Boğa Burç Yorumları 7 Ekim 2021

Boğa burcunun 7 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 7 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunu 7 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 7 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 7 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 7 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Birine karşı hisleriniz yoğunsa, bu süre zarfında işler yoğunlaşacaktır, Boğa. Cinsel arzularınıza ve erotik zevklerinize ilham vermeyi tatlı gezegen hükümdarınız Venüs’e bırakın. İster bekar olun, ister romantik bir ilişki içinde olun, Venüs’ün seksi sekizinci eviniz, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantıları yoluyla egzotik Yay burcuna geçişi, büyük olasılıkla kalbinizdeki ateşi yakacaktır, ancak yalnızca açıksanız. bu yeni başlangıca. Üstüne üstlük, ay için için yanan Akrep’e ve önemli diğerlerinin yedinci evinize kayacak, bu yüzden işleri bir çentik açmaktan çekinmeyin.

Boğa Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Bakış açınız, bölgeselden küresele doğru büyüyor. Kararlarınızın ve eylemlerinizin çevrenizdeki herkesi nasıl etkilediğini görüyorsunuz. Planlarınızı hayata geçirmek için bu yeni bakış açısını nasıl kullanacağınızı öğrenin.

Boğa Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Öncü olmaya hazır mısın, Boğa? Bugün Venüs ateşli Yay burcuna girerek dönüşüm, yatırımlar ve paylaşılan varlıklar sektörünüzde bir ateş yakıyor. Ateşli Venüs, dönüştürücü profesyonel sürecinizde aktif olmanızı isteyecek. Profesyonel işbirliklerinizde ve yatırımlarınızda büyük bilinmeyeni keşfetmenin şimdi tam zamanı! Ne yaratmak, yatırım yapmak ve ne için plan yapmak istiyorsunuz? Neyse ki, ne yaparsanız yapın, Venüs anlaşmayı tatlandıracak. Mesleğinizde mali açıdan etkili olabileceğinden, bu faydalı transitten en iyi şekilde yararlanın!

Birisi büyümek için yeni bir istek gösteriyor. Onların olgunluğu barışı yaratacaktır.

Boğa Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yılın bu zamanı, iş akışınıza tamamen bağlı olduğunuzu gösterir, Boğa. Aydınlatıcı güneş kendi kendini motive eden Mars ile birleşirken Perşembe günü gökyüzü bu anlatıya açıklayıcı bir ışık tutuyor. Bu güçlü eşleştirme, iş cephesinde alınması gereken hayal kırıklıklarını ve eylemleri vurgular. Başka bir yerde, yönetici gezegeniniz sevgili Venüs, koca yürekli Yay burcuna doğru ilerliyor. Bu geçiş, önümüzdeki haftalarda yakınlık sorunlarıyla yüzleşmenize yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.