Boğa Burç Yorumları 18 Ekim 2021

Boğa burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür ve Jüpiter’in doğrudan konumlanmasıyla birlikte gelen rahatlamaya ek olarak, sorumlu altıncı evinizdeki Mars ile otoriter onuncu eviniz aracılığıyla şanslı Jüpiter arasındaki bugünkü üçgen açı, mevcut zihniyetiniz ve genel algı duygunuz arasında tatlı bir sinerji yaratacaktır. yön. Hareket etmeye hazır mısın, Boğa? Doğrudan Merkür’den kaynaklanan ileri momentum göz önüne alındığında – ayın yalnızlık arayan on ikinci sırlar evinizden geçişinden bahsetmiyorum bile. En azından aceleci kararlar vermeden önce bir adım geri atıp kendinizi kontrol etmenizin zararı olmaz. İçgüdülerini dinle.

Boğa Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Şimdilik karşı çıkanları unutun ve gördüklerini beğenenlere odaklanın. Benlik duygunuz şu anda o kadar güçlü ki, bunu anlamayan bazı insanları kapatabilirsiniz. Bu onların sorunu.

Boğa Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Pazartesi hiç bu kadar güzel olmamıştı Boğa! Bugün, Jüpiter ve Merkür istasyonu doğrudan iş başında size biraz rahatlama sağlıyor. Jüpiter artık başarı, statü ve kariyer sektörünüzde doğrudandır. Bu hayırsever gezegen artık kariyer yolunuzu ve bununla birlikte profesyonel büyümeyle gelen kötü şöhreti genişletebilir. Mercury, yardımcı olmak için, işteki mevcut konumunuzdaki profesyonel etkileşimleri yumuşatabilir, bu da iş hayatını kesinlikle kolaylaştırır. Birlikte, her iki gezegen de işte ilerleme kaydetmenize yardımcı olabilir, bu da kariyer yolunuzda bir basamak olabilir.

Yemekle sosyalleşin ve arkadaşlıklarınızı besleyin — eğlenceli bir etnik mekanda masa ayırtın.

Boğa Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Mevcut işinize ve sağlık durumunuza çok fazla zaman ve enerji harcıyorsunuz, Boğa. Bugünün gökyüzü, bu arenalara hoş bir netlik getiriyor, çünkü haberci Merkür nihayet gerileme aşamasını sona erdirerek çok ihtiyaç duyulan bir kararlılık duygusu veriyor. Başka bir yerde, harekete geçen Mars, vizyon sahibi Jüpiter ile canlandırıcı bir bağlantı kurarak en yüksek hedeflerinize doğru kararlı adımlar atmanıza yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.