Boğa Burç Yorumları 10 Ekim 2021

Boğa burcunun 10 Ekim 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 10 Ekim 2021 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunu 10 Ekim 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 10 Ekim 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 10 Ekim 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 10 Ekim 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 10 Ekim 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşkınla yarı yolda buluşuyorsun ve işe koyulmaya hazırsın, Boğa. Kimi kırıyorsun? Bu özellikle, hizmet eylemleriyle ilgili altıncı evinizdeki güneş ile ruh eşi bağlantılarınızın sekizinci evinden geçen ay arasındaki günümüzün altmışlık açısı için geçerlidir. Bekar veya önceden alınmış, özel olarak durum üzerine düşünmek anlamına gelse bile, muhtemelen romantik bağlantınızın dinamiğine daha yakından bakıyorsunuz. Luna ayrıca Merkür, Mars ve Jüpiter ile uyum içinde olacak ve bu da sizi süreçte ufkunuzu genişletmeye teşvik edecek. Konfor alanınızın dışına çıkmaktan korkmayın.

Boğa Burcu 10 Ekim 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Sadece çılgınlığa hayır de ve kimsenin seni itip kakmasına izin verme. Halkınızın çoğu bir grup zombi gibi ortalıkta dolaşacak ve sizi görmezden gelecek, ancak birileri sizin de katliama katılmanız gerektiğine karar verebilir.

Boğa Burcu 10 Ekim 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Hafta sonu sona ererken, Satürn istasyonları bugün Kova’ya yöneliyor. Son birkaç ayda, kariyer yolunuzun gidişatını ve bunun gerektirdiği her şeyi ciddi şekilde yeniden gözden geçirdiniz. Satürn, gerileme döneminde vesileyle yükselmeniz için size meydan okudu. Sizi gerçek potansiyelinizden alıkoyan her şeyi bırakmanız istendi. Şimdi, Satürn doğrudan ve yanınızdayken, sıkı çalışmanızın ve zor kararlarınızın bu haftadan itibaren nasıl meyve vermeye başlayacağını görebilirsiniz. Sabırlı ol; ödülünüz geliyor.

Biri seni acele ettiriyorsa, sana saygı duymuyorlar. Önceliğiniz zaman çizelgenizdir.

Boğa Burcu 10 Ekim 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Pazar gününün kozmik manzarası, son günlerde ortaya çıkan keskin kenarları yumuşatmaya çalışıyor, Boğa. Ayın büyük kalpli Yay burcundaki yolculuğu, size en yakın olanlarla iyileşmeye ve yakınlığa öncelik vermenize yardımcı olduğundan, düşük bir profil tutmayı hedefleyin. Luna’nın kendine güvenen güneş, alıngan Mars ve konuşkan Merkür ile destekleyici teması, onu zanaatınızla ilgili herhangi bir iş projesini ele almak için ideal bir gün yapar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.