Boğa Burç Yorumları 22 Ekim 2021

Boğa burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 22 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunu 22 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 22 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Odaklanmışsın, meşgulsün ve kararlısın, Boğa. İster bekar, ister aşık olun ya da zaten romantik bir bağlantı içinde olun, kesin olan bir şey var: Kalbinizi özel birine bağladınız. Bu özellikle, dönüşümle ilgili sekizinci evinizden, yakın birlikteliklerden ve ruhtan ruha bağlantılarınızdan geçen tatlı gezegensel yöneticiniz Venüs için geçerlidir. Yine, duygusal yoğunluğu ve baştan çıkarmayı arzulamanız şaşırtıcı değil, ama dahası var. Luna, macera, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla Plüton’u güçlendirmek için uyumlu bir üçgen oluşturacak. Anahtar, bu süre zarfında açık fikirli olmaktır. Luna’nın Neptün’e altmışlığı, karışıma bir fantezi katmanı ekler.

Boğa Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Yeni bir şey denemek istiyorsanız, bunun için gidin! Sadece işleri sarsmakla kalmayacak, eylemleriniz bazı çok ilginç insanların dikkatini çekecek. Yolcular için bolca yeriniz olduğundan emin olun.

Boğa Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Ay burcunuzdayken, iş gününüzün bitmesine çoktan hazır olabilirsiniz! Boğa, neredeyse hafta sonu ama sıkı oynamak için önce çok çalışmalısın. İş gününüz devam ederken, görevde kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Normalden daha tembel veya daha hoşgörülü bir ruh halinde olabilirsiniz, bu nedenle profesyonel görevlerinizi yerine getirmek sıkıcı olabilir. Yardımcı olacaksa, tamamlanması gereken en önemli sorumlulukların bir yapılacaklar listesi oluşturun. Akılda tüm hafta sonu dinlenmek nihai hedefi ile görevde kalmanıza yardımcı olabilir.

Sevdiklerinize sevgi gösterdiğinizden emin olun. Bir kucaklama birinin gününü değiştirebilir.

Boğa Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Cuma günü gökyüzü, kendinizi iyi hissetmenizi ve denge duygunuzu geri kazanmanızı kolaylaştırır, Boğa. Besleyici ay, günü burcunuzda yüzerek geçirir, sizi vücudunuza geri dönmeye ve buna göre kendinizi şımartmaya teşvik eder. Luna’nın burada varlığı, duygusal tepkileri artırır ve kendinizi ilk sıraya koymanız için güçlü bir ihtiyaç yaratırken, gün boyunca çeşitli yatıştırıcı yönleri keyif almanız için nazik ve iyimser bir atmosfer sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.