Boğa Burç Yorumları 17 Ekim 2021

Boğa burcunun 17 Ekim 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 17 Ekim 2021 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunu 17 Ekim 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 17 Ekim 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 17 Ekim 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 17 Ekim 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 17 Ekim 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bir inanç sıçraması yapmak için çekim hissediyorsunuz, ancak yalnızca bilinmeyenin düşüncesiyle korkuyorsunuz. Aceleci kararlar vermeyin; Detay odaklı altıncı evinizdeki güneş ile geniş inanç sistemlerinizin dokuzuncu evi aracılığıyla için için yanan Plüton arasındaki bugünkü kare, mevcut realitenizin yapısı ile şu anda deneyimlemekte olduğunuz kaçınılmaz dönüşüm arasında bir miktar sürtüşme yaratabilir. İster inanç sistemleriniz, ister yaklaşmakta olduğunuz yol ayrımı olsun, bugün bir şey dikkatinize sunuluyor. Ay’ın Neptün ile kavuşumu, duygusallığınıza bir umut, fantezi ve şefkat katmanı ekleyebilir.

Boğa Burcu 17 Ekim 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün, savaşma içgüdünüze rağmen barışı korumaya çalışın. Kıdemli bir savaşçısınız ve bir tartışmayı nasıl çözeceğinizi biliyorsunuz – bu, güçlü fikirlere sahip olmanın ve inandığınız şeyi savunmaya istekli olmanın bedelidir.

Boğa Burcu 17 Ekim 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Hafta sonunun son günü, ancak aklınız zaten işte olabilir. Bugün Terazi burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yapıyor ve işyerinde inanç sistemleri, eğitim ve felsefe ile başa baş bir gerilim getiriyor. Boğa, sabit bir burç olarak, farklı bakış açılarını, zihniyetleri veya uygulama şekillerini kabul etmeniz zor olabilir. Yani, bu kare sizden yeni bir şeye açık olmanızı istiyor. Bunu kendi yolunuzla yapabilirsiniz, ancak işyerinde başka birinin katkısını da eğlendirebilirsiniz. Bu hafta iş yerinde bunu başka birinin yaptığı gibi yapmayı düşünün!

Kibirli bir jest, yeni bir ortaklığa girme konusunda iki kez düşünmenizi sağlar.

Boğa Burcu 17 Ekim 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Basit görünse de, hayatınızın bir parçası rahatlamayı öğrenmektir, Boğa. İşinize olan bağlılığınız söz konusu olduğunda, tüm motorları genellikle yanma noktasına kadar çalışır durumda tutma eğilimindesiniz. Pazar günü gökyüzü, kendine odaklanan güneş, duygusal olarak ham Plüton ile gözleri kilitlerken, bu anlatının gerginliğine odaklanıyor. Bu eşleştirme, dikkatinizi iş/yaşam dengeniz etrafında değişmesi gereken tüm iç dinamiklere çeker.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.