Boğa Burç Yorumları 14 Ekim 2021

Boğa burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 14 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunu 14 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 14 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Meşgul bir arısın, ama bu seni özel birini, Boğa’yı düşünmekten alıkoymadı. Güneşin sorumlu altıncı sağlık evinize, günlük ritüellere ve özen gösterilmesine enerji vermesiyle, muhtemelen günlük görevlerinizle normalden daha fazla meşgulsünüz, ancak dahası var. Otoriter onuncu otorite evinizdeki yolculuğunun ortasında Luna, burcunuzda asi Uranüs’e meydan okuyan bir kare oluşturacak. Hem kişisel hem de profesyonel yaşamınızda sözünü tuttuğunuz için çoğu zaman tanınıyorsunuz, ancak Uranüs’ün enerjisi içinizden önemli miktarda değişime ilham veriyor. Biraz kaosta yanlış bir şey yok, o yüzden devam et.

Boğa Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Flört etmek, hatta daha da iyisi, flört etmek için iyi bir zaman. İnsanlar gün başlarken cesur sözlerinizi ve hatta daha cesur eylemlerinizi severler ve bu popülerliğin akşama kadar sizi takip etmesini bekleyebilirsiniz. Bu gece bol bol sosyal davetiyeniz olduğundan emin olun.

Boğa Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

İş hayatınız olabilecek en iyi şekilde patlamak üzere! Hazır mısın, Boğa? Bugün Terazi’de güneş Jüpiter’i Kova’da üçgen açı yapıyor, sektörünüzü günlük iş-yaşam sektörünüzü taahhütleriniz ile uyumlu hale getiriyor. Hırsınızı günlük iş hayatınıza odakladığınızda, kariyer yolunuz fırsatlarla açılmaya başlar. Şimdi ne kadar çok iş yaparsanız o kadar sonra ödersiniz. Bu, devam eden Venüs altmışlık Satürn tarafından güçlendirilir. Kariyerinize ne kadar çok yatırım yaparsanız, o kadar çok fırsat elde edeceğinizi görebilirsiniz.

Tüm duygularınızın bir envanterini çıkarın ve çatışmalar hakkında önemli bilgiler edineceksiniz.

Boğa Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Şimdiki gibi zaman yok, Boğa. Ay, gözlemsel Kova burcunda süzülürken, zihinsel odağınızı bugün orada tutmayı hedefleyin. Luna düzensiz Uranüs ile kareye kilitlenirken, kendinizi kariyer meseleleri ve genel olarak daha büyük yaşam planlarınız üzerinde düşünürken bulabilirsiniz. Bu sarsıcı eşleştirme, hayatınızın daha fazla özgürlük talep eden aydınlatıcı alanları söz konusu olduğunda, bir uyandırma çağrısı yumruk atıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.