Başak Burç Yorumları 14 Ekim 2021

Başak burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 14 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunu 14 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 14 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Altıncı sorumluluk evinizdeki ay ile istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla geri giden Merkür arasındaki bugünkü büyüleyici üçgen açı, daha önce halının altına süpürülmüş bir konuyu yeniden gözden geçirme fırsatı sunuyor. Finansal ve/veya romantik olarak konuşursak, yatırımlarınıza, özellikle de bilinçli olarak işe girmiş olanlarınıza daha yakından bakıyor olabilirsiniz. Yap ya da ara zamanı, Başak. Zamanınıza ve değerli enerjinize değer mi? Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a altmışlığı, savunmasızlığınızı kucaklamanız için size çok iyi meydan okuyabilir. Endişelenme – ortaya çıkan planın bir parçası.

Başak Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Gününüz başlarken kuruluşunuza hızlı bir başlangıç ​​yapın. Tüm küçük ayrıntılara dikkat etmek için harika bir zaman. Bugünün ilerleyen saatlerinde, başkalarından dostça yardım bekleyin – yani eğer istiyorsanız.

Başak Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

İş yerinizde değer görmek her şeydir ve genellikle uygun bir tazminat ile gösterilir, Başak. Güneş Terazi’de Jüpiter’i Kova’da üçgen açı yaptığından, işte finansal olarak değer görme şekliniz yadsınamaz. Üçlü inkar edilemez derecede olumlu. Becerilerinizin ve yeteneklerinizin çok değerli olduğunu ve iş hayatınızın fırsatlarla dolup taştığını görebilirsiniz! Durum böyle değilse, işinizde ödeme ile ilgili herhangi bir sorunu çözmek için ideal bir geçiş olabileceğini göreceksiniz, bu da sizi beklenmedik ama faydalı bir yola sokabilir.

Soğuk mantık her sorunun cevabı değildir – bazı yaraları iyileştirmek için kalbinizi kullanın.

Başak Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bugün kendinizi doğal üretken zihniyetinize bırakın, Başak. Bir şeyleri başarmak istiyorsunuz ve yolunuzu engelleyen başka engellere ihtiyacınız yok! Ay, geleceğe yönelik Kova burcunda dolaşır ve mevcut yapılacaklar listenizde lazer keskinliğinde bir görüşle evinize dönmenize yardımcı olur. Daha sonra, ayın Uranüs ile olan çekişmesi, eğitim girişimleri ve seyahat planları etrafında plan değişiklikleri sunabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.