Başak Burç Yorumları 21 Ekim 2021

Başak burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 21 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunu 21 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 21 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbini dinle ama büyük resmi gözden kaçırma Başak. Tutkularınıza düşkün olmak ile öz değerinize sahip çıkmak arasındaki orta noktayı bulun. İletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizden oluşan üçüncü eviniz aracılığıyla cüretkar Mars ile aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla için için için yanan Plüton arasındaki bugünün zorlu karesi, önemli bir diğeriyle ilgili ilk izleniminiz ve senin cinsel arzuların. Ayrıca, macera, bilgelik ve uzak diyarlardan oluşan geniş dokuzuncu evinizden geçen ayın geçişi, inanç sistemlerinizi çevreleyen temalara ve bilinmeyene girme arzusuna vurgu yapar. Beklenmedik bir inanç sıçraması mı?

Başak Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Projeleriniz ve planlarınız hakkında yeni ve sevimli biriyle sohbet etmeye başlayın. Kendiniz olmak için harika bir gün çünkü yetenekleriniz ve geniş organizasyonel dayanıklılığınız fark edilmenizi sağlayacak. Romantizme yol açmasa bile, bir terfi alabilirsin.

Başak Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Uygun şekilde tazmin ediliyor musunuz, Başak? Bugün Mars, profesyonel yaratıcılığınıza ve projelerinize verdiğiniz değere dikkat çeken bir karede Plüton ile buluşuyor. Muhtemelen ne yapacağınızı düşünmek, doğru materyalleri bulmak ve mükemmel bir şekilde düzenlemek için önemli miktarda zaman harcıyorsunuz. Bu nedenle, başkalarının sıkı çalışmanıza değer vermediğini düşündüğünüzde hayal kırıklığı yaratabilir. Biraz daha fazla kredi veya tazminat istemek garip, hatta düpedüz zorlayıcı olabilir. Transit devam ederken, tutkularınızdan nasıl daha fazla para kazanacağınızı düşünmek isteyebilirsiniz.

Bazı pislikleri düzeltmenin zamanı geldi. Her şey temiz olduğunda hayatınızdan daha çok keyif alacaksınız.

Başak Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe günü gökyüzünde gezinmek için çeşitli zor yönler var, Başak. Dağınık duyguların ortaya çıkması ve rotasını yönetmesi için kendinize biraz esneklik verin. Öfkeli Mars, hayal kırıklığı yaratan Plüton ile gergin bir kare oluşturarak finans, romantizm veya yaratıcı çabalar etrafındaki tüm stresleri aşmanıza yardımcı olur. Boğa burcu, sizi dünyevi maceralar aramaya ve yorgun rutinleri terk etmeye teşvik ederek yardım sunar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.