Günlük Aşk Burç Yorumları 13 Ekim 2021

13 Ekim Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 13 Ekim Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
13 Ekim 2021 Çarşamba Koç Burcu Aşk Yorumları

Aradığınız destek için ruh kabilenize güvenin, Koç. Güneşin cüretkar gezegensel yöneticiniz Mars’a yakınlığı, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve önemli diğer evinize tutku ve coşku getiriyor. Bekar, aşık veya zaten romantik bir bağlantı içinde olmak, günümüzün astro havasının genel avantajlarını inkar etmek mümkün değil, ama dahası var. Güneş, onbirinci dernekler eviniz, geniş topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla Jüpiter ile uyumlu bir hizalanma oluşturacak, bu nedenle ya bir arkadaşınızın arkadaşıyla bağlantı kuruyorsunuz ya da akranlarınızdan aşk tavsiyesi arıyorsunuz. Bu süreçte kalbinizi takip ettiğinizden emin olun.


Boğa Burcu
13 Ekim 2021 Çarşamba Boğa Burcu Aşk Yorumları

Çok çalış, daha çok oyna, Boğa. Güneş, sağlıkla ilgili altıncı evinize, günlük ritüellerinize ve hizmet eylemlerinize enerji vermeye devam ediyor, üstelik go-getter Mars’a yakınken. Yani, bu süre zarfında tabağınızda muhtemelen çok fazla şey var. İster bekar, ister aşık olun ve/veya romantik bir bağlantı içinde olun, güneşin iddialı onuncu kariyer eviniz üzerinden Jüpiter ile üçgen açı yapması profesyonel temalara daha fazla vurgu yapar, bu nedenle son derece meşgul olursunuz. Üstüne üstlük, gezegen cetveliniz Venüs ve yapılandırılmış Satürn arasındaki bir altmışlık açı sizin pratik yönünüzü daha fazla harekete geçirecektir, yani neyse odur.


İkizler Burcu
13 Ekim 2021 Çarşamba İkizler Burcu Aşk Yorumları

Evrende şanslı bir gün ve bunun bazı faydalarını görüyorsunuz, İkizler. Bekar ve bakıyor musun? Meşhur gezegen hükümdarınız Merkür’ün retrograd etkilerini göz ardı etmeden, güneşin Terazi’de Mars’a yakınlığı – romantik beşinci eviniz aracılığıyla aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme – vurgu ve hatta belki de biraz baharat getiriyor. aşk sektörü Kalbini özel birine mi koydun? Güneşin egzotik dokuzuncu macera eviniz, inanç sistemleriniz ve bilinmeyen bölge aracılığıyla şanslı Jüpiter ile uyumlu üçgen açısı sizi güvenle canlandıracak ve bir inanç sıçraması yapmanız için size ilham verecektir. İç pusulanızı takip edin.


Yengeç Burcu
13 Ekim 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Gerçekten ne istediğinizi düşünmek için biraz zaman ayırdığınızda, aklınızda kesinlikle hiçbir şüphe kalmayacak, Yengeç. Evet, Merkür retrosunun etkileri yadsınamaz, ancak aynı zamanda elinizdeki durumu yansıtma ve yeniden değerlendirme fırsatına da sahip oluyorsunuz. Bu arada güneş, ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinize enerji vermeye devam ederken, harekete geçen Mars’ın yanında oturur ve bu da genel enerjiye bir tutku katmanı ekler. Bir şeyler değişiyor ve güneşin ruh-ruh bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla Jüpiter ile üçgen açı yapması sizi potansiyel olarak bir ruh eşine yaklaştırabilir. Temelde kalmak anahtardır.


Aslan Burcu
13 Ekim 2021 Çarşamba Aslan Burcu Aşk Yorumları

Sabrın meyvesini veriyor Leo. Örneğin, romantik aşk, zevk ve tutku projelerinden oluşan beşinci evinizdeki Venüs ile taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli kişiler aracılığıyla Satürn arasındaki bugünkü tatlı altmışlık, size muhtemelen oldukça beklediğiniz bir teklifi sunuyor. bazen. İster bekar, ister aşık olun, ister romantik bir bağlantı içinde olun, güneşin Mars’a olan yakınlığı, özel kişiniz söz konusu olduğunda size önemli bilgiler verebilir. Bu süreçte hem güneş hem de Mars şanslı Jüpiter ile uyum içinde olacağından bu özellikle doğrudur.


Başak Burcu
13 Ekim 2021 Çarşamba Başak Burcu Aşk Yorumları

Kendi değerinize sahip çıkıyorsunuz ve bu bolluk duyguları gerçekliğinize yansıyor, Başak. Örneğin, güneş, istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinize enerji vermeye devam ediyor ve bu süreçte cüretkar Mars’ın yakınında oturuyor. İster bekar olun, ister romantik bir ilişki içinde olun, kesin olan bir şey var: kendinizle geliştirmekte olduğunuz ilişki. Sonuçta, sen kendini sevmiyorsan, başkası neden sevsin? Ayrıca, Luna’nın günlük altıncı sağlık eviniz, durum tespiti ve hizmet eylemleri aracılığıyla Satürn ile kavuşumu, ördeklerinizi üst üste almaya teşvik ediyor.


Terazi Burcu
13 Ekim 2021 Çarşamba Terazi Burcu Aşk Yorumları

Güneş, Mars ve Merkür retrosu burcunuzda parıldarken, isteseniz de istemeseniz de tüm gözler üzerinizde, Terazi. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizdeki güneş, Mars ve Jüpiter arasındaki bugünkü şanslı üçgen açı, tezahür ettiğiniz bollukla sizi kutsamak için burada. Bu süre zarfında genel mutluluğunuz, özgüveniniz ve kalbinizin arzuları öne çıkıyor, ancak dahası var. Ay, haritanızın bu alanında Satürn ile kavuşum yapacak ve bu da karışıma bir yapı, pragmatizm ve kalıcılık katmanı ekleyecektir.


Akrep Burcu
13 Ekim 2021 Çarşamba Akrep Burcu Aşk Yorumları

İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, muhtemelen dinleniyorsunuz, geri çekiliyorsunuz ve enerjinizi geri alıyorsunuz, Akrep. Bu özellikle güneş, Mars ve geri giden Merkür, kapalı onikinci gizli evinizi, rüyaları ve perde arkasındaki her şeyi aktive ederken geçerlidir, ancak dahası var. Güneş ve Mars, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla şanslı Jüpiter ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacak. Bu nedenle, bir şekilde hissediyorsanız, cesaretiniz kırılmasın, çünkü bu süre zarfında büyük olasılıkla önemli bir içgörü kazanıyorsunuz. Her halükarda, duygularınızla oturun. Aradığınız cevaplar düşündüğünüzden daha yakın.


Yay Burcu
13 Ekim 2021 Çarşamba Yay Burcu Aşk Yorumları

Kalbinizi takip ettiğinizde yanlış gidemezsiniz, Yay. Güneş, aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizin göksel yöneticisi olan cüretkar Mars ile birlikte onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuz aracılığıyla seyahat etmeye devam ediyor. Yani, akranlarınız üzerinde oldukça iyi bir izlenim bırakıyorsunuz. İster yüz yüze ister sosyal medya aracılığıyla, güneş ve Mars’ın şanslı gezegen hükümdarınız Jüpiter ile üçgen açı yapması, işbirliği yapma ve ufkunuzu keşfetme fırsatı sunuyor. Bu arada, Venüs’ün burcunuzdan geçişinin ortasında, bu süreçte Satürn ile tatlı bir altmışlık açı oluşturacak. Sağlam fırsatlar sizi bekliyor, ancak yalnızca buna açıksanız.


Oğlak Burcu
13 Ekim 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Bildiğiniz gibi, güneş gizemli sekizinci dönüşüm evinizi, cinsel kimyanızı ve ruh-ruh bağlantılarınızı yönetiyor, ancak şu anda otoriter onuncu eviniz aracılığıyla geri giden Mars ve Merkür’ün yanında oturuyor. Bekar? Sevgilinizle yarı yolda tanışabilme yeteneğinizi yansıtıyor olabilirsiniz – ya da tam tersi – ya da belki bir durumun sorumluluğunu almak için bilinçli bir karar veriyor ve tabiri caizse “patronluk yapıyor” olabilirsiniz. Bu, özellikle Venüs ile gezegen yöneticiniz Satürn arasındaki günümüzün tatlı altmışlık açısı düşünüldüğünde geçerlidir. Başka bir deyişle, Oğlak, henüz gerçekleşmediyse, önemli bir ortaklığı sağlamlaştırma fırsatı yolda.


Kova Burcu
13 Ekim 2021 Çarşamba Kova Burcu Aşk Yorumları

Senden uzakta olan birine mi aşık oluyorsun, Kova? Güneş, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerinizi yönetir ve macera, inanç sistemleri ve dünyevi arayışlardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla go-getter Mars ile birlikte seyahat etmeye devam eder. Hatta bazılarınız farklı bir kültürel geçmişe sahip biriyle veya belki de geçen sömestr toplum kolejinizde tanıştığınız bir sınıf arkadaşıyla bağlantı kuruyor olabilir. Üstüne üstlük, hem güneş hem de Mars, burcunuzdaki şanslı Jüpiter ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacak ve bu da size genişleme fırsatı sunacaktır. Her iki durumda da seçenekleriniz var.


Balık Burcu
13 Ekim 2021 Çarşamba Balık Burcu Aşk Yorumları

Sezgileriniz yüksek ve net, Balık. Bugünün sekizinci dönüşüm, cinsel kimya ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla güneş ve Mars arasındaki üçgen ve Jüpiter, bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli onikinci eviniz aracılığıyla size bir ruh eşiyle yeniden birleşme fırsatı sunuyor. Karanlık tarafta, bu aynı anda biraz korkuyu tetikleyebilir, ancak biraz gölge çalışması yapmanın yanlış bir tarafı yok. Anahtar, bu duyguların nereden kaynaklandığını düşünmektir. Bazılarınız ilginizi çeken biriyle temas halinde bile olabilirsiniz, ancak büyük olasılıkla sevginizi kilit altında tutmayı bilinçli olarak seçiyorsunuzdur.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.