Günlük Aşk Burç Yorumları 14 Ekim 2021

14 Ekim Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 14 Ekim Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
14 Ekim 2021 Perşembe Koç Burcu Aşk Yorumları

Bekar veya zaten bağlı, bu süre zarfında konfor bölgenizde kalma arzusu ile seçeneklerinizi keşfetme arzusu arasında parçalanmış hissetme ihtimaliniz var, Koç. Bu, özellikle, sosyal ağlarınızı ve bireysel özgürlüğü çevreleyen temalar üzerinde duygusal bir vurgu olduğu için, onbirinci dernekler, topluluk ve aidiyet duygunuzun üzerinde gezinen ay için geçerlidir. Bununla birlikte, Luna’nın asi Uranüs’e karesi, değer sistemleriniz ve başkalarıyla işbirliği yapma arzunuz arasında ayrım yapmaya çağrıldığınız için işlerin zorlaşabileceği yerdir. Tutkularınızın peşinden gidin ve olasılıkları kucaklayın.


Boğa Burcu
14 Ekim 2021 Perşembe Boğa Burcu Aşk Yorumları

Meşgul bir arısın, ama bu seni özel birini, Boğa’yı düşünmekten alıkoymadı. Güneşin sorumlu altıncı sağlık evinize, günlük ritüellere ve özen gösterilmesine enerji vermesiyle, muhtemelen günlük görevlerinizle normalden daha fazla meşgulsünüz, ancak dahası var. Otoriter onuncu otorite evinizdeki yolculuğunun ortasında Luna, burcunuzda asi Uranüs’e meydan okuyan bir kare oluşturacak. Hem kişisel hem de profesyonel yaşamınızda sözünü tuttuğunuz için çoğu zaman tanınıyorsunuz, ancak Uranüs’ün enerjisi içinizden önemli miktarda değişime ilham veriyor. Biraz kaosta yanlış bir şey yok, o yüzden devam et.


İkizler Burcu
14 Ekim 2021 Perşembe İkizler Burcu Aşk Yorumları

Sezginize güvenin ve bunu günden güne değerlendirin İkizler. Ay, egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge evinizi vurgulamaya devam ediyor. Bununla birlikte, asi Uranüs’e bir kare – gizli onikinci kapanış eviniz, rüyalar ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla – bir inanç sıçraması yapma arzusu ile bu süre zarfında yeniden ortaya çıkabilecek bilinçsiz kalıplar arasında sürtüşme yaratır. Bazılarınız sizden uzakta olan biriyle bağlantı kurarken, geri kalanınız bir sonraki hareketinizi düşünüyor olabilir. Her iki durumda da, kalbinin sesini dinlemen için çağrılıyorsun.


Yengeç Burcu
14 Ekim 2021 Perşembe Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Kendinle otur ve düşün, Yengeç. Ay, yakınlık, cinsel kimya ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, sosyal olarak bilinçli onbirinci eviniz, topluluklarınız ve dünyadaki aidiyet duygunuz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile çatışacaktır. Bekar ya da yalnız, yakınlık arzusu ile şu anda meraklarınızı gideren bir dizi fırsat arasında parçalanmış hissediyorsunuz. Bazılarınız, benzer umutlara, dileklere ve hayallere sahip, benzer düşüncelere sahip bireylerle bağlantı kurmak için bilinmeyene doğru bir maceraya atılma dürtüsünü bile hissedebilir. Aradığın şey seni arıyor olabilir.


Aslan Burcu
14 Ekim 2021 Perşembe Aslan Burcu Aşk Yorumları

Ay Kova burcunda sona ermeden ve anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci eviniz sona ermeden önce, hırslı onuncu eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile çatışacak. Enerjiniz, bir durumun sorumluluğunu üstlenebildiğinizde gelişir, ancak getirdiği kaos, özel birinin, Leo’nun enerjisiyle uyumlu olabilir veya olmayabilir. İster bekar olun, ister çoktan sarhoş olun, işin anahtarı bu süreçte dengenizi korumaktır. Başka bir notta, Luna, geri giden Merkür ile uyumlu bir hizalanma oluşturacak ve bu da size, bekleyenleri yansıtma, yeniden değerlendirme ve tekrar gözden geçirme fırsatı sunacaktır.


Başak Burcu
14 Ekim 2021 Perşembe Başak Burcu Aşk Yorumları

Altıncı sorumluluk evinizdeki ay ile istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla geri giden Merkür arasındaki bugünkü büyüleyici üçgen açı, daha önce halının altına süpürülmüş bir konuyu yeniden gözden geçirme fırsatı sunuyor. Finansal ve/veya romantik olarak konuşursak, yatırımlarınıza, özellikle de bilinçli olarak işe girmiş olanlarınıza daha yakından bakıyor olabilirsiniz. Yap ya da ara zamanı, Başak. Zamanınıza ve değerli enerjinize değer mi? Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a altmışlığı, savunmasızlığınızı kucaklamanız için size çok iyi meydan okuyabilir. Endişelenme – ortaya çıkan planın bir parçası.


Terazi Burcu
14 Ekim 2021 Perşembe Terazi Burcu Aşk Yorumları

Seni engelleyen şeylerden kurtulana kadar ilerlemen yok, Terazi. Hem içinizde hem de etrafınızda yer açmanın zamanı geldi – kalbinizi açın. Şimdi, Luna, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, dönüşümün, cinsel kimyanın ve ruh-ruh bağlantılarının olduğu sekizinci eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile çatışacak. Bununla birlikte, artık size hizmet etmeyen şeyi serbest bırakmak için mücadele ederken yeni bir umutla birleşmeyi arzuluyor olabilirsiniz. Bunun bilinçaltınıza gömülebileceğini unutmayın, bu nedenle bu tetikleyicilere dikkat edin.


Akrep Burcu
14 Ekim 2021 Perşembe Akrep Burcu Aşk Yorumları

Her şey sizin ve eşinizin enerjisi arasındaki denge ile ilgili, Akrep. Örneğin, ay, eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü evinizde gezinmeye devam eder, ancak aynı zamanda, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve süreçteki önemli diğer eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile çatışır. İster bir aile durumu, isterse bir dizi bastırılmış duygu olsun, bu, genel istikrar duygunuzla önemli bir diğerinin bireysel özgürlüğü arasında bir miktar sürtüşmeyi tetikleyebilir. Evet, sevgilinizi/sevgililerinizi sahiplenmekle ünlüsünüz, ancak Luna’nın Merkür retrosu ile yaptığı üçgen açı, adımlarınızı takip etmeniz için size meydan okuyor. Aynı kalıplara düşmeyin.


Yay Burcu
14 Ekim 2021 Perşembe Yay Burcu Aşk Yorumları

Luna seksi sekizinci evinizi, samimi birliktelikleri ve ruh eşi bağlantılarınızı yönetir, ancak iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizle ilgili merak uyandıran üçüncü evinizde gezinmeye devam eder. Bebekle konuşmanın zamanı geldi mi, Yay? Bununla birlikte, Luna’nın asi Uranüs’e zorlu karesi, durumla ilgili ilk izleniminiz ile her şeyin kaotik detayları arasında sürtüşme yaratabilir. Ne de olsa, her hikayenin birden fazla yönü vardır, tam da bu noktada Merkür gerilemesi devreye girer. Önemli diğerlerinden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi olan bu Merkür gerileme döngüsü, sizi akranlarınıza yaslanmaya ve açık tutmanız için teşvik ediyor. zihin.


Oğlak Burcu
14 Ekim 2021 Perşembe Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Luna, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetiyor ve şu anda istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizi aktive ediyor. Sen ve sevgilin aynı sayfada mısınız, Oğlak? Luna’nın romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs’e düzensiz karesi, potansiyel olarak konfor alanınızdaki özgürlük ile romantik ufkunuzu keşfetme arzusu arasında gerilim yaratabilir. Başka bir notta, ayın Merkür retrosu ile üçgen açı yapması da bazı bastırılmış enerjilerin yeniden yüzeye çıkmasını tetikleyebilir, ancak korkacak bir şey yok. Bu süre zarfında gözden geçirilmek üzere nelerin geldiğini analiz edin. İçinizdeki bu dengeyi bulmak, realitenize yansıyacaktır.


Kova Burcu
14 Ekim 2021 Perşembe Kova Burcu Aşk Yorumları

Kova, bugünün astrolojisi, hazır olsanız da olmasanız da, “herhangi bir kısıtlama yok”. Örneğin, ay burcunuzdaki yolculuğunu tamamlamadan önce, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, en içteki hisleriniz ve erken temelleriniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile çatışacak. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantı içinde olun, bir enerjiyi canlandırıyor ve yine de içinizde tamamen farklı hissediyor olabilirsiniz. Gerçeğinizi söylemekten kasten kaçınıyor musunuz? Başka bir notta, Luna’nın romantik beşinci aşk eviniz aracılığıyla geri giden Merkür ile üçgen açı yapması, sizi aşk dilinizi ve kalbinizin arzularını çevreleyen temaları yeniden ziyaret etmeye teşvik ediyor. Kapanma olasıdır.


Balık Burcu
14 Ekim 2021 Perşembe Balık Burcu Aşk Yorumları

Luna, kapalı onikinci gizli eviniz, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şey arasında dolaşmaya devam ediyor, ancak aynı zamanda meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile karşılaşacak. Bir sonraki hamleni düşünüyor musun, Balık? Özellikle flört ve romantizmle ilgili düşünce kalıplarınız ve iletişim tarzınız bu süre zarfında vurgulanıyor. Bazılarınız romantik bir bağlantıya tamamen farklı bir bakış açısıyla bakıyor olabilir, ancak aynı zamanda bu duyguları özgürce ifade etmeye gelince kendinizi güvende hissediyor olabilirsiniz. Kendinize ve sevgilinize karşı dürüst olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.