Günlük Aşk Burç Yorumları 19 Ekim 2021

19 Ekim Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 19 Ekim Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
19 Ekim 2021 Salı Koç Burcu Aşk Yorumları

Koç, ay burcunuzdan geçmeye devam ediyor, ancak doluluk zirvesine ulaşmaya başlıyor. Bunu söyledikten sonra, ister bekar olun, ister romantik bir ilişki içinde olun, içinizde yükselen gerilimi hissedebilirsiniz. Kendinize karşı nazik olduğunuzdan emin olun ve konuşmadan önce iki kez düşünün. Dahası, günümüzün kızıl-sıcak gezegen hükümdarınız Mars – taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve önemli diğer eviniz aracılığıyla – ve şanslı Jüpiter – on birinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla – arasındaki üçgen oluşturur. biriyle yarı yolda tanışma arzunuz ve geniş ağınız arasında tatlı bir sinerji.


Boğa Burcu
19 Ekim 2021 Salı Boğa Burcu Aşk Yorumları

Boğa, gerginlikler artıyor ve duygularınızı bastırmak giderek zorlaşıyor. Örneğin, ay, kapalı onikinci evinizi, hayallerinizi ve gizli gündemlerinizi tutuşturmaya devam eder, bu da sırayla, engellemelerinizden perde arkasındaki hayatınıza kadar her şeye ışık tutar. Ancak, Luna akşamın ilerleyen saatlerinde doygunluğunun zirvesine ulaşacak, bu yüzden gerekirse geri adım atmaktan çekinmeyin. Bekar? Venüs, seks, samimi birliktelikler ve ruh-ruh bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinize musallat olurken, büyük ihtimalle bire bir bağlantılarınızda duygusal yoğunluğu arzuluyor olabilirsiniz, ancak biraz düşünmeniz gerekiyor.


İkizler Burcu
19 Ekim 2021 Salı İkizler Burcu Aşk Yorumları

Ufkunuzu genişletmenin zamanı geldi, İkizler. Luna bu akşam doygunluğunun zirvesine ulaşmadan önce, Mars, taahhüt edilen yedinci evinizin göksel yöneticisi, anlaşmalar, uzlaşma ve önemli diğerlerinin göksel yöneticisi Jüpiter ile büyüleyici bir hizalanma oluşturacak ve bu da, özellikle sizin için uyumlu bir sinerji ortaya çıkaracaktır. romantik tutkular ve bilinmeyene girme arzusu. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, Venüs’ün taahhütlü yedinci evinizden geçiş, uzlaşma ve diğer önemli kişiler, haritanızın bu alanına bolluk ve uyum getirir. Önemli olan inancı korumaktır.


Yengeç Burcu
19 Ekim 2021 Salı Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Yengeç burcu, ay tarafından yönetiliyorsunuz, bu nedenle dolunay evresinin etkilerini ve gücünü inkar edemezsiniz. Ay, akşamın ilerleyen saatlerinde Koç burcuyla doluluk zirvesine ulaşacağından, bu süre boyunca dikkate alınması özellikle önemlidir. Bekar veya zaten romantik bir bağlantı içindeyseniz, kesin olan bir şey var: Duygular yükseliyor, bu nedenle bu süre zarfında ruh haliniz büyük olasılıkla dalgalanıyor. Acele etmeye veya acele kararlar vermeye gerek yok. Daha parlak bir notta, ayın hükümdarı Mars, samimi sekizinci ruh eşi bağlantınız aracılığıyla şanslı Jüpiter ile uyum içinde olacak. Sezginiz kelimelerden daha yüksek sesle konuşur.


Aslan Burcu
19 Ekim 2021 Salı Aslan Burcu Aşk Yorumları

Bir sonraki hamleni düşünüyorsun, Leo. Kabul edelim ki, akşamın ilerleyen saatlerinde doluluk zirvesine ulaştığında – bırakın cesur ve Mars tarafından yönetilen Koç burcunu kullanarak – önemli bir şey yavaş ama kesin olarak meyve vermeye geliyor. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, bu süre zarfında özellikle genel yön duygunuzla ilgili olarak düşünmeniz gereken çok şey olabilir. Bu arada Venüs, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin gözünü kamaştırmaya devam ediyor ve bu da, birilerini ezme ve/veya “düşme” şansınızı artırıyor. Yerinizde kalın ve yerleşmek için zaman ayırın.


Başak Burcu
19 Ekim 2021 Salı Başak Burcu Aşk Yorumları

Başak, neyse o; duygularının içindesin. Bu enerji özellikle bu dönemde belirgindir, çünkü Luna bu akşamın ilerleyen saatlerinde savaşçı benzeri Koç burcu ile doygunluğunun zirvesine ulaşacaktır. Mars tarafından yönetilen bu burcun aşırı hevesli özünü akılda tutarak, Luna, önemli bir birliğin temelinden verme temalarına kadar her şeyi vurgulayarak, seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh-ruh bağlantıları ile ilgili sekizinci evinizde gezinmeye devam ediyor. ve-mevcut taahhütlerinizi kabul edin. Bir şey demleniyor ve yavaş ama emin adımlarla yüzeye çıkıyor. İçine gitmek için ihtiyaç duyduğun kadar zaman ayır.


Terazi Burcu
19 Ekim 2021 Salı Terazi Burcu Aşk Yorumları

Kalbini takip et, Terazi. Cilveli gezegen yöneticiniz Venüs, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınızla sallanmaya devam ediyor, bu da mütevazi meskeninizi ve istikrar duygunuzu çevreleyen temalara vurgu yapıyor. Üstelik, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla ay dolgunluk zirvesine ulaşmadan önce, Mars, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla Jüpiter ile uyumlu bir hizalanma oluşturacaktır. Arzularınız hayattan daha büyük geliyor ve canınızın çektiği şeyin peşinden gitmek için hiçbir şeyden vazgeçmeyeceksiniz. Duygular yükseliyor, bu yüzden hafifçe bas.


Akrep Burcu
19 Ekim 2021 Salı Akrep Burcu Aşk Yorumları

Bu süre zarfında bir dizi indirme alıyorsunuz. Dikkat et, Akrep. Yeni başlayanlar için, geleneksel yöneticiniz Mars, kapalı onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla ve duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla şanslı Jüpiter arasında uyumlu bir üçgen tatlı bir sinerji yaratır. istikrar duygunuz ve ruhla olan ilişkiniz arasında. Ezici? Venüs’ün istikrar arayan ikinci konfor, finans ve güvenlik duygusundan geçişi, mali durumunuzu ve şehvetli zevklerinizi çevreleyen temalara uyum getiriyor. Bekar veya tek başına, muhtemelen kredi kartınızı kaydırmak yerine heyecan verici bir deneyim yaşamayı tercih edeceksiniz.


Yay Burcu
19 Ekim 2021 Salı Yay Burcu Aşk Yorumları

Duygularınızı ve/veya romantik arzularınızı artık ihmal edemeyeceksiniz, Yay. Bu, özellikle aşk, tutku ve zevkten oluşan flörtöz beşinci evinizin üzerinde gezinen ay için geçerlidir, ancak dahası da vardır. Ay, doygunluğunun zirvesine akşamın ilerleyen saatlerinde ulaşacak ve bu da, cinsel içgüdülerinizi ve kalbinizin arzularını çevreleyen duygusal temalara kapanış ve netlik getirecek. Bununla birlikte, şu anda bekar, aşık veya zaten romantik bir bağlantı içinde olmanız önemli değil. Bu ay, özel birinin ilham perisi olduğu anlamına gelse bile, flört, romantizm ve kendini ifade etme konularına ışık tutacaktır.


Oğlak Burcu
19 Ekim 2021 Salı Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Aşkını kilit altında mı tutuyorsun, Oğlak? Venüs, kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şeyle ilgili on ikinci evinizi göz kamaştırırken, muhtemelen bir aşk ilişkisinin derinliklerini keşfediyor veya belki de normalden daha fazla içe dönük hissediyorsunuz. Bekar veya çoktan alınmış, kesin olan bir şey var: şimdilik her şeyi kendinize saklıyorsunuz. Sadece bir tür gizli buluşmaya dalma düşüncesi bile size kabul ettiğinizden daha fazla ilham veriyor. Daha da önemlisi, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel yöneticisi Luna, akşamın ilerleyen saatlerinde doygunluğunun zirvesine ulaşacak. Kalbiniz istediğini istiyor.


Kova Burcu
19 Ekim 2021 Salı Kova Burcu Aşk Yorumları

Bir poz ver, Kova. Venüs, sosyal medyadaki varlığınızdan umutlarınıza, dileklerinize ve hayallerinize kadar her şeyi uyumlu hale getirerek, eklektik on birinci arkadaş, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuzu göz kamaştırmaya devam ediyor. Daha basit bir ifadeyle, yolunuza bakan birçok hayran var, bu yüzden etkilemek için giyin. Daha da önemlisi, ay – meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla – doluluk zirvesine ulaşmaya başladığında, özellikle de anlık değiş tokuşlarınız söz konusu olduğunda, haritanızın bu alanında bir tür kapanma yaşayacaksınız. Bu, çift tıklama kadar küçük veya aradığınız cevaplar kadar büyük olabilir.


Balık Burcu
19 Ekim 2021 Salı Balık Burcu Aşk Yorumları

Balık, olması gerektiği gibi öz değerinize sahip çıkıyorsunuz. Bekar da olsanız da, artık nelerin yatırımlarınıza değmediğini anlamaya başlayabilirsiniz. Örneğin, ay romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizi yönetir, ancak istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla doluluğun zirvesine ulaşma sürecindedir. Mali durumunuzu, şehvetli zevklerinizi ve genel yatırımlarınızı yansıtmak için bir dakikanızı ayırın. Her ne kadar Venüs’ün otoriter onuncu evinizden geçişini düşünürken, profesyonel çabalarınıza ve dünyadaki itibarınıza öncelik verme şansınız var.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.