırı dinlenme ve strese girip çıkmak zorunda kaldınız! Ay, geleceğe bakan Kova’nın içinden geçerken ve değişim talep eden Uranüs ile kareye girerken, Perşembe günü gökyüzü bu hikayeye dokunuyor. Bugün sesinizin duyulmasını ve zihninizin taze içgörülerle beslenmesini öncelik haline getirmeyi hedefleyin.


Oğlak Burcu
14 Ekim 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Evren, romantizme yaklaşımınıza yeni bir soluk getiriyor, Oğlak. Eski yöntemlerle takılıp kalmaktansa, neden eski sınırları yıkıp yeni bir şeyler denemiyorsunuz? Ay, nesnellik peşinde koşan Kova ile bir araya gelir ve değişim talep eden Uranüs ile meydan okur ve bu hikayeyi daha ayrıntılı bir şekilde vurgular. Aynı zamanda mali durumunuzu incelemek ve unutulmuş yeteneklerden yararlanmak için de ideal bir gün.


Kova Burcu
14 Ekim 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Kendine ne zaman nazik davranacağını bilmek senin için zor, Kova. Mantığı diğer tüm ihtiyaçlarınızın üzerine koyma eğilimindesiniz! Perşembe günkü gökyüzü, ay burcunuzda dolaşırken sonuçta yalnızca insan olduğunuzu hatırlatır. Luna’nın buradaki varlığı, kendinizi şımartmayı, sağlığınızla yeniden bağlantı kurmayı ve bağımsızlık duygunuzu yeniden canlandırmayı teşvik eder. Ay’ın Uranüs ile olan çekişmesi, ülke cephesinde plan değişikliklerine neden olabilir.


Balık Burcu
14 Ekim 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Bir Balık olarak, çevrenizdeki herkesin etkilerini, istemeden bile özümseme eğilimindesiniz. Perşembe günkü gökyüzü, düşük sosyal etkileşim ve dinlenmeye öncelik veren kendi dünyanızda delik açmaya teşvik ediyor. Luna’nın değişim talep eden Uranüs ile karesi muhtemelen daha sonra konuşmalara bir anahtar atacak, ancak yalnızca etrafınızdakilerle nasıl daha iyi iletişim kurabileceğinizi aydınlatmak için.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.