Boğa Burç Yorumları 11 Ekim 2021

Boğa burcunun 11 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 11 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 11 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 11 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 11 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 11 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 11 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

İşe başlıyorsun. Bazılarınız aşkta bir sonraki hamlenizi bile planlıyor, özellikle de sizi döven biriyle flört etme düşüncesinden keyif alıyorsanız. Örneğin, karşı konulmaz gezegen hükümdarınız Venüs, dönüşüm, erotik kimya ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci evinizden geçerken, duygusal yoğunluk ve cinsel özgürlüğün ilahi bir sinerjisini deneyimlersiniz. Luna’nın macera, genişleme ve inanç sistemlerinden oluşan egzotik dokuzuncu evinizden geçişi, uzun vadeli hedeflerinizi ve bilinmeyene doğru yola çıkma arzunuzu çevreleyen temaları da vurguluyor. Uyarı: Merkür geri harekette, bu yüzden en iyi yaptığın şeyi yap, Boğa. Sakin ol.

Boğa Burcu 11 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Ruh haliniz iyi olsa da bulaşıcı olmayabilir, bu nedenle bugün birkaç karşı çıkanla uğraşmaya hazır olun. Son zamanlarda hayat sana nasıl davranırsa davransın, yatağın sağ tarafında uyanacak ve gördüğün şeye bayılacaksın.

Boğa Burcu 11 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Mutlu Pazartesiler, Boğa! Çalışma haftanız başladığında, bugün herhangi bir büyük geçiş yok. Dün, Satürn doğrudan kariyer ve kamu statüsü sektörünüzde konuşlandı, bu nedenle bu sektördeki bir sonraki adımınızda biraz daha kendinden emin hissedebilirsiniz. Ay idealist Yay burcunda olduğundan, onun ateşli kalbine yaslanmanız teşvik edilir. Ay enerjisi, kariyer yolunuzun yönünü önemli ölçüde etkileyebilecek yeni olasılıklara ve fikirlere açık olmanızı istiyor. Ancak, bugün işinizde duygularınızın sizin için herhangi bir karar vermesine izin vermemeye çalışın!

Hayatınızdaki fazlalıkları bir süreliğine kesin. Savurganlık sizi geri tutuyor olabilir.

Boğa Burcu 11 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Alışık olduğundan daha hassas bir duygusal durumdasın, Boğa. Herhangi bir çalkantılı duygudan kaçınmak yerine, onlarla gerçekten oturmayı ve neyin iyileştirilmesi gerektiğini kabul etmeyi hedefleyin. Ayın dalgın Yay burcundaki varlığı, sizi destek ve bağlantı için günlük tutmaya, aktif olarak serbest bırakmaya veya yakın ve samimi bir bağa yaslanmaya teşvik eder. Daha sonra Luna, Oğlak’a tırmanarak ruh halini yükseltir ve yeni bakış açıları sunar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.