Günlük Aşk Burç Yorumları 25 Ekim 2021

25 Ekim Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 25 Ekim Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
25 Ekim 2021 Pazartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Senden uzakta olan birine aşık olmak mı, Koç? İster farklı bir kültürel arka plandan, isterse başka bir zaman diliminden potansiyel beklentiler olsun, Venüs’ün geniş dokuzuncu bilgelik evinizden, inanç sistemlerinden ve bilinmeyen bölgeden heyecan arayan geçişi, kişisel çevrenizi çevreleyen temalara bolluk, uyum ve refah getiriyor. felsefe ve macera arzusu. Bazılarınız, her zamanki tipiniz olmayan biri tarafından vurulmuş gibi hissedebilirsiniz. Her iki durumda da, bugünün Yengeç burcundaki ayı, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki hislerinize dokunacak, bu nedenle bir sonraki adımlarınızı düşünmek için ihtiyaç duyduğunuz kadar zaman ayırın.


Boğa Burcu
25 Ekim 2021 Pazartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Cilveli gezegen hükümdarınız Venüs, erotik sekizinci seks evinizi, samimi birliktelikleri ve ruh-ruh bağlantılarınızı göz kamaştırarak, çarşaflar arasındaki dinamiğinizden paylaşılan kaynaklarınıza kadar her şeyi uyumlu hale getirmeye ve karamelize etmeye devam ediyor. Durum ne olursa olsun, kesin olan bir şey var: Aşk hayatınızda heyecan, macera ve heyecan için can atıyorsunuz, Boğa. Bunda yanlış bir şey yok, ama Luna’nın duygusal Yengeç ve üçüncü iletişim evin yoluyla geçişi, birdenbire kirli çamaşırlarınızı ortaya çıkarmanızın ve duygularınızı dramatize etmenizin nedeni olabilir. Güneş, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınıza ve diğer önemli evinize enerji verirken, her zamankinden daha fazla bağlantı arzuluyorsunuz.


İkizler Burcu
25 Ekim 2021 Pazartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

Senin için gerçekten neyin önemli olduğunu düşünmek için zaman ayır, İkizler. Bekar da olsanız da, ay bugün duygusal Yengeç burcuna kayıyor ve istikrar arayan ikinci konfor evinizi, benzersiz mülklerinizi ve değer sistemlerinizi harekete geçiriyor. Fazladan bir vardiya mı alıyorsunuz? Yağmurlu bir gün için bilinçli olarak para biriktirmenin yanı sıra, bu ay geçişi, öz değerinize sahip çıkmanız ve arzu ettiğiniz duygusal güvenliği sürdürmeniz için sizi teşvik ediyor. Bekar? Romantik bir bağlantı fikrine gönülsüz olduğunuzdan değil. Kendinizi beslemenizi gerektiren kişisel konularla ve uzun vadede önemli olan şeylerle meşgulsünüz.


Yengeç Burcu
25 Ekim 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Ara sıra bencil olmana izin veriliyor, Yengeç. Ayrıca, ay bugün burcunuzda aylık ilk çıkışını yapıyor ve sezgisel yeteneklerinizden duygusal istikrar arzunuza kadar her şeyi güçlendiriyor. Ezici? Aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan beşinci romantik evinize enerji veren ve yeniden canlandıran güneş ile, aşk hayatınızda sadece yoğunluğa ve derinliğe özlem duymakla kalmaz, aynı zamanda bu süreçte kendinize güven duyarsınız. Halihazırda bir tür romantik bağlantı içindeyseniz, muhtemelen önemli olanınız için bir ilham perisisiniz, bu da gerçekten yapmanız gereken tek şey kendiniz olmak demektir. Enerji verimlidir. Ne yaratacaksınız?


Aslan Burcu
25 Ekim 2021 Pazartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Leo, biraz kestir ve bir gün ara. İster bekar olun, ister çoktan sarhoş olun, bu süre zarfında muhtemelen iç gözlem ve enerjiniz düşük hissediyorsunuz, bu yüzden bir adım geri atmaktan ve yeniden şarj etmekten çekinmeyin. Bu özellikle, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü ev, aile ve en içteki duygularınızı canlandıran ve canlandıran görkemli gezegen yöneticiniz güneş için geçerlidir. Bazılarınız ayrıca aile meseleleriyle yakından ilgileniyor ve belki de şimdilik romantik ortaklıklardan uzaklaşıyor olabilir. Daha parlak bir notta, Venüs’ün beşinci aşk, tutku ve zevk evinizden geçişi size kalbinizi takip etmenizi hatırlatır.


Başak Burcu
25 Ekim 2021 Pazartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Her şey başarısız olduğunda, ruh kabilenize yaslanın Başak. Bu özellikle doğrulama ve/veya duygusal destek arayanlarınız için geçerlidir, çünkü bugünün Yengeç ayı size bunu yapma fırsatı sunacaktır. Dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusuyla ilgili sosyal açıdan bilinçli onbirinci evinizin üzerinde gezinirken, ya her zamankinden daha nostaljik hissediyorsunuz ya da belki de uzun zamandır gecikmiş bir yeniden birleşme için birlikleri topluyorsunuz. Kişinizi uzaktan gizlice özlüyor musunuz? Bugünün astrolojisi sizi konuşmaya teşvik ediyor. Ne de olsa, güneş on ikinci sır evinizi yönetiyor ve konuşkan üçüncü iletişim evinize enerji veriyor.


Terazi Burcu
25 Ekim 2021 Pazartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Aklında para var ama birileri aklında kirasız yaşamaya devam ediyor Terazi. Yeni sıkılan kim? Güneş, istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleri evinize enerji verirken, güvenlik duygunuzu ön planda tutarken bilinçli olarak öz değerinize sahip çıkmayı bir noktaya getiriyorsunuz. Söylemeye gerek yok, enerjiniz konusunda oldukça cimri davranıyorsunuz – ve bunun iyi bir nedeni var! Değerli enerjinize layık değillerse, o zaman bir sonrakine geçer. Neyse ki, bugünün Yengeç burcundaki ayı, profesyonel yaşamınızı çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor, bu yüzden gözünüz ödülde olsun.


Akrep Burcu
25 Ekim 2021 Pazartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Cadı mevsimi olmalı Akrep. Biliyorsunuz, Güneş her gün burcunuza enerji verip canlandırmıyor ki bu, Yeraltı Dünyası’nın Efendisi tarafından yönetildiğinde iki kat daha güçlü. Söylemeye gerek yok, bu süre zarfında ultra-manyetik ve oldukça tutkulusunuz ve bugünün Yengeç ayı size bir şekilde hissettiriyor. Sevgilinizi uzaktan mı özlediniz? Ay, egzotik dokuzuncu macera, bilgelik, inanç sistemleri ve bilinmeyen bölge evinizin üzerinde gezinirken, muhtemelen ufka umut ve özlemle bakıyorsunuz. Daha parlak bir notta, Venüs’ün istikrar arayan ikinci evinizden geçişi her zaman finansman için bir artıdır.


Yay Burcu
25 Ekim 2021 Pazartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Her şeyin bir zamanı ve yeri var ve bu süre zarfında önemli bir diğeriyle birleşmeye çağrılıyorsunuz, Yay. Bu özellikle, bire bir bağlantılarınızın temelini çevreleyen temalar üzerinde duygusal vurgu ve sezgisel netlik olduğu için, seks, samimi birliktelikler, enerjik alışverişler ve paylaşılan kaynaklarla ilgili boğucu sekizinci evinizin üzerinde gezinen ay için geçerlidir. Ve tatlı Venüs, değişken ateşleriniz arasında dans ederken, çekici çekiciliğinizi ve bulaşıcı manyetizmanızı inkar edemezsiniz. Güneşin, gizli gündemler ve karmik kalıplardan oluşan gizli onikinci evinizi tutuşturmaya devam ettiğini unutmayın, bu nedenle inceleme için gelenlere dikkat edin.


Oğlak Burcu
25 Ekim 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Perde arkasındaki birine aşık olmak, Oğlak? Cilveli Venüs, karmik onikinci kapanış evinizi, gizli gündemlerinizi ve bilinçsiz kalıplarınızı göz kamaştırırken, muhtemelen bir tür gizli randevuya düşüyorsunuz veya belki de geçmiş ilişkilerinizi yansıtıyorsunuz, özellikle de kendinizi eski kalıplardan uzaklaşırken buluyorsanız. Büyümeniz kaçınılmazdır, ancak yol boyunca hak ettiğiniz eğlenceyi de unutmayın. Güneşin erotik sekizinci seks evinizi, samimi birlikteliklerinizi ve ruh eşi bağlantılarınızı yönettiğini ve şu anda özgürlüğü seven onbirinci evinizin, toplulukların ve dünyadaki aidiyet duygunuzun üzerinde gezindiğini unutmayın. Kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyin. Ağ ve karışma.


Kova Burcu
25 Ekim 2021 Pazartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Ay, sağlık, günlük ritüeller ve durum tespiti ile ilgili altıncı evinizi tutuştururken, muhtemelen günlük yaşam tarzınızı ve genel refahınızı çevreleyen temalarla duygusal olarak meşgul oluyorsunuz. Kova, tatlınla akşam yemeği ya da pilates için o sınıf geçişi. Yağmur kontrolü yapabilir veya yapmayabilirsiniz. Her ne kadar cilveli Venüs, sosyal olarak bilinçli onbirinci dernekler evinizden, topluluk meselelerinden ve dünyaya ait olma duygunuzdan geçerken, oraya çıkıp arkadaşlarınızla karışmaya daha yatkınsınız. Başka bir kayda göre, güneş – önemli diğerlerinden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi – onuncu otorite evinize enerji vermeye devam edecek, bu yüzden devam edin ve sorumluluğu alın.


Balık Burcu
25 Ekim 2021 Pazartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Aşk, romantizm, delilik ve kendini ifade etmeyle ilgili tutkulu beşinci evinizin üzerinde ay süzülürken, duygusal olarak aşk dilinizi ve şefkat arzularınızı çevreleyen temalarla meşgul olursunuz. Güneşin macera, inanç sistemleri ve kişisel felsefelerden oluşan geniş dokuzuncu evinize aynı anda hem enerji verdiğini hem de canlandırdığını unutmayın, bu nedenle konu flört ve romantizm olduğunda ufkunuzu keşfetmenin yollarını arıyor olabilirsiniz. İster internet üzerinden, ister konfor alanınızın dışına çıkarak olsun, sıçramaya hazırsınız, Balık. Kalbini takip edersen yanlış gidemezsin; her şey yolculukla ilgili.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.