Günlük Aşk Burç Yorumları 20 Ekim 2021

20 Ekim Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 20 Ekim Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
20 Ekim 2021 Çarşamba Koç Burcu Aşk Yorumları

Koç burcunuzda bugünün dolunayına ek olarak, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı olan güneş, uyum arayan yedinci evinizdeki yolculuğunun ortasında güç merkezi Plüton ile çatışacak. İster kararlı bir ortaklık ve/veya romantik bir durum gemisi olsun, güneşin dönüştürücü Plüton ile karesi potansiyel olarak sizinle önemli bir diğer kişi arasında bir irade savaşını tetikleyebilir. Hafifçe yürü. Güç ve kontrol temaları bu süre zarfında muhtemeldir. Neyse ki, güneşin şanslı Jüpiter ile üçgen açısı bir umut, inanç ve iyimserlik katmanı ekliyor, ancak bu enerjiyi olumlu bir şekilde kullanmak size kalmış.


Boğa Burcu
20 Ekim 2021 Çarşamba Boğa Burcu Aşk Yorumları

“Aradaki boşluktan” çıkıyorsun, Boğa. Örneğin, bugünün dolunayı, kapalı onikinci gizli evinize, rüyalara ve sahne arkasındaki her şeye dokunduktan sonra, aylık ilk çıkışını burcunuzda yapacak. Hala biraz bitkin ve/veya uyuşuk hissedebileceğinizi unutmayın, ancak bu süre zarfında kilit nokta, topraklanmış kalmaktır. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, kendinizi işle meşgul ediyor veya bilinçli olarak yalnızlık içinde vakit geçiriyor olabilirsiniz. Daha zorlu bir notta, güneşin Plüton’la kare açı yapması mevcut realiteniz ve uzun vadeli hedefleriniz arasında sürtüşme yaratabilir.


İkizler Burcu
20 Ekim 2021 Çarşamba İkizler Burcu Aşk Yorumları

İşler değişiyor ve değişimi memnuniyetle karşılıyorsunuz, İkizler. Örneğin, bugünün Koç burcundaki dolunayı, dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu ile ilgili onbirinci evinizi çevreleyen temalara kapanış ve netlik getirecek, ancak dahası var. Tek veya tek, romantik beşinci evinizdeki aşk, tutku ve zevk ile güç merkezi Plüton arasındaki zorlu bir kare, samimi sekizinci dönüşüm eviniz ve ruh eşi bağlantıları yoluyla kalbinizin arzuları ve önceki taahhütleriniz arasında sürtüşme yaratabilir. İşbirlikleriniz romantik tutkularınızın önüne mi geçiyor? Sosyal hayatınız da bu dönemde rol oynuyor olabilir.


Yengeç Burcu
20 Ekim 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Bunu söylemek yapmaktan çok daha kolay görünebilir – özellikle dolunay evresinde – ama bir ürperti hapı almayı deneyin, Yengeç. Örneğin, dolunay, otoriter onuncu evinize indikten sonra, sosyal olarak bilinçli onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuza geçecektir. Bekar? Romantik bir ilişki fikrine gönülsüz olduğunuzdan değil. Aksine, patron hamleleri yapmakla meşgulsünüz. Aynı şey şu anda taahhütte bulunanlarınız için de geçerli. Ancak, anahtar bu süre zarfında dengede kalmaktır. Mümkünse her ikisine de zaman ayırmaya çalışın.


Aslan Burcu
20 Ekim 2021 Çarşamba Aslan Burcu Aşk Yorumları

Ay, savaşçıya benzeyen Koç burcu ve macera, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla sabahın erken saatlerinde dolgunluğunun zirvesine ulaşacak. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, anahtar iç pusulanızı takip etmektir, Leo. Ayrıca, ayın şehvetli Boğa burcuna geçişi ve onuncu otorite eviniz üzerine, kamusal kişiliğiniz ve profesyonel yaşamınız etrafında dönen temalar zihninizi dolduracak. Güneş ayrıca, önemli diğerlerinin yedinci evi aracılığıyla Jüpiter ile uyum içinde olacaktır. Yaşadığınız her şeye rağmen, aşkta yeni başlangıçlar için hala yer var.


Başak Burcu
20 Ekim 2021 Çarşamba Başak Burcu Aşk Yorumları

Paylaşmak önemsemektir Başak. Dolunay, bu sabah erken saatlerde seks, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinize dokunacak ve önemli bir birliğin kuruluşundan duygusal alışveriş temalarına kadar her şeye kapanış ve netlik getirecek. Bekar da olsanız da, bu ay aynı zamanda enerjik alışverişlerinizin ve ortak işbirliklerinizin değerini de vurgulayabilir. Güneşin, istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizden geçişinin ortasında, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla için için yanan Plüton’u kare haline getireceğini unutmayın. Önceliklerinizi sıralayın.


Terazi Burcu
20 Ekim 2021 Çarşamba Terazi Burcu Aşk Yorumları

Acele etme, Terazi. Muhtemelen suları test ediyorsunuz, ancak aradığınız cevaplar düşündüğünüzden daha yakın. Bu arada, savaşçı benzeri Koç burcundaki bugünün dolunayı, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve önemli diğer evinize duygusal vurgu getirecek, ancak dahası var. Ayın şehvetli Boğa burcuna geçişi ve seks, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci eviniz üzerine, özellikle romantik bir ilişki ve/veya önemli bir diğerinin sadakatini düşünenler için, duygular yoğunlaşmaya mahkûmdur. Ayrıca, aşkla ilgili beşinci eviniz aracılığıyla Luna’nın Satürn’e açı yapması, mevcut taahhütleriniz ve kalbinizin arzuları arasında sürtüşme yaratabilir.


Akrep Burcu
20 Ekim 2021 Çarşamba Akrep Burcu Aşk Yorumları

Akrep, zihinsel, fiziksel ve ruhsal sağlığınız bir önceliktir. Şu anda bekar veya romantik bir bağlantı içinde olsanız da, günlük durum tespiti ve çalışma rutininizi çevreleyen temalarla daha fazla meşgul olma ihtimaliniz var. Bu, elbette, özellikle kişisel ve profesyonel yaşamlarınız arasında bir denge kurma sürecinde olanlarınız için biraz zorluk yaratıyor. Örneğin, Ay Boğa burcuna geçtiğinde, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla ciddi Satürn ile karşılaşacak. Bu, duygusal dinamiğinize yalnızca bir pragmatizm katmanı eklemekle kalmaz, aynı zamanda sizi daha büyük resmi düşünmeye teşvik eder.


Yay Burcu
20 Ekim 2021 Çarşamba Yay Burcu Aşk Yorumları

Kalbini bugün koluna takıyorsun, bu da seni sadece daha çekici kılıyor, Yay. Bu, özellikle aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme ile ilgili flörtöz beşinci evinize dokunacağından, savaşçı benzeri Koç burcundaki bugünün dolunayı düşünüldüğünde geçerlidir. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, bu süre zarfında, özellikle cinsel içgüdüleriniz, kalp arzularınız ve genel olarak sevgi dilinizle ilgili olarak, önemli miktarda kapanma alma ihtimaliniz vardır. Ayrıca, dostluklarla ilgili deneysel onbirinci evinizdeki güneş ile göksel yöneticiniz Jüpiter arasındaki bugünkü büyüleyici üçgen açı, sizi inancınızı bir durumda tutmaya teşvik ediyor.


Oğlak Burcu
20 Ekim 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Oğlak, bekar, ezici veya zaten bağlı, önemli bir diğerinin duyguları muhtemelen bu süre zarfında yüzeye çıkıyor. Örneğin, bugünün Koç burcundaki dolunayından sonra – ev, aile ve en derindeki duygularla ilgili dördüncü evinizde parıldayan – Luna, duygusal olarak yönlendirilen Boğa’ya ve aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinize kayacak. İlk adım, duygularınızı kabul etmektir ve gerisi olması gerektiği gibi ortaya çıkacaktır. Bununla birlikte, meydan okumanız, güneşin – ruh eşi bağlantılarından oluşan samimi sekizinci evinizin göksel yöneticisinden – burcunuzdaki Plüton’a kareden kaynaklanabilir. Güç mücadelelerinden ve ego gezilerinden uzak durun.


Kova Burcu
20 Ekim 2021 Çarşamba Kova Burcu Aşk Yorumları

Gecikmiş bir sohbete hazır mısın Kova? Bekar, ezilmiş veya tatlı arkadaşınıza aşık olmuş, bugünün Koç burcundaki dolunayı, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizle ilgili üçüncü meraklı evinize dokunacak. Bu da, bire bir konuşmalarınızı çevreleyen temalara ve akranlarınızla kurduğunuz bağlantıya kapanış ve netlik getirir. Karanlık tarafta, bu enerji çok iyi bir “dedi, dedi” havasına dönüşebilir, ancak net ve yürekten iletişim kurarsanız olmaz. Güneş Plüton ile çarpışacağından, bu süre boyunca özellikle dikkate alınması önemlidir. Güç mücadelelerine dikkat edin.


Balık Burcu
20 Ekim 2021 Çarşamba Balık Burcu Aşk Yorumları

Romantik yatırımlarınız ve öz değer duygunuz bu dönemde öne çıkıyor, Balık. Tek veya önceden alınmış, bugünün Koç burcundaki dolunayı, istikrar duygunuzu, değer sistemlerinizi ve para kazanma yeteneklerinizi çevreleyen temalara kapanış, netlik ve duygusal vurgu getirecek. Soru basit: Değerli zamanınıza ve enerjinize layıklar mı? Bu arada, güneş, samimi birlikteliklerin boğucu sekizinci evinden geçerken, özgürlüğü seven onbirinci eviniz aracılığıyla için için yanan Pluto ile karşı karşıya gelecek. Muhtemelen bir dizi fırsatla karşılaşıyorsunuz ve yine de önceki taahhütlere bağlı hissediyorsunuz. Seçim senin. Akıllıca düşün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.