Boğa Burç Yorumları 21 Ekim 2021

Boğa burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 21 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunu 21 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 21 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, ay burcunuzda gezinmeye devam ediyor, bu da sizi en içteki duygularınıza yaklaştırırken duygusal istikrar arzunuzu vurguluyor. Beklenmedik olanı bekleyin, çünkü Luna sonunda özgürlüğü seven Uranüs’e düzensiz bir kavuşumda katılacak. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, bu enerji aynı anda huzursuzluk duygularını ve/veya güçlü bir özgürlük arzusunu tetikleyebilir. Hemen sonuçlara atlamaya gerek yok. Ek olarak, bugünün Mars-Pluto karesi birden fazla şekilde gerilim yaratabilir. Sevgilinize samimi ve sağlıklı bir yerden yaklaşın; kırılganlığınız kazanır.

Boğa Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Birikim yapıyorsanız, şimdi kendinizi şımartma ve bu birikimleri iyi bir şekilde kullanma zamanı. Sanatsal olan her şeye olan sevginiz sizi bugün beklenmedik yerlere, hatta belki de beklenmedik bir buluşmaya götürecek.

Boğa Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Bugün Mars ile Plüton karesi arasında iş yerinde bazı anlaşmazlıklar olabilir. Boğa, herhangi bir konuda veya kararda tam olarak nerede durduğunuzu bilme eğilimindesiniz. Bu nedenle, bugün işteyken, bir projeyi yürütmek için karşıt bir fikir veya farklı bir yöntem düşünmekte zorlanabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla göz göze gelmemek sinir bozucu olsa da, aydınlatıcı da olabilir. Aklınızdakinden daha iyi olabilecek farklı bir şey deneme fırsatınız var. Ama buna açık olmalısın!

Hayatınızdaki son bir değişiklik sizi daha zorlu arkadaşlarla tanıştıracak.

Boğa Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Boğa olarak, gereksiz çatışmalar yerine barışı korumayı seçme eğilimindesiniz. Bu davranış biçimine bugün meydan okunabilir, çünkü Perşembe günü gökyüzü, üstesinden gelinmesi gereken duygusal olarak zor bazı engeller sunuyor. Bencil Mars, yeraltı dünyasındaki Plüton ile gergin bir kare oluşturarak günlük rutininiz ile hayatınız için büyük resim planlarınız arasındaki göz ardı edilen gerilimleri ortaya çıkarır. Sıcak duygular nefes alma odası bulamazsa sağlık sorunları ortaya çıkabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.