Başak Burç Yorumları 22 Ekim 2021

Başak burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 22 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Başak burcunu 22 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 22 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, yönetici elementin toprak inanılmaz derecede şehvetli ve onu çok iyi giyiyorsun. Bundan bahsetmişken, heyecan arayan dokuzuncu macera, genişleme ve uzun vadeli hedeflerinizin üzerinde duran Ay, kararlı Boğa burcu aracılığıyla ufka doğru bakıyor ve bir sonraki hareketinizi planlıyorsunuz. Daha çekici bir notta, Luna, aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Plüton ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacak ve sizi bilinmeyene doğru yola çıkmaya ve cinsel arzularınızı şımartmaya davet edecek. Senden uzakta olan birine aşık olmak? Luna’nın Neptün’e altmışlığı, ihtiyacınız olduğunu asla bilmediğiniz telepatik bağlantıdır.

Başak Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Yüzeyde yarattığınız dalgalanmaların aslında derinlerde büyük bir etkisi olduğunu hemen anlayacaksınız. Büyük, sıçrayan bir hamle yapın – ama bunun için borca ​​girmeyin. Kimseyi bu şekilde etkilemeyeceksin.

Başak Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Hafta sonunuz başlamak üzereyken, kendinizi her zamankinden daha hırslı hissedebilirsiniz! Ay Boğa burcunda, çalışma, çalışma, çalışma arzunuza enerji veriyor. Başak, meşgul arı doğan bu sabit ay tutulması altında odaklanmayı kolay bulacaktır. Bugün iş yerinde ne yapmanız gerektiğine dair net bir vizyona sahip olacaksınız ve buna uygun bir istek ve hırsla sahip olacaksınız. İş gününüz devam ederken, üretken ancak istikrarlı hissedebilirsiniz. Ay enerjisi dayanıklıdır, bu nedenle strese girmeden hırslı hissetmeyi bekleyebilirsiniz.

Etrafınızdaki bazı dağınıklıkları toplayın ve büyük bir başarı duygusu kazanacaksınız.

Başak Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bir Başak olarak, zihinsel baskı bineklerinin altına gömülmek sizin için kolaydır. Zihninizi olağan akışında tutan sıkıcı rutinlerden kendinizi kurtararak bunaltıcı duyguları ortadan kaldırmayı hedefleyin. Luna’nın barış arayan Boğa burcundaki varlığı, yeni bir doğa noktasına kaçmak ve biraz netlik aramak için ideal bir gün olurken, çeşitli yatıştırıcı bağlantıları hızınızı yavaşlatmanıza yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.