Boğa Burç Yorumları 8 Ekim 2021

Boğa burcunun 8 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 8 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunu 8 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 8 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 8 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 8 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 8 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneşin Mars’a yakınlığı bugün sizi güvenle ve ateşli bir tutkuyla canlandırıyor, ancak kalbinizdeki ateşe cevap vermek size kalmış Boğa. Bekar, aşık ya da romantik bir bağlantıda, kesin olan bir şey var: birini hissediyorsunuz. Üstüne üstlük, ay, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli evinizin üzerinde durmaya devam edecek ve bu da bire bir bağlantılarınıza duygusal yoğunluk katacaktır, ancak dahası var. Luna, egzotik dokuzuncu macera eviniz aracılığıyla için için yanan Plüton’a altmış açı yapacak, bu yüzden bir risk almaya ve bilinmeyene girmeye karar verebilirsiniz.

Boğa Burcu 8 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün arkadaşlarınızla takılın veya bir grup partiye katılın. Hareketin ortasında kalmak için ne gerekiyorsa yapın. Çok fazla yalnız takılmayın – boşa gidebilecek çok fazla iyi sosyal enerjiniz var ve bu gerçek bir trajedi olur.

Boğa Burcu 8 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Çalışma haftanızın sonu sizi düşünmek için yiyecekle baş başa bırakacak, Boğa. Güneş, Mars ve Merkür gerilemesi işinizi yansıtıcı bir şekilde etkilediğinden, günlük profesyonel rutininizi yeniden keşfetmeye davetlisiniz. Neyi değiştireceğinizi ve herhangi bir düzenlemeyi nasıl uygulayacağınızı düşünürken, Venüs’ün yatırımlarınızı kazançlı olması için işinize dönüştürmesini umuyoruz. Ek olarak, ay, profesyonel taahhütlerinize ve ortaklıklarınıza daha ağır bir duygusal yatırım yapmanıza neden olabilecek karşı burcunuz olan Akrep’e girdi. Duygularınızın mesleki yükümlülüklerinizi etkilemesine izin vermekten kaçınmak en iyisi olacaktır.

Çatışma varsa, dramayı kesmek için kişisel olmayan bir bakış açısı benimseyin.

Boğa Burcu 8 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Şu anki ilişki hikayende neler oluyor, Boğa? Ay, şehvetli Akrep burcunuzun zıt burcunda süzülürken, Cuma günü gökyüzü enerjinizi bu çok önemli arenaya adamaya zorluyor. Temele dokunmak, romantik ilgi alanlarına ulaşmak veya kararlı ilişkilerde bir şeyleri canlandırmak için ideal bir gün. Luna’nın düzensiz Uranüs ile karşıtlığı, “ben ve biz” özgürlükleri arasında gerilimleri ateşleyebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.