Başak Haftalık Burç Yorumları (4 Ekim – 10 Ekim Haftası)

Başak burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası için burç yorumları neler? Başak burcunu 4 Ekim – 10 Ekim haftası neler bekliyor? Başak burcunu 4 Ekim – 10 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 4 Ekim – 10 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, iç enerji arzınıza dikkat edin. Başak, ne zaman ilerleyebileceğini ve ne zaman ara vermen gerektiğini biliyorsun.

Hafta 4 Ekim Pazartesi günü, Merkür’ün Terazi burcunda geri hareketinde, para evinizde, iş evinizde Kova’da Jüpiter ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Başak, bu yeni bir iş bulmak veya mevcut şirketinde daha iyi bir pozisyon almak için çok şanslı bir enerji. Özgeçmişinizin tozunu alın ve bugün yeni işler için başvurun. Veya Merkür geri harekette olduğundan, daha önce almadığınız pozisyonlara başvurmayı düşünün. Unutmayın, bugün şans sizden yana.

Hafta ortasında, 6 Ekim Çarşamba günü, Terazi burcundaki Mars, mülkünüzdeki evinizde, yasal konularda Uranüs ile kavuşum yapar. Aynı gün Terazi burcunda yeni ay meydana geliyor. Bugün mülk hatlarına bağlı zorlu bir enerji olabilir veya çim biçme makinenizi geçen yaz ödünç alan komşunuzdan geri almak zor olabilir. Başak, bugün tartışmalardan kaçının ve özellikle herhangi bir yasal karışıklıktan uzak durun.

Başak Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Mali durumunuzu düzenlemenin zamanı geldi, Başak. Bu, yaşam tarzınıza uygun bir bütçe oluşturmak ve buna bağlı kalmak anlamına gelir. Zor kazanılan nakit paranızı gereksiz yere harcamak yerine, yağmurlu bir gün için burada burada birkaç kuruş biriktirin (bu, TBH’yi düşündüğünüzden daha erken gelecek). Bunu yapmak, sevgilinizle romantik bir hafta sonu geçirmek için ekstra para bulmanızı sağlayacaktır.

Harcayacak paranız varsa, gelecekteki çabalar ve kaçamaklar için o kadar endişelenmeyecektir. Sevdiğiniz kişiyle romantik bir zaman geçirmek için tüm yolu kat etmenize bile gerek yok. Bir seyahate çıkmak yerine, yakın çevrenizde romantik bir sonbahar kaçamağı yapabilirsiniz. Parkta yürüyüşe çıkın ve battaniyenin üzerinde paylaşmak için şarap veya kahve ile birlikte atıştırmalıklar getirin.

Alternatif olarak, şehirde bir gezintiye çıkabilir ve renk değiştiren yapraklara bakabilirsiniz. Ne yapmayı seçerseniz seçin, eğlenmeye çalışın. Mali faktör, eşinizle yaşayacağı deneyimden sonra ikinci sıradadır. Mali bir sıkıntı içindeyseniz, sadece birlikte olduğunuz anlara odaklanın ve sıcak anılar yaratın.

Başak Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim ayının ilk haftası sizi finansal başarıya hazırlayabilir! Başak, işte kazançlı fırsatlara öncelik vermek için bu haftayı kullanın.

Terazi liderliğindeki tüm geçişler, yeteneklerinizden nasıl para kazanabileceğinize odaklanır. 3 Ekim Pazar gününden 4 Ekim Pazartesi gününe kadar Terazi burcundaki Merkür, Jüpiter geri giden Kova burcunda üçgen açı yapacak, bu da bu ay nasıl daha fazla para kazanacağınıza dair ipucunuz! Bu üçlü, çevrimiçi varlığınıza, projelerinize ve konuşmalarınıza dikkat çekiyor. Solo bir projeyi tamamlayabilirseniz en iyisini yapacağınızı görebilirsiniz.

5 Ekim Salı gününden 9 Ekim Cumartesi gününe kadar güneş, Terazi burcunda Mars ile kavuşum yapacak ve size böyle bir fırsatı aramanız için ihtiyaç duyduğunuz enerji desteğini verecek. Hafta sonu, çabalarınızın meyvelerini vermeye başlayacağını görebilirsiniz!

Başak Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu hafta başında, büyük olasılıkla işte veya okulda biriyle sert bir şekilde uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bunun hakkında iki kez düşünmeyin – tamamen kendilerine geliyorlar. Çarşamba ve Perşembe günleri iyi bir enerjiyle dolacaksınız ve son zamanlarda üzerinde çalıştığınız o büyük projede çok şey yapabilmeniz gerekiyor. Bu hafta sonu kelimelerinizi dikkatli seçin yoksa birileri yanlış bir fikre kapılabilir ve uzun vadede sizin için her türlü soruna neden olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.