Boğa Burç Yorumları 4 Ekim 2021

Boğa burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, romantik aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizin üzerinde gezinen Ay ile, bir sonraki romantik jestinizi planlamanıza şaşmamalı, çok özel biri tarafından tamamen vurulmuş hissetmekten bahsetmiyorum bile. İster yüz yüze ister sosyal medya aracılığıyla, Luna’nın büyüleyici Neptün’e muhalefeti, gününüze ve bu romantizme bir umut ve fantezi katmanı ekler. Bununla birlikte, başkalarının görüşlerine kolayca kapılmayacağınızdan emin olmanız için bir hatırlatmadır. Gezegensel yöneticiniz Venüs’ün, romantik bir yatırım olasılığını öne sürerek, önemli kişilerden oluşan yedinci evinizi göz kamaştırmaya devam ettiğini unutmayın.

Boğa Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanlar neden bu şeylerin kontrolden çıkmasına izin veriyor? Bugün biriyle kafa kafaya gitme şansınız var. Ana yola çıkın – doğru şeyi yaptığınızı bilerek çok daha fazla dinginlik hissedeceksiniz.

Boğa Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Merkür gerilemesi Jüpiter gerilemesi ile üçgenini sürdürürken, bu çalışma haftanız için hem olumlu hem de olumsuz bir başlangıç ​​olabilir. Olumlu değerlendirilirse, üçlü iletişimsel olarak etkili olabilir! Sözleriniz iş yerinde güç, şans ve bolluğa sahip olacak. Konuştuğunuz zaman, diğerleri söyleyeceklerinizi dinlemek için biraz zaman ayırır. Ancak bu üçlü olumsuz değerlendirilirse, konuşmalar sadece suratınızda patlayabilir. Üçlü, konuşmanın belirli yönlerini orantısız hale getirebilir veya korkunç bir yanlış anlama yaratabilir. Yapmayı seçtiğin şey olacak, Boğa.

Bugün size daha fazla sorumluluk almanız için ilham verecek şeyler gösterecek.

Boğa Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa olarak, “iş yok ve oyun yok” kalıbına düşme eğilimindesiniz. Dünyevi Başak ayı odak noktanızı romantizme ve yaratıcı çabalara çektiğinden Pazartesi günü gökyüzü, üretken eylemi kolaylaştırmanız için sizi teşvik ediyor. Luna’nın aralıklı Neptün ile karşıtlığı, hedeflerinizi net bir şekilde görmeyi zorlaştırabilir, bu nedenle net cevaplar istemek yerine havada gezinmeyi ve mesajları almayı hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.