Günlük Burç Yorumları 11 Ekim 2021

11 Ekim Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 11 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
11 Ekim 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Koç, bugün ilerlemek için ihtiyacınız olan şeyi kolaylaştırın. Ay, heyecan arayan Yay burcunda gezinir, ancak açı eksikliği gerçek harekete geçmeyi zorlaştırır. Yeni bakış açılarına aç olduğunuz için iyi bir kitabın içinde kaybolun, gelecek bir gezi planlayın veya uzun, düşüncelerinizi netleştiren bir yürüyüşe çıkın. Daha sonra Luna, Oğlak burcuna geçerek daha büyük hedeflerinize uyum sağlamanıza yardımcı olur.


Boğa Burcu
11 Ekim 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Alışık olduğundan daha hassas bir duygusal durumdasın, Boğa. Herhangi bir çalkantılı duygudan kaçınmak yerine, onlarla gerçekten oturmayı ve neyin iyileştirilmesi gerektiğini kabul etmeyi hedefleyin. Ayın dalgın Yay burcundaki varlığı, sizi destek ve bağlantı için günlük tutmaya, aktif olarak serbest bırakmaya veya yakın ve samimi bir bağa yaslanmaya teşvik eder. Daha sonra Luna, Oğlak’a tırmanarak ruh halini yükseltir ve yeni bakış açıları sunar.


İkizler Burcu
11 Ekim 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı, sizi en yakın ilişkilerinizin duygusal inceliklerine tamamen dalmış buluyor, İkizler. Ay, felsefi Yay burcunda dolaşırken Pazartesi günü gökyüzü bu arenaya açıklayıcı bir ışık tutsun. Daha sonra, ay ciddi Oğlak burcuna doğru kayar ve herhangi bir mahrem sorunla veya tıkanıklıkla başa baş, şifa odaklı bir şekilde yüzleşmek için ideal olan topraklanmış bir enerji sunar.


Yengeç Burcu
11 Ekim 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Yorumları

Bir Yengeç olarak, kendinizi şekil değiştiren ayın dalgalanmalarına karşı oldukça hassas buluyorsunuz. Pazartesi günü gökyüzü, diğer gezegenlerle çok az bağlantısı olan ayı buluyor ve yeni girişimler başlatmayı veya harekete geçmeyi zorlaştırıyor. Önemli kararları ileriye taşımaktansa mevcut projeleri bir kenara bırakmak en iyisidir. Daha sonra Luna, vizyon sahibi Yay burcundan topraklanmış Oğlak burcuna geçerek dikkatinizi ortaklık konularına odaklar.


Aslan Burcu
11 Ekim 2021 Pazartesi Aslan Burcu Yorumları

Yeterince eğlenmene izin veriyor musun, Leo? Hayatın sürekli, yokuş yukarı bir tırmanış veya üretkenlik yarışması olması amaçlanmadığını unutmayın. Ay, mutlu-şanslı Yay burcunda dolaşırken, Pazartesi günkü gökyüzü size bunu hatırlatmak için çalışır ve ruhunuzu aydınlatan aktiviteleri yeniden bağlamanıza yardımcı olur. Daha sonra, ay, sizi egzersiz, sağlıklı beslenme ve zanaatınızı geliştirme ile yeniden bağlantı kurmaya teşvik ederek yetenekli Oğlak’a doğru ilerler.


Başak Burcu
11 Ekim 2021 Pazartesi Başak Burcu Yorumları

Bugün iki farklı kişilik arasında gidip geliyormuş gibi hissedebilirsiniz Başak. Günün ilk kısmı, ayı düşünceli Yay burcunda dolaşırken bulur, sizi düşük profilli kalmaya ve kapalı kapılar ardında serbest bırakılması gereken yan basamaklı duygulara yönelmeye teşvik eder. Daha sonra ay, Oğlak burcuna atlayarak eğlence duygunuzu arttırır ve sizi yaratıcı satış noktalarına katılmaya teşvik eder.


Terazi Burcu
11 Ekim 2021 Pazartesi Terazi Burcu Yorumları

Pazartesi gökyüzü sizi hareket halindeyken bulur Terazi. Ay, gezerek Yay burcunda ilerleyerek, yaklaşan işlerin üstesinden gelmenize ve bitmemiş konuşmaları tamamlamanıza yardımcı olur. Luna’nın kozmik temaslardan yoksun olması, hareketli bir gün geçirmenizi sağlar; bu, en iyi şekilde yepyeni etkinliklere başlamak yerine işleri sona erdirmek için kullanılır. Daha sonra ay, topraklanmış Oğlak burcuna geçerek aileniz ve ana üssünüzle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olur.


Akrep Burcu
11 Ekim 2021 Pazartesi Akrep Burcu Yorumları

Akrep, yılın bu zamanı sizin için zorlayıcı olabilir. Kimlik duygunuzu yenileme sürecindesiniz ama derisini değiştiren bir yılan gibi, hassasiyet beklenebilir. Luna düşünceli Yay burcunda yol alırken Pazartesi günkü gökyüzü öz-değer duygunuzu güçlendirmenize yardımcı olur. Daha sonra, ay yetenekli Oğlak burcuna girerek kendini ifade etme ihtiyacınızı artırır.


Yay Burcu
11 Ekim 2021 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Vizyonlarına dalmak senin için çok kolay, Yay. Besleyici ay burcunuzda dolanırken Pazartesi gününün gökyüzü sizi fiziksel bedeninize geri döndürmek için çalışsın. Luna’nın buradaki varlığı, sağlığınızla temasa geçmenizi ve gerektiğinde ayarlamalar yapmanızı teşvik ediyor. Daha sonra ay, üretkenlik arayan Oğlak burcuna doğru ilerler ve size mali durumunuza yeni bir bakış sunar.


Oğlak Burcu
11 Ekim 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, günü kapalı kapılar ardında geçirerek geçirin. Ay dalgın Yay burcunda gezinirken kendinizi iyileştirmeniz ve özel olarak iyileştirmeniz gerekiyor. Luna’nın buradaki varlığı, yalnızlığı ve dinlendirici aktiviteleri teşvik eder. Daha sonra, ay burcunuza doğru sekerek, tazelenmiş bir benlik ve bağımsızlık duygusuyla yaşam sahnesine geri dönmenize yardımcı olur.


Kova Burcu
11 Ekim 2021 Pazartesi Kova Burcu Yorumları

Bir Kova olarak, topluluğunuzla bir bağlantı hissettiğinizde gelişirsiniz. Ay, eğlenceli Yay burcunda dolaşırken bugün bunu aramanıza izin verin. Bu, benzer hobileri olan insanları bulmak, yakın arkadaşlarla buluşmak veya sadece dışarı çıkıp değer verdiğiniz kişilerle bağlantı kurmaksa, bir şeyin parçası hissetmek için çaba gösterin. Daha sonra Luna, yalnız Oğlak burcuna geçerek sizi dinlenmeye ve emekli olmaya teşvik eder.


Balık Burcu
11 Ekim 2021 Pazartesi Balık Burcu Yorumları

Pazartesi gününün mütevazı ortamı Balık’ı kucaklamak için hızınızı yumuşatın. Ay, coşkulu Yay ile birlikte hareket eder ve odağınızı kariyerinizdeki güncel olaylara yönlendirir. Luna’nın buradaki varlığı, projelerle uğraşmak, yetkililerle sohbet etmek veya tanıtımı artıran hamleler yapmak için ideal bir gün. Daha sonra ay, topraklanmış Oğlak’a kayar ve sizi topluluğunuzla yeniden bağlantı kurmaya teşvik eder.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.