Boğa Haftalık Burç Yorumları (4 Ekim – 10 Ekim Haftası)

Boğa burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunu 4 Ekim – 10 Ekim haftası neler bekliyor? Boğa burcunu 4 Ekim – 10 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 4 Ekim – 10 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Boğa, bu hafta uzun vadede olumlu değişiklikler yapmaya odaklanıyorsunuz.

Hafta 4 Ekim Pazartesi günü, sağlık ve esenlik evinizde Terazi’de Merkür gerilemesi ile, ilerleme evinizde Kova’da Jüpiter ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Boğa, daha önce sahip olduğunuz sağlıklı bir alışkanlığa dönüyor olabilirsiniz. Şu anda, ham veganlığa olan ilginiz yeniden canlanmış olabilir veya günlük hareketlerinizi takip etmek için Fitbit’inizi bağlayabilirsiniz. Bahçenizden sebze konservesi yapıyor, sanal fitness seansları yapıyor veya Eye Yoga deniyor olabilirsiniz.

6 Ekim Çarşamba günü hafta ortasında, iş evinizdeki Terazi burcundaki Mars, güven evinizdeki Boğa burcunuzda Uranüs ile kavuşum yapıyor. Aynı gün Terazi burcunda yeni ay meydana geliyor. Bugün Boğa için uyumsuz bir enerji var. Bir gün izin almak veya en azından sizi rahatsız eden insanlardan kaçınmak isteyebilirsiniz. Genel olarak, sizi üzmek çok zaman alır, ancak bugün insanlar ekstra rahatsız edici olabilir. Hıçkırıklarınız yükseliyorsa, ona kadar saymayı ve nefes almayı unutmayın.

Boğa Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

6 Ekim’deki Terazi yeni ayı, günlük rutininizi hızlandırmanız için sizi teşvik ediyor. Günlük rutininizde çok ihtiyaç duyduğunuz bazı değişiklikleri yapın. Yeni bir programa bağlı kalır ve taahhütte bulunursanız, takviminizdeki tüm proje ve planları üstlenebileceksiniz.

Şimdi adım atın ve gündemde kalmak için sıradan aktivitelerin kontrolünü elinize alın. Bu, önemli olanınızla geçirmek için daha kaliteli zaman bulmanıza yardımcı olacaktır. Bu şekilde, onlarla randevuları kaçırıp kaçırmadığınızı veya Netflix dizilerinin en sevdiğiniz bölümlerini birlikte izleyecek vaktiniz olup olmadığı konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak.

Noktada kaldığınız ve takviminize bağlı kaldığınız sürece, eşinizin daha fazla takdir edildiğini ve hafife alınmadığını göreceksiniz. Ne de olsa, daha fazla ilginizi ve sevginizi istiyorlar. Yani, şimdi almalarının zamanı geldi. Ayrıca elma ya da balkabağı toplama gibi eğlenceli sonbahar planları da planlayarak, birbirinize bağlayacak, birbirinizin gözlerinde kaybolacak ve yıldızlı sonbahar gökyüzünün altında sıkıca kucaklaşacak eşyalarınız olsun.

Boğa Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim ayının ilk haftası bir dengeleme hareketidir. Boğa, 3 Ekim Pazar’dan 9 Ekim Cumartesi’ye kadar, Terazi liderliğindeki tüm geçişler günlük eziyetinizi harekete geçiriyor. İş/yaşam dengesini geri getirmek için Terazi gücüne sahipsiniz.

5 Ekim Salı’dan 9 Ekim Cumartesi’ye kadar Terazi güneşi Mars’la kavuşum halindedir ve size çok ihtiyaç duyulan bir enerji artışı sağlar! Tüm hafta boyunca işte daha üretken hissedebilirsiniz. Görevleri verimli bir şekilde tamamlama yeteneğiniz inanılmaz olacak. Ancak, momentumunuz iş yükünüzle eşleşmeyebilir. Kendinizi huzursuz veya gergin hissetmemek için her gün üzerinde çalışacak bir şey bulmaya özen gösterin.

Çalışma haftanızın zirvesi 6 Ekim Çarşamba günü Terazi burcundaki yeni ayın altında. Yeni ay, günlük iş rutininiz için yeni olanaklar ve fırsatlar getiriyor. Şimdi işte yeni bir şey denemenin veya üretken bir rutin geliştirmenin zamanı geldi. İş/yaşam dengenizi yeni ay altında ana tezahürünüz haline getirmeyi düşünmek akıllıca olacaktır.

Boğa Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz kadar yavaşlayın ve iyi ve hazır olmadan önce kendinizi büyük kararlar almaya zorlamayın. Her şeyi baştan sona düşünebilmeniz gerekir. Çarşamba günü saatin kaç olduğunu öğrenecek ve her şeye hazır olacaksınız. Arkadaşların arkanda sıraya girecek ve kime güvenebileceğini bileceksin. Hafta sonu muhtemelen biraz çılgınlaşacak ve doğru partiyi veya kişiyi bulmaya çalışırken çok fazla şansınız olmayabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.