Boğa Burç Yorumları 9 Ekim 2021

Boğa burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, romantik bir durumun kontrolünü ele geçirmeye ve belki de bazı şeyleri biraz renklendirmeye hazırsın. Ay, erotik sekizinci seks eviniz, samimi birliktelikleriniz ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla, baştan çıkarıcı gezegen yöneticiniz Venüs ile güçlerini birleştireceğinden, bu özellikle bu zaman zarfında geçerlidir. (Cue bow chicka wow wow müzik.) Bu yetmezmiş gibi, Luna otoriter onuncu eviniz aracılığıyla ciddi Satürn’e uyumlu bir sekstil oluşturacak ve yaklaşımınıza bir yapı ve pragmatizm katmanı ekleyecektir. Oyun oynamıyorsun. Genelde iş demek istiyorsun, ama kendine güvenene kadar acele etmekten pek hoşlanmıyorsun.

Boğa Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Soğukkanlı bir ikna yöntemine bağlı kalın. Sakinleşme zamanının geldiğini açıkça görebilseniz de, tüm çalışanlarınız etrafta koşturuyor, çok şey yapmaya çalışıyor. Bir veya iki arkadaşınız aynı ruh halinde olabilir, bu yüzden onlarla birlikte olun.

Boğa Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Güneş, Mars ve Merkür gerilemesi birbiriyle kavuşumda olduğundan, iş rutininiz ve alışkanlıklarınız bugün ilgi odağı. İşe gitmek zorunda olmasanız bile, kendinizi işinize dalmak zorunda hissedebilirsiniz. Büyük kavuşum, sizden çalışma rutininizin tüm yönlerini ciddi olarak düşünmenizi istiyor. üretken nedir? sağlıklı nedir? O zaman ne değildir? Rutininizdeki durgun veya verimsiz uygulamalardan kurtulmayı düşünün. Ciddi bir değişiklik yapmak istiyorsanız, bunu güvenilir bir meslektaşınızla konuşun. İş hayatınız bundan büyük fayda sağlayacaktır.

Sorunlarınızı arkadaşlarınıza anlatın. Nezaketinizin karşılığını ödemek istiyorlar, bırakın yapsınlar.

Boğa Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu, bugün kendinizi kanalizasyonda dönüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz sevgili Venüs, kaderin güney düğümü ile birleşirken Cumartesi günü gökyüzü sizi bir kaya ile sert bir yer arasında bulur. Bu eşleştirme, hangi ilişki yüklerinin serbest bırakılması gerektiğini güçlü bir şekilde aydınlattığı için enerji seviyelerini düşürür. Katartik bir serbest bırakma veya yenilemeden fayda sağlayacak “ben ve biz” ile ilgili acil sorunları inceleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.