Boğa Burç Yorumları 5 Ekim 2021

Boğa burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 5 Ekim 2021 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunu 5 Ekim 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 5 Ekim 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Yerleşiyor musun, Boğa? Tatlı gezegen hükümdarınız Venüs, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve diğer önemli evinizi şaşırtmaya devam ediyor. İster bekar olun, ister zaten bağlı olun, her şeyin sonunda, her şey için arıyorsunuz. Başka bir notta, ay, günlük ritüellerden sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla Terazi’de aylık ilk çıkışını yapacak, dikkatinizi ve durum tespitinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirecek. İşe koymanıza değer mi? Bir şey olursa, bu aynı zamanda kendinize odaklanmanız ve ördeklerinizi arka arkaya almanız için bir fırsattır.

Boğa Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Sıra dışı arkadaşlarınız bugün daha da sıra dışı davranacak – ne veriyor? Çılgın bir ay olabilir ya da eğlenme meselesi olabilir. Toplu bir şaka yapıyorlar ve bu size yönelik. Son noktayı gördüğünüzde nazik olun – bu kötü niyetli değil.

Boğa Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, tüm gün işte güçlenmeye hazır mısın? Güneş Mars ile kavuşum yaparken, enerjiniz tüm zamanların en yüksek seviyesinde. Güneş ve Mars güçleri birlikte hırslı, cesur ve açık sözlüdür. Neyse ki, Terazi’de, bu yüzden belli bir dereceye kadar temperli. Agresif bir tavırla karşılaşmayacaksınız, ancak iş gününüzün üstesinden gelirken oldukça hırslı hissedeceksiniz. Bu enerji, profesyonel bir girişimde bir meslektaşınızla yakın çalışmanız için size ilham verebileceğinden, sosyal olarak her şeyden daha agresif olabilirsiniz. Bu astrolojik ilhamın tadını çıkarın!

Bugün ‘her neyse’ tavrını alamazsınız. Bir şey seni rahatsız ederse, ondan kurtul!

Boğa Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Salı gökyüzünün altında tonda bir değişiklik ortaya çıkıyor, Boğa. Azalan ay, yaratıcı projeler ve romantik ilişkiler etrafında kapanış çağrısı yapıyor ve sizden bu alanlarda neyin ilerlemeye ve neyin sona ermeye değer olduğunu yeniden değerlendirmenizi istiyor. Luna, şehvetli Başak’tan mantıklı Terazi’ye geçerek odağınızı acil iş konularına çevirir. Ayın yetenekli Satürn ile bağlantısı, kendinizi sürekli olarak uygulamanızı kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.