Balık Burç Yorumları 9 Ekim 2021

Balık burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Balık burcunu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir izleyiciniz var, Balık. Hem ay hem de cilveli Venüs, halka açık onuncu kariyer, itibar ve otorite duygusu üzerinde parıldarken, kesin olan bir şey var: rolü arıyorsunuz ve bu süreçte hak ettiğiniz bir ilgiyi görüyorsunuz. Bekar? Luna’nın Satürn’e altmışlığı, belirsizlik ve/veya sınırlama duygularını tetikleyebilir, ancak aynı nedenle, en yüksek iyiliğinize hizmet etmeyen insanları, yerleri ve şeyleri serbest bırakmaya çağrılıyorsunuz. Enerjinizi koruyun; hak ettiğinden daha azına razı olma. Bu süre zarfında çok parlıyorsunuz ama yine de kimseye bir şey borçlu değilsiniz. Cazibenizi koruyun ve gücünüzde durun.

Balık Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Sol beyniniz engel olmaya çalışsa bile sizi kurtarmak için (bir kez daha) sezginize güvenin – şu anki romantik bulmacanız hakkında çok fazla düşünmekten kendinizi koruyun. Yeni ama platonik arkadaşlar edinmek için harika bir zaman.

Balık Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Balık, kariyer yolunuzu geliştirmek için varlıklarınızı, yatırımlarınızı ve ilişkilerinizi nasıl dönüştürebilirsiniz? Güneş, Mars ve Merkür gerilemesi Terazi’de birleştiğinden, bu dikkatinizi değişime çağırıyor. Mesleğinize yaptığınız yatırımları parasal yatırımlardan ilişkilere dönüştürmelisiniz. Kariyer yolunuzu bir sonraki seviyeye taşımak, hatta uzun vadede finansal olarak sürdürülebilir kılmak için çok fazla gücünüz var. Günümüzün astrolojisi güçlendirici olduğundan, finansal başarı için bir iş ortaklığını bir sonraki seviyeye taşımayı bile düşünebilirsiniz.

Bugün hoşgörü sanatında ustalaşın. Başkalarına örnek olarak kendinize iyi davranın.

Balık Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Sizden istenen değişikliklere göz yumamazsınız, Balık. Cumartesi günü gökyüzü, Venüs kaderin güney düğümü ile birleştiğinden, kariyer hedefleriniz açısından değer açısından geride bıraktığınız şeylere dokunuyor. Ne yaptığınızı kabul edin ve başarmayı umursamayın ve oradan alın. Bu arada, geri giden Merkür, güneş ve Mars ile birleşerek güçlü ilişki konuşmalarını ön plana çıkarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.