Boğa Burç Yorumları 2 Ekim 2021

Boğa burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna’nın Merkür retrosuna altmışlığı, evde oturup dolabınızı yeniden düzenleyebilmeniz için bae’den yağmur çeki istemenizin nedeni olabilir, Boğa. Sonra tekrar, ilişki sektörünüzde gezegen yöneticiniz Venüs’ün ayın karesi, geri çekilme arzunuz ve sevgilinizin için için yanan tutkuları arasında potansiyel olarak sürtüşme yaratabilir. Bahsetmişken, tatlı Venüs bugün hipnotik Plüton’a büyüleyici bir üçgende katılacak ve bu da ilişki dinamiklerini birden fazla şekilde yoğunlaştıracak. Asla asla Deme; buji dolabınız bekleyebilir. Bazılarınız, sarhoş edici tutkularınızı tatmin etmek için bilinmeyen bir bölgeye girmeye karar verebilirsiniz.

Boğa Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Durumu başka bir açıdan daha iyi okumak için, mevcut perspektiften büyük bir geri adım atmanız gerekir. Her şeyin bu kadar çabuk netleşmesi şaşırtıcı – nasıl ilerleyeceğinizi içgüdüsel olarak bileceksiniz.

Boğa Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Şükürler olsun ki bugün Cumartesi, Boğa! Merkür retrosu tüm hafta boyunca Plüton retrosunun karesini aldı ve bugün geçişini sonlandırıyor. İş yerinde ihtiyaçlarınızı iletmekte zorluk çekmiş olabileceğiniz için meydan çalışma haftanızı büyük ölçüde etkiledi. İş yerinde yeni deneyimler veya fırsatlar yaratmak istemiş, ancak imkanlarınız dahilinde bunları bulmakta zorluk çekmiş olabilirsiniz. İletişim de yanlış anlaşılabilirdi. Neyse ki, ay dikkatinizi evinize ve ailenize çekiyor, bu yüzden bunu stresli bir haftanın ardından rahatlamak için bir işaret olarak almalısınız.

Bugün işleri farklı kılmak için yapabileceğiniz pek bir şey yok, o yüzden bırakın gitsin.

Boğa Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi gününün kozmik manzarası sizi dönüştürücü harekete, Boğa’ya doğru itiyor. Yönetici gezegeniniz, barış arayan Venüs, değişim talep eden Plüton ile destekleyici bir bağlantı kurar. Bu güçlü eşleşme, barışçıl ve entegrasyon odaklı bir şekilde, büyük ilişki değişikliklerine eğilmek için canlandırıcı bir fırsat sunuyor. Luna’nın Venüs’e karesi, salıverilmeyi arayan herhangi bir bastırılmış duyguyu serbest bırakmanıza yardımcı olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.