Boğa Burç Yorumları 13 Ekim 2021

Boğa burcunun 13 Ekim 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 13 Ekim 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunu 13 Ekim 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 13 Ekim 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 13 Ekim 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 13 Ekim 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 13 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Çok çalış, daha çok oyna, Boğa. Güneş, sağlıkla ilgili altıncı evinize, günlük ritüellerinize ve hizmet eylemlerinize enerji vermeye devam ediyor, üstelik go-getter Mars’a yakınken. Yani, bu süre zarfında tabağınızda muhtemelen çok fazla şey var. İster bekar, ister aşık olun ve/veya romantik bir bağlantı içinde olun, güneşin iddialı onuncu kariyer eviniz üzerinden Jüpiter ile üçgen açı yapması profesyonel temalara daha fazla vurgu yapar, bu nedenle son derece meşgul olursunuz. Üstüne üstlük, gezegen cetveliniz Venüs ve yapılandırılmış Satürn arasındaki bir altmışlık açı sizin pratik yönünüzü daha fazla harekete geçirecektir, yani neyse odur.

Boğa Burcu 13 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Doğru kişi veya kişilerle bir sıçrama yapmak için Picasso olmanıza gerek yok – sadece kendinizi ifade edin. Tüm gösterişli olmak ve hayatın güzel kısımlarına bakmak için harika bir zaman. Genel tasarımda çirkin yönler bile önemlidir.

Boğa Burcu 13 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Bugün, Yay burcundaki Venüs, Kovadaki Satürn’e altmışlık açı yapıyor, gizli yatırım sektörünüzü kariyer sektörünüz ve kamuoyunun tanınması ile uyumlu hale getiriyor. Altmışlık inanılmaz derecede etkilidir ve yatırımlarınızı kariyerinizin yararına halka açık bir şekilde dönüştürür. Venüs yatırımlarınızı tatlı bir şekilde aşağıya doğru iyileştirdiğinden, paranın yolunuza çıktığını görebilirsiniz. Yatırımlarınızla doğru kararı verdiyseniz, o zaman Satürn’ün kariyer yolunuz için sahip olduğu uzun vadeli planları sürdürecek bir şey olabilir. Şimdi yaptığınız şey daha sonra karşılığını verebilir!

Bugün sağduyunuzu bulanıklaştıracak yoğun enerjiyi izleyin. Acele etmeyin.

Boğa Burcu 13 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Boğa olarak, her zaman büyüleyici aşk tanrıçası Venüs’ten rehberlik istersiniz. Çarşamba günü gökyüzü, disiplinli Satürn ile destekleyici bir bağlantı oluşturan ve sağlam bir gerçeklik duygusu ve kalbin meselelerine temelli bir yaklaşım sunan bağ oluşturan Venüs’ü buluyor. İster kariyer cephesinde ister samimiyet bölümünde olsun, kelimenin tam anlamıyla taahhütler hakkında konuşmak için ideal bir gün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.