Site icon Rüya Yorumcum

Boğa Burç Yorumları 16 Ekim 2021

Boğa burcunun 16 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 16 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 16 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 16 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 16 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir karar verme zamanı, Boğa. Cilveli gezegen hükümdarınız Venüs – birleşmeler, cinsel kimya ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla – ve on birinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla ay arasındaki bir kare, size meydan okuyor. Doğuştan gelen duygusal yakınlık özleminiz ile ufkunuzu keşfetme ve özgürlüğünüzü kucaklama arzunuz arasında ayrım yapın. Ay ayrıca burcunuzda asi Uranüs ile uyum içinde olacak, bu nedenle ani kararınız sizi hazırlıksız yakalayabilir, bu kulağa ne kadar garip gelse de. Bu süre zarfında iç pusulanız rehberiniz olsun.

Boğa Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Hayatınızın hiçbir alanında risk almaya eğilimli değilsiniz ve bu kelimeler için geçerli – onları dikkatli seçme eğilimindesiniz. Sonuçta yapılacak pratik şey bu. Ancak bugün, sadece gevşeyin ve konuşmanıza rehberlik etmesi için bilinçaltı ilhama güvenin.

Boğa Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugün işiniz olmasa bile, son zamanlardaki çabalarınız sayesinde iş hayatınızın ne kadar değiştiğini görebilirsiniz, Boğa. Merkür’ün Venüs’e altmışlık hareketiyle, sıkı çalışmanızdan sonra ödülünüzü alma şansınız var. Belki ödül finansaldır, hatta ileriye dönük bir fırsat hakkında bir konuşmadır. Ne olursa olsun, sekstil, işinize yaptığınız yatırımın bir dereceye kadar tesadüfi olacağını ima eder. Herhangi bir fırsat veya teklif gelirse, sadece en iyi yatırım olanları değerlendirin ve tüm detayları alın.

Arkadaşlarınızla yemek yerken sosyalleşin – vücudunuzu beslerken ruhunuzu da besleyeceksiniz.

Boğa Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi günü gökyüzünün altında sosyal spot ışığından kaçamıyor gibisin Boğa. Ay, duygulu Balıklar arasında sürüklenirken, evren sizi bugün dışarı çıkıp insan topluluğunuzla bağlantı kurmaya teşvik ediyor. Mütevazı atmosfer, eğlenmeyi kolaylaştırır, ancak Luna’nın sevgilisi Venüs ile karesi, ilişki cephesinde duygusal gerilimleri hafifçe canlandırabilir.

Exit mobile version