Günlük Aşk Burç Yorumları 21 Ekim 2021

21 Ekim Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 21 Ekim Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Koç Burcu Aşk Yorumları

Öfke patlamalarından uzak dur, Koç. Bugünün Mars-Pluto karesi korkaklar için değil, bu yüzden hafifçe yürüyün. Başka bir notta, ay, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs’e katılacak ve karışıma bir şok faktörü ekleyecek. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, bu, aranızda beklenmedik bir şekilde bir şeyler tırmanırsa, geri adım atmak için resmi işaretiniz. Güç mücadeleleri ve ego gezileri, özellikle gezegensel yöneticiniz Mars ile karışımdayken, pratik olarak kaçınılmazdır. Daha parlak bir notta, Venüs’ün maceracı Yay’dan heyecan arayan geçişi, teslim etmeyi vaat ediyor. Her gün yeni bir şey öğreniyorsun.


Boğa Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Boğa Burcu Aşk Yorumları

Boğa, ay burcunuzda gezinmeye devam ediyor, bu da sizi en içteki duygularınıza yaklaştırırken duygusal istikrar arzunuzu vurguluyor. Beklenmedik olanı bekleyin, çünkü Luna sonunda özgürlüğü seven Uranüs’e düzensiz bir kavuşumda katılacak. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, bu enerji aynı anda huzursuzluk duygularını ve/veya güçlü bir özgürlük arzusunu tetikleyebilir. Hemen sonuçlara atlamaya gerek yok. Ek olarak, bugünün Mars-Pluto karesi birden fazla şekilde gerilim yaratabilir. Sevgilinize samimi ve sağlıklı bir yerden yaklaşın; kırılganlığınız kazanır.


İkizler Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe İkizler Burcu Aşk Yorumları

İkizler, harekete geçmek için sezgisel olarak yönlendiriliyorsunuz. Örneğin, ay, kapalı onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şeyle parıldamaya devam ediyor, ancak sonunda asi Uranüs ile çarpışacak. Tek veya daha önce alınmış, bu, özellikle üçüncü göz çakranızla çalışanlarınız için önemli miktarda içgörü ortaya çıkarabilir. Rüya günlüğü tutmak mı? Var olun ve dikkat edin. Aşkla ilgili romantik beşinci evinizdeki Mars ile samimi birlikteliklerden oluşan sekizinci evinizde için için için yanan Plüton arasında bir kare, romantik arzularınız ile önemli bir ortaklığın temeli arasında gerilim yaratır.


Yengeç Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Yengeç, deney yapma havasındasın ve yine de kendini parçalanmış hissediyorsun. Bu, özellikle özgürlük seven on birinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuzdan parıldayan ay ile önemlidir, ancak daha fazlası var. Ay, asi Uranüs ile güçlerini birleştirecek, bu da sırayla, özgür kalma ve/veya bir şekilde tahıllara karşı çıkma arzusuna ilham verecek. Bir arkadaşın arkadaşına aşık olmak? Sosyal medyada olduğunuzda fırsatlar sonsuzdur, ancak günümüzün Mars-Pluto karesi, en derindeki duygularla ilgili dördüncü evinizi ve diğer önemli kişilerle ilgili yedinci evinizi harekete geçirdiğinde işler zorlaşıyor. Ayırt etme yeteneğinizi kullanmanız için çağrılıyorsunuz.


Aslan Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Aslan Burcu Aşk Yorumları

Flört mü ediyorsun, Leo? Cızırtılı gezegen yöneticiniz güneş, iletişim, düşünce süreçleri ve anlık alışverişlerden oluşan meraklı üçüncü evinize enerji vermeye ve canlandırmaya devam ediyor, ancak dahası var. Luna, otoriter onuncu evinizin içinden parıldamaya devam ediyor, ancak bu süreçte aynı anda özgürlüğü seven Uranüs ile çarpışacak. İster yüz yüze ister sosyal medya aracılığıyla olsun, pişman olabileceğiniz bir şey söylemeden önce düşünmek önemlidir. Ayrıntılara takılmanıza gerek yok, ancak dikkat edin. Go-getter Mars sonunda Pluto ile çatışacak ve bu da algınızla gerçekte pratik olan arasında sürtüşme yaratacaktır.


Başak Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Başak Burcu Aşk Yorumları

Kalbini dinle ama büyük resmi gözden kaçırma Başak. Tutkularınıza düşkün olmak ile öz değerinize sahip çıkmak arasındaki orta noktayı bulun. İletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizden oluşan üçüncü eviniz aracılığıyla cüretkar Mars ile aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla için için için yanan Plüton arasındaki bugünün zorlu karesi, önemli bir diğeriyle ilgili ilk izleniminiz ve senin cinsel arzuların. Ayrıca, macera, bilgelik ve uzak diyarlardan oluşan geniş dokuzuncu evinizden geçen ayın geçişi, inanç sistemlerinizi çevreleyen temalara ve bilinmeyene girme arzusuna vurgu yapar. Beklenmedik bir inanç sıçraması mı?


Terazi Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Terazi Burcu Aşk Yorumları

Toksisiteden kurtuluyorsun, Terazi. Bu, özellikle perili seks, samimi birliktelikler ve ruh-ruh bağlantıları ile ilgili perili sekizinci evinizde gezinirken, önemli bir ortaklığın temelini çevreleyen temalara ve aynı zamanda ver-ve-verme temalarına duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiren ay için geçerlidir. romantik bağlantınızı alın. Luna ayrıca haritanızın bu alanında elektrik Uranüs ile birleşecek ve mevcut bağlantınızda güçlü ve belki de beklenmedik bir özgürlük arzusunu tetikleyecek. Dahası, bugünkü Mars-Plüton karesi, muhtemelen en derindeki hislerinizle tasvir etmeye çalıştığınız görüntü arasında bir çekişme yaratacaktır. Dengeni koru.


Akrep Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Akrep Burcu Aşk Yorumları

Bir nefes al ve acele kararlar verme Akrep. Bugünün her iki gezegen yöneticiniz (Mars ve Plüton) arasındaki ya hep ya hiç karesi, kalpsizler için değil. Bekar da olsanız da, Mars’ın gizli kapanış evinizden, rüyalardan ve sahne arkasındaki her şeyden cızırtılı geçişi, bilinçsiz davranış kalıplarınızı çevreleyen temaları vurgulamaya devam ediyor. Gölge tarafınız aktive ediliyor ve bu, üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla Mars’ın modern yöneticiniz Pluto’ya karesinde vurgulanıyor. Daha basit bir ifadeyle, koşabilirsin ama saklanamazsın; sadece bastırabileceğin çok şey var.


Yay Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Yay Burcu Aşk Yorumları

Ay, sorumlu altıncı sağlıklı yaşam eviniz, çalışma rutinleriniz ve günlük durum tespiti yoluyla asi Uranüs’e katılacak ve doğaçlama bir bağımlılığa ve / veya sağlık rejiminizi hızlandırmaya ilham verecek. Sevgilinle çalışırken gizlice sohbet mi ediyorsun Yay? Fazla rahat olma. Tek veya zaten bağlı, bugünün Mars-Pluto karesi, hiç beklemediğiniz bir anda sürtünme yaratabilir. Spontane maceralardan ve riskli davranışlardan uzak durun; bu çatışma değişken olduğu kadar dönüştürücüdür. Özgürlük arzunuzu evcilleştirin, ancak aynı şekilde, sevgilinizle herhangi bir plan yapmamaya çalışın.


Oğlak Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Zirve? Ay, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizde gezinmeye devam ediyor ve Luna, haritanızın bu alanında özgürlüğü seven Uranüs ile aynı anda güçlerini birleştirecek. Oğlak, spontane aşkların hayranı olabilirsiniz veya olmayabilirsiniz, ancak öğrenene kadar asla bilemezsiniz. Bununla birlikte, otoritenin onuncu evinden geçen cüretkar Mars ile burcunuzdaki Plüton arasındaki değişken bir kare, doğuştan gelen sorumluluğu üstlenme arzunuz ile için için yanan kişiliğiniz arasında yoğun bir sürtüşme yaratır. Ölümcül cazibe merkezleri muhtemeldir ve pragmatizminiz bir istisna değildir. Çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırmayın.


Kova Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Kova Burcu Aşk Yorumları

Kova listenizde sırada ne var, Kova? Potansiyel beklentiler merakınızı gideriyor ve ciddi bir seyahat tutkunuz var. Bildiğiniz gibi, güneş uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizi yönetir, ancak heyecan arayan macera, genişleme ve bilinmeyen bölge dokuzuncu evinize enerji vermeye ve canlandırmaya devam edecektir. Daha önemli bir notta, haritanızın bu bölgesindeki Mars ile kapalı onikinci gizli eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla güç merkezi Plüton arasında bir kare, bilinçsiz özlemleriniz ve size aşılanan inanç sistemleri arasında sürtünme yaratır. . Anlayışını kullan.


Balık Burcu
21 Ekim 2021 Perşembe Balık Burcu Aşk Yorumları

Balık, sen misin yoksa doğrudan Merkür mü? Ay, beşinci aşk, tutku ve zevk evinizi yönetiyor ve üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile güçlerini birleştirecek. Bu kendiliğinden enerji, sizi dürtüsel karar vermeye yatkın hale getirir. Ancak daha parlak bir notta, bu süre zarfında sezgisel indirmeler alma olasılığınız da daha yüksektir. Aşkınızdan emin değil misiniz? Aniden kendinizi beklenmedik bir kazı yaparken bulabilirsiniz, ancak tavşan deliğinden aşağı inmeyin. Bugünün sekizinci evinizdeki Mars ile teknoloji seven on birinci evinizdeki Plüton arasındaki karenin her yerinde sosyal medya casusluğu yazılı.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.