Günlük Aşk Burç Yorumları 22 Ekim 2021

22 Ekim Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 22 Ekim Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Koç Burcu Aşk Yorumları

Bir zamanlar olduğunuz kişi değilsiniz ve bu değişiklikler mevcut realitenize yansıyor, Koç. Şimdi, ay, duyusal güdümlü Boğa ve istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleri ile yolculuğunu tamamlamadan önce, dünyadaki otorite ve itibarın onuncu evi aracılığıyla dönüştürücü Plüton ile dönüştürücü bir üçgen oluşturacak. Bekar? Uzlaşmaya hazır mısın? Başka bir notta, gezegen yöneticiniz Mars, güç merkezi Pluto ile çatışmaya devam ediyor, bu yüzden dürtülerinize boyun eğmemeye çalışın. Luna’nın rüya gibi Neptün’e altmışlığı sizi sürece güvenmeye ve sezgilerinizi takip etmeye teşvik ediyor.


Boğa Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Boğa Burcu Aşk Yorumları

Odaklanmışsın, meşgulsün ve kararlısın, Boğa. İster bekar, ister aşık olun ya da zaten romantik bir bağlantı içinde olun, kesin olan bir şey var: Kalbinizi özel birine bağladınız. Bu özellikle, dönüşümle ilgili sekizinci evinizden, yakın birlikteliklerden ve ruhtan ruha bağlantılarınızdan geçen tatlı gezegensel yöneticiniz Venüs için geçerlidir. Yine, duygusal yoğunluğu ve baştan çıkarmayı arzulamanız şaşırtıcı değil, ama dahası var. Luna, macera, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla Plüton’u güçlendirmek için uyumlu bir üçgen oluşturacak. Anahtar, bu süre zarfında açık fikirli olmaktır. Luna’nın Neptün’e altmışlığı, karışıma bir fantezi katmanı ekler.


İkizler Burcu
22 Ekim 2021 Cuma İkizler Burcu Aşk Yorumları

Ay, kapalı onikinci evinizin, rüyaların, gizli gündemlerin ve perde arkasındaki her şeyin üzerinde gezinirken, muhtemelen normalden daha fazla içe dönük hissediyorsunuz. Ancak bu, çevrenizden habersiz olduğunuz anlamına gelmez. Aksine İkizler. Sevgilinizin ince ipuçlarına yabancı değilsiniz ve akıl oyunlarından daha fazla zevk aldığınız hiçbir şey yok. İronik olarak, Luna’nın her şeyi kapsayan Neptün’e karşı tatlı altmışlığı sizi sürece güvenmeye ve süreçteki diğerlerine karşı daha fazla şefkat duymaya teşvik ediyor. Akışla gitmek, söylemek yapmaktan çok daha kolay olsa da, en yüksek iyiliğiniz için önerilir. Tezahürleriniz meyve vermeye geliyor.


Yengeç Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Kanser, ağ kuruyorsun, sağa kaydırıyorsun ve küçük kalbine iki kez dokunuyorsun. Ay, istikrar arayan Boğa ve özgürlüğü seven onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu ile yolculuğunu tamamlamadan önce, taahhütlü yedinci anlaşmalar, uzlaşma, uzlaşma, ve önemli diğerleri. Bekar ya da zaten alınmış, beklenmedik bir şekilde başkalarıyla kaynaşma ve ay şeklindeki buraya gelme gözlerinizle potansiyel umutları baştan çıkarma ihtimaliniz var. İster yüz yüze ister sosyal medya aracılığıyla, Luna’nın rüya gibi Neptün’e altmışlığı, karışıma bir umut, fantezi ve gizem katmanı ekler. Yüksek bir frekansta titreşiyorsunuz ve bu gösteriyor.


Aslan Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Aslan Burcu Aşk Yorumları

Ördeklerini sıraya koy, böylece çalıştığından daha çok oynayabilirsin, Leo. Audacious Mars, anında değiş tokuşlarınızdan günlük rutininize kadar her şeye meydan okuyarak, dönüştürücü Pluto ile meydan okumaya devam ediyor. Ayrıca, ay, şehvetli Boğa ve otoriter onuncu evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, dönüştürücü Plüton ile de bağlantı kuracak. Bekar, ezik veya zaten kararlı bir birliktelik içindeyseniz, bu süre zarfında önceliklerinizi büyük olasılıkla belirlersiniz, bu yüzden bunu tatlı arkadaşınızla paylaştığınızdan emin olun. Luna’nın sekizinci ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla sınırsız Neptün’e altmışlığı, önemli bir diğerinin ihtiyaçları için yer tutmanızı hatırlatır.


Başak Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Başak Burcu Aşk Yorumları

Başak, yönetici elementin toprak inanılmaz derecede şehvetli ve onu çok iyi giyiyorsun. Bundan bahsetmişken, heyecan arayan dokuzuncu macera, genişleme ve uzun vadeli hedeflerinizin üzerinde duran Ay, kararlı Boğa burcu aracılığıyla ufka doğru bakıyor ve bir sonraki hareketinizi planlıyorsunuz. Daha çekici bir notta, Luna, aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Plüton ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacak ve sizi bilinmeyene doğru yola çıkmaya ve cinsel arzularınızı şımartmaya davet edecek. Senden uzakta olan birine aşık olmak? Luna’nın Neptün’e altmışlığı, ihtiyacınız olduğunu asla bilmediğiniz telepatik bağlantıdır.


Terazi Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Terazi Burcu Aşk Yorumları

Zamanınıza ve değerli enerjinize layıklar mı, Terazi? Luna, sizinle önemli bir diğer kişi arasındaki psişik bağlantıyı ve bunların alıp vermesini veya eksikliğini vurgulayarak, dönüşümle ilgili sekizinci evinizi, cinsel kimyanızı ve ruh eşi bağlantılarınızı harekete geçirmeye devam ediyor. Ay, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla için için yanan Plüton’a aynı anda tatlı bir üçgen oluşturacak ve bu da ilişkinizde bir sonraki seviyeye geçme arzusuna ilham verecek. Luna ayrıca rüya gibi Neptün’e tatlı bir altmışlık açı oluşturacak ve ilişki dinamiklerine bir umut ve şefkat katmanı ekleyecektir.


Akrep Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Akrep Burcu Aşk Yorumları

Akrep, konuşmalar akıyor ve duygular yoğunlaşıyor. Luna, şehvetli Boğa ve uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve bire bir bağlantılarla yolculuğunu tamamlamadan önce, üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla modern yöneticiniz Pluto ile katartik bir üçgen oluşturacak, diye düşündü. süreçleri ve yakın çevresi. Bastırılmış ve/veya bastırılmış duygular bu süre içinde yeniden ortaya çıkabilir. Bununla birlikte, her iki gezegen yöneticiniz (Mars ve Pluto) arasındaki zorlu kare devam ediyor ve bu da güç mücadelelerini ve düşmanlığı tetikleyebilir, ancak buna yardımcı olamazsanız. Yine, bir nefes alın ve her şeyin yoluna girmesine izin verin, ancak hafifçe yürüyün.


Yay Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Yay Burcu Aşk Yorumları

Yay, durum tespiti yapmaya ve bilinçli olarak ördeklerinizi üst üste almaya odaklanıyorsunuz. Bu dönemde sizi en çok eğlendiren şeyleri göz ardı etmeye daha yatkın olduğunuz için bu durum elbette aşk hayatınızda da rol oynar. Bu, özellikle haritanızın bu bölgesindeki ay ile istikrar arayan ikinci ev değer sistemleriniz aracılığıyla için için yanan Plüton arasındaki bugünkü üçgen açı göz önüne alındığında geçerlidir. Aklınız paranızda ve paranız aklınızda ama aynı şekilde, Luna’nın dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla Neptün’e altmışlığı size sezginizi göz ardı etmemenizi hatırlatıyor.


Oğlak Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Kalbini koluna takıyorsun ama avantajını kaybetmedin, Oğlak. Örneğin, ay, aşk, tutku ve kendini ifade etme ile ilgili flörtöz beşinci evinizden parlıyor ve aynı zamanda süreçte dönüştürücü Plüton ile tatlı bir üçgen açı oluşturuyor. Bekar, ezici veya tatlı arkadaşınıza zaten aşık olmuş, tutkularınızı ve cinsel arzularınızı gideren insanları, yerleri ve şeyleri bilinçli olarak arıyorsunuz. Büyük resmi gözden kaçırmayın; Luna’nın meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla sınırsız Neptün’e tatlı altmışlığı, ilişki dinamiklerine bir umut, fantezi ve telepati katmanı ekler.


Kova Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Kova Burcu Aşk Yorumları

Sezgilerin kelimelerden daha güçlü, Kova. Tek yapman gereken dikkat etmek. Bu arada, ay, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizi, evinizi, ailenizi ve en içteki duygularınızı tutuşturmaya devam ederken, aynı anda gizli on ikinci kapanış eviniz, rüyalar ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla için için yanan Plüton ile uyumlu bir üçgen oluşturur. Bekar ve birini mi arıyorsunuz? Potansiyel müşterilere, anlaşılması zor ve mistik bir renk kombinasyonu veriyorsunuz. Bu, özellikle, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla Luna’nın rüya gibi Neptün’e altmışlığı göz önüne alındığında doğrudur. Ne kadar çekici olduğuna ve denemeden şaşıracaksın.


Balık Burcu
22 Ekim 2021 Cuma Balık Burcu Aşk Yorumları

Hayalleriniz renkli, canlı ve çekici, Balık. Ama sonra tekrar, kimi kandırıyoruz? Bu değişken su burcunun altında doğduğunuzda fantezi çimlerle birlikte gelir. Bununla birlikte, günümüzün ASMR’nin zihinsel zirveleri, duyusal olarak yönlendirilen Boğa ve meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleri ve ani değişimler yoluyla ayın geçişi ile ilgili her şeye sahiptir. Luna’nın mistik gezegen hükümdarınız Neptün’e tatlı bir altmışlık açı yapacağını unutmayın, bu sadece tüm deneyimi vurgulayacaktır, bu yüzden toprakta kalmayı unutmayın. Karanlık tarafta, insanları, yerleri ve durumları aşırı idealize etmeye daha yatkınsınız.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.