Boğa Haftalık Burç Yorumları (11 Ekim – 17 Ekim Haftası)

Boğa burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunu 11 Ekim – 17 Ekim haftası neler bekliyor? Boğa burcunu 11 Ekim – 17 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 11 Ekim – 17 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kutlanacak birkaç şey var. Boğa, bu hafta iyi haberlere dikkat edin.

12 Ekim Salı günü, iş evinizde Terazi burcunda geri giden Merkür, kendi Boğa burcunuzda ve güven evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. İhtiyacınız olan cevap, bir yetkili veya şirket temsilcisi ile görüşmenizi gerektirebilir. Sinirlenmemeye çalışın. Telefondaki diğer kişinin sadece bir iş yaptığını, kutuları işaretlediğini veya bir kota yaptığını unutmayın.

13 Ekim Çarşamba günü haftanın ortasına doğru, kaynaklar evinizdeki Yay burcundaki Venüs, kariyer evinizdeki Kova burcundaki Satürn ile altmışlık açı yapıyor. Boğa burcu, şirketinizin İK departmanından biriyle tanışabilir veya yeni bir iş başvurusu yapıyor olabilirsiniz. İsteklerinizle doğrudan olun ve çok mutlu bir sonuç olabilir.

Boğa Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Gerçek şu ki, kariyerinizi geliştirmek için gerçekten çok çalışıyorsunuz. Ne yazık ki, eşinize çok fazla özen göstermiyorsunuz. Şimdi önemli olan insanlara, özellikle sizinkilere öncelik vermenin ve onları özel hissettirmenin tam zamanı.

Bu aynı zamanda, ilişkinizin geleceği hakkında sizin tarafınızdan bir kamu duyurusunun yapılabileceği bir zamandır. Belki de ilişkinin olası bir katılımı veya derinleşmesi? Belki sen ve diğer önemli kişi birlikte taşınıyorsunuz? Gerçekten sevdiğiniz yola adadığınız sürece, o anda her şey mümkündür.

Satürn istasyonları 10 Ekim’de, 23 Mayıs’ta Kova’da gezegensel ay yürüyüşü başladıktan sonra, daha derin ve duygusal bir seviyede bir başkasıyla birleşme ihtiyacını hissetmeye başlayacaksınız. Sezon boyunca ilerlerken iş, kişisel işlerinize ve ilişkinize arka planda kalabilir. Romantizme yaslanmakta sorun yok – bir aşk aşığı ve çekici biri olarak biliniyorsunuz, bu yüzden eğlencelerin tadını çıkarın. Kariyeriniz gelişiyor ve şimdi bu sonbaharda tamamen büyümek ve çiçek açmak için yaşam odanızın diğer yönlerini vermelisiniz.

Boğa Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim ayının ikinci haftası günlük iş hayatınızı ve kariyer yolunuzu etkiler! Boğa, her şeyin sonunda yerine oturduğunu hissedebileceğiniz bir hafta.

Haftanın başlangıcı sizi başarıya hazırlayacak! 10 Ekim Pazar günü, Satürn nihayet doğrudan istasyon yapıyor ve kariyer yolunuzu ele almaya hazır. Yenilikçi, bireysel kariyer yolunuzdan sorumlu olmanın zamanı geldi. Satürn, sıkı çalışmanızın ödüllerini toplamanıza yardımcı olmaya başlayacak. Ancak, Satürn’ün gerçekten lehinize çalışması için kalabalıktan ayrı durma konusunda rahat olmalısınız! 13-14 Ekim Çarşamba – Perşembe, Venüs, profesyonel çabalarınızda yardımcı olan Satürn’ü sextiles! Altmışlık, dönüştürücü çalışmanızı kariyerinizde bilinir hale getirmeye başlayacak. Kariyerinize yatırım yaptığınız her şey karşılığını vermeye başlayacak. Sonuçta, almak için önce vermen gerektiğini anladın.

Son olarak, güneş 14-15 Ekim Perşembe ve Cuma günleri Jüpiter’i üçgen açı yaptığı için haftanız faydalı bir notla sona erer. Bu üçgen, günlük profesyonel uygulamalarınızı kariyer yolunuza bağlar ve şimdi yaptığınız şeyin size büyük fayda sağlayacağını gösterir. kariyerinizde profesyonel çabalar.

Boğa Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Birinin sizi fark etmesini sağlamaya çalışıyorsanız, Pazartesi sizin büyük gününüzdür. Daha sonra ne söyleyeceğinizi tam olarak bilmeseniz bile risk alın ve ‘hey’ deyin. Doğal olarak gelecektir. İşlerin gelişmesi biraz zaman alabilir, ancak ilk adım en önemlisidir. Haftanın ilerleyen saatlerinde insanlarınız hayatınızda büyük bir rol oynayacak ve hafta sonu sadece onlar için küçük bir parti vermek isteyebilirsiniz. Ne olursa olsun, herkes için iyi zamanlar olmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.