Başak Burç Yorumları 26 Ekim 2021

Başak burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 26 Ekim 2021 Salı günü neler bekliyor? Başak burcunu 26 Ekim 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 26 Ekim 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Birine aşık oluyorsun ama aynı zamanda ailenin onaylayıp onaylamadığını da vurguluyorsun, Başak. Bu, uyum arayan Venüs, taahhütlü yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evleriniz aracılığıyla, dördüncü ev, aile ve en içteki duygulardan geçerken, anlaşılması zor Neptün ile karşı karşıya geleceği için bu özellikle önemlidir. Sanki romantik bir şekilde ayaklarınız yerden kesiliyormuş gibi hissedebilirsiniz ve yine de ailenizden ve arkadaşlarınızdan belli bir miktar onay bekliyorsunuz. Luna’nın on birinci toplum eviniz, geniş ağınız ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla duygusal Yengeç’ten geçişi bu enerjiyi vurgular.

Başak Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Sözlerinizin büyük bir etkisi var, bu yüzden şu anda güvenli oynamayın. O seksi ya da toksik arkadaşa neler olduğunu söylemenin zamanı geldi. Bunu yaptığınızda aklınıza doğru kelimeler gelecek, bu yüzden önceden prova yapmanıza gerek yok – sadece ağzınızı açın ve yuvarlanmasına izin verin.

Başak Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Başak, önce evinize sonra işinize verdiğiniz sözleri dengelemek zor olabilir. Venüs, bugün geri giden Neptün ile kare açı yaptığından, taahhütler arasında çekildiğini hissedebilirsiniz. Hangisinin diğerine öncelik vermeye değer olduğunu görmekte zorlanabileceğiniz için, taahhütlerinizin etrafında bir miktar pus veya sis olabilir. Açıkçası, hem işiniz hem de aileniz önemlidir. Ancak bu, birinin diğerinden önce gelmesi gereken özel durumlar olduğu anlamına gelmez. Biri diğerine göre öncelikliyse, ev ve iş ile etkili bir şekilde iletişim kurmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Bugün önce başkalarını düşünün; kim olduğunuzdan taviz vermeyin, daha çok verici olun.

Başak Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bir Başak olarak, gösteriyi rasyonel zihninizin yönetmesine izin verme eğilimindesiniz. Salı günü gökyüzü, diğer yönelimli Venüs yanıltıcı Neptün ile kare açı yaparken, fantezi ve uhrevilik için daha derin arzularınıza kontrolü teslim etmeniz için sizi teşvik ediyor. Bu güçlü eşleşme, aşk ve yakın ilişkiler konusundaki mevcut görüşünüzü çarpıtabilir ve sizi başka idealist durumlara hazır hale getirebilir. Bu enerjiyi, romantizme olan derin özleminizi kabul etmek ve neye ihtiyacınız olduğunu sormak için kullanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.