Balık Haftalık Burç Yorumları (4 Ekim – 10 Ekim Haftası)

Balık burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası için burç yorumları neler? Balık burcunu 4 Ekim – 10 Ekim haftası neler bekliyor? Balık burcunu 4 Ekim – 10 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 4 Ekim – 10 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, pozitif finansal enerji var. Balık, refah akışındasın.

Hafta 4 Ekim Pazartesi günü, Merkür Terazi burcunda, kaynaklar evinizde geri giderken, maneviyat evinizde Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Bir kredi veya finansman arıyorsanız, biraz para büyüsü yapmanın zamanı geldi. Balıklar, melekleriniz ve rehberleriniz size yardım etmek için bir araya geliyor, ancak manevi talebinizi resmi olarak yapmanız gerekiyor. Herkes gibi uygulamayı doldurmak yerine, uygulamanıza şanslı bir enerji vermek için önce metalik bir altın mum yakmayı düşünün. Pozitif para enerjisi getirmek için karşılama matınıza biraz tarçın serpin. Ardından başvuruyu tamamlayın ve gönderin.

6 Ekim Çarşamba günü hafta ortasında, Terazi burcundaki Mars, kolluk kuvvet evinizde, ulaşım evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Bu, günümüzde zor bir enerjidir, özellikle araç kullanma, park etme ve her türlü ulaşım şekli etkilenebilir. Arabanızı terk ettiğinizde veya kendi mahallenizde yaptığınız yuvarlanma durağı için bir park cezası alabilirsiniz. Balık, bugün yanıp sönen ışıklar görebileceğin için gözlerini dikiz aynasında tut.

Balık Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sezginiz, 6 Ekim’in Terazi’deki yeni ayında süper şarj oluyor. Partneriniz veya hoşlandığınız kişi sizi gaza getiriyor olabileceğinden, duygularınızı ikinci kez tahmin ediyorsunuz. İnsanlar ne derse desin ya da inanmanı isteseler de, içgüdülerin tamamen doğru. İçgüdülerine güven. Kimsenin size farklı bir şey söylemesine izin vermeyin, Balık.

Ametistinizi, sarkaçınızı, Tarot kartlarınızı ve yoga matınızı çıkarın. Şu anda, iyileşmek için meditasyon ve geçmiş yaşam regresyonları gibi alternatif yöntemleri benimsemeye yönlendirecek olan ruhsal tatmin arayışındasınız. Bu teknikler ve yöntemler büyümenize ve dönüşmenize izin verecektir. Kendi içinizdeki konularda netlik kazanmak için bunları kendi yararınıza kullanın.

Sihriniz güçlü ve ilişkinizde aradığınız cevapları alternatif cadı yöntemleriyle öğrenebilirsiniz. Cevapları aldıktan sonra, partnerinizle veya daha derin bir seviyede bir aşkla birleşebileceksiniz. O zaman, yıllarca sürecek kararlı bir durumda olacaksınız. Kendinizi ikinci kez tahmin etmenizin nedeni hislerinizden emin olmamanız değil – sadece kalbinizi tamamen açmadan önce ikinizin de aynı sayfada olduğundan ve duyguların karşılıklı olduğundan emin olmak istiyorsunuz.

Balık Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim ayının ilk haftası, bir sonraki hareketinizi planlamakla ilgili. Balık, bir sonraki kariyer hamlenizi sessizce planlamanın zamanı geldi.

3 – 4 Ekim Pazar – Pazartesi, Merkür gerilemesi Jüpiter retrosu yaparak sizi profesyonel gelişiminizi yansıtmaya çağırıyor. Kariyer yolunuzu ilerletmek için bundan sonra neler yapabileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. Bu birkaç günü planlamak için tüm fırsatları değerlendirmek için kullanın.

6 Ekim Çarşamba günü Terazi burcundaki yeni ayın altında, alanınızda yeni işbirliği fırsatlarını ortaya çıkarmanın zamanı geldi. Yeni ay, alanınızdaki yeni finansal fırsatları ortaya çıkarmak için altı aylık bir portal açıyor. Buradaki sorun, onları nasıl aradığınız konusunda daha stratejik olmanız gerekebileceğidir. Önümüzdeki birkaç ay boyunca tüm kartlarınızı göstermemek akıllıca olabilir. Çalışmalarda birkaç profesyonel fırsat yakalayın, ancak bunları gizli tutun.

Balık Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın ilk birkaç günü her şey bulutlu olacak, ancak biraz belirsizliğin üstesinden gelebilirsiniz. Aslında, eğer biri kendinden emin görünüyorsa, muhtemelen cephededir. Sezgisel güçleriniz Çarşamba gününe kadar tam gücüyle geri dönecek ve haftanın başlarında kaçırdığınız şeyleri bir araya getirebilmelisiniz. Bu hafta sonu belirli bir plana takılıp kalmanıza izin vermeyin, yoksa çok daha havalı bir şeyi kaçırabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.