Boğa Burç Yorumları 20 Ekim 2021

Boğa burcunun 20 Ekim 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 20 Ekim 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunu 20 Ekim 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 20 Ekim 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 20 Ekim 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 20 Ekim 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 20 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

“Aradaki boşluktan” çıkıyorsun, Boğa. Örneğin, bugünün dolunayı, kapalı onikinci gizli evinize, rüyalara ve sahne arkasındaki her şeye dokunduktan sonra, aylık ilk çıkışını burcunuzda yapacak. Hala biraz bitkin ve/veya uyuşuk hissedebileceğinizi unutmayın, ancak bu süre zarfında kilit nokta, topraklanmış kalmaktır. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, kendinizi işle meşgul ediyor veya bilinçli olarak yalnızlık içinde vakit geçiriyor olabilirsiniz. Daha zorlu bir notta, güneşin Plüton’la kare açı yapması mevcut realiteniz ve uzun vadeli hedefleriniz arasında sürtüşme yaratabilir.

Boğa Burcu 20 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Biraz kültür havasındasın – ve henüz tanımadığın ama gerçekten tanıması gereken biri de öyle. Bir müzeye veya galeriye gidin. Akraba ruhlar arayan birçok benzer fikirli insanla tanışacaksınız.

Boğa Burcu 20 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Bugün Terazi burcundaki dolunay altında, iş hayatınızın son altı ayda nasıl geliştiğini düşünmek isteyebilirsiniz. Boğa, son altı ay çalışma ortamınızda huzur ve denge bulmaya odaklanmış olabilir. Daha iyi bir iş-yaşam dengesi bulmanız gerekebilir. Rutinler ve alışkanlıklar, işyerinde daha üretken ve sosyal olarak kapsayıcı olacak şekilde düzenlenebilirdi. İşyerinde huzuru bulmak da bir öncelik olabilirdi. Şimdi daha iyi bir iş hayatına sahip olmak için profesyonel uygulamalarınızda ne kadar değiştiğinizi düşünmenin zamanı geldi!

Haklıydın, ama her zaman haklı değilsin. Bu yüzden kendini beğenmiş olma – alçakgönüllü ol.

Boğa Burcu 20 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Boğa, yılın bu zamanı seni her zamankinden daha meşgul buluyor. Doğru işinizi keşfetme ve sağlık ihtiyaçlarınızı dinleme sürecinde derinsiniz. Zamanınızın çoğu iş/yaşam dengenizi düzeltmeye ayrıldığından, evren yeni bir bakış açısı için gerçeklikten uzaklaşmanıza yardımcı olmak için çalışır. Bugünün Koç burcundaki dolunayı, yalnızlık, maneviyat ve teslimiyetle mevcut bağlantınızı keşfetmenize yardımcı olduğu için tam da bunu yapıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.